𝗣𝗮𝗿𝘁 𝗲𝗶𝗴𝗵𝘁𝗲𝗲𝗻: 𝗜.𝗧. 𝗺𝗮𝗴𝗶𝗰𝗶𝗮𝗻

120 13 8
                                    

Na svém odchodu jsem si dala opravdu záležet - především abych nezakopla. Již při cestě chodbou jsem slyšela zaražení všech přítomných, především Shaneovo. Nad sebou jsem se však musela pousmát a pochválit se, že jsem snad dokázala odvést tak dobrou práci ve větě:

,,Pokud tu někdo bude mít problém se mnou, tak ho má automaticky i s ním."

Zde je potřeba se trochu otočit do předchozích pár dní. Byli jsme zrovna na střelnici, já se něco pokoušela vysvětlit, Marshall se věnoval přípravě všeho ostatního, než se přidal ke mně a mému krkolomnému výkladu, kde se Shane opět nemohl jako černá ovce obejít bez svých žertů a vyrušování. Já posléze na chvíli odešla, abych přinesla pár chybějících věcí a když jsem se vracela, slyšela jsem hlas svého kolegy, který sice nekřičel, ale ráznější tón v něm byl znát. Když jsem se vrátila, všem na obličeji přebývaly bílé výrazy, ze kterých jsem usoudila, že snad použil stejnou metodu nebo přístup jako kdysi na Joshe, jehož trauma stále přetrvává. Od té doby jsem cítila, že z něj mají větší respekt než ze mě, a tak jsem dnes vše využila ve svůj prospěch a splynula s Marshallem v jednu osobu.

Když jsem po svém dramatickém odchodu zaplula za roh, tam jsem se zastavila, oddechla si a po okamžiku se chtěla vydat dál, zastavil mě však nově příchozí v podobě mého spolupracovníka. Zprvu mi věnoval pouze dlouze tázavý pohled, který jsem mu oplatila, než mi došlo, co přítomný vlastně chce, kromě urputného zírání z očí do očí.

,,Vy jste snad nevěděl, že to mezi námi jiskří více než obvykle?" opřela jsem se loktem o stěnu.

,,Očividně mi to uniklo," pozvedl Marshall obočí.

,,Tak pro vaši informaci, podle mých zdrojů to byl sex velice dobrý a kvalitní. Neměli bychom se za co stydět. Snad i do budoucna, kdybychom v tom chtěli nevědomky pokračovat," pokrčila jsem rameny, ,,co by na to vůbec řekla vaše žena, že jsme to dali dohromady?"

,,Té by to bylo jedno. Jak ji znám, ještě by mě poplácala po rameni a řekla, abych se více snažil," odmlčel se stojící stále zmateně, ,,ale Tyler by byl jistě zhrzený."

,,To máte pravdu. Ale pokud mu to neřeknu, tak k tomu nebude mít důvod," zašklebila jsem se.

Nakonec jsem přítomnému dovysvětlila celou situaci s naším příležitostným sexem a nakonec dodala i pár nepříliš nutných a vhodných poznámek:

,,A už jen pro vaši informaci, kdy bychom to spolu vážně táhly, tak by nám to příliš dlouho nevydrželo, protože už teď vím o někom, kdo by to překazil."

,,Pokud myslíte Tylera tak je to zcela logické."

,,Mám na mysli spíš svojí mámu."

,,Co s ní vůbec neustále máte," nasadil Marshall opět zmatený výraz.

,,Vy jste to stále vážně nepochopil?" nasála jsem rty, ,,to, co se vám tu celou dobu snažím naznačovat, když jste si toho nevšiml sám?"

,,Vypadám na to? Ještě když do toho zatahujete vaši matku."

,,Marshalle, vždyť ona po vás jede jako máslo po pánvi," vyvalila jsem zoufale oči a všimla si jak přítomný mé přirovnání začal brát příliš doslovně, ,,prostě si představte si mojí mamku jako mě a vás jako Jamese Bonda."

To už vše začalo zapadat do sebe než to úplně cvaklo: ,,Proboha," zjevil se můj společník, ,,a nepoužila jste pro to příliš drsné přirovnání?"

,,Pokuj já jsem její dítě a sex s fiktivním agentem MI6 si představuju několikrát denně, představte si co to udělá s ní a někým, kdo není fiktivní charakter z knihy, ale nadřízený její dcery," pozvedla jsem obočí.

Krycí jméno T.O.X.I.CKde žijí příběhy. Začni objevovat