𝗣𝗮𝗿𝘁 𝗳𝗶𝗳𝘁𝗲𝗲𝗻: 𝗠𝘆 𝘀𝗲𝗰𝗼𝗻𝗱 𝗳𝗮𝗺𝗶𝗹𝘆

131 12 6
                                    

Možná jsem nezačala jakožto jeden ze dvojice mentorů nejlépe, ale koho by nezajímalo, kde je v tajné službě ukrytý sklad s kokainem. Pokud však nějaký existuje. Nakonec jsem se přes vše pokusila přenést a mé snad až nejisté já bylo další den připravené k odletu. Fredericka jsem ještě podrobila celovečerní zkoušce odolnosti, kdy já byla ta z nás, co se vyspala, a brunet byl mnou celou noc zalehnut.

,,Dávej na sebe pozor, starej se o Juniora a volej mi. Každý den - ráno i večer. A pokud ti to nezvednu, zavolám ti co nejrychleji zpět," věnovala jsem brunetovi pohled zatímco mi opětovně z auta ochotně vytahoval kufr.

,,Jedeš pryč jen na chvíli. Ani se nenaděješ a zase se uvidíme," věnoval mi přítomný pohled.

,,Tři týdny Fredericku, tři týdny," pípla jsem, ,,stejně si myslím, že si mě k tomu neměl přemlouvat."

,,Pro tebe jen to nejlepší," ušklíbl se, než jsme si vyměnili dlouhý polibek a obětí na rozloučenou.

Pak už jsem se vydala do haly letiště, kde jsem po chvíli našla i naší skupinku šťastlivců, kteří se úspěšně prodrali testem společně s Marshallem, který se zanedlouho přidal. Vyrazili jsme směrem k letadlu, které již od prvního pohledu nepatřilo British Airways, ale tajné službě. I tomu napovídal vnitřek, kde si každý našel své místo a já se s Marshallem usadila na dvě místa, která k sobě byla čelem a tak jsem mohla celou cestu svého přísedícího otravovat, kdy se konečně dostaneme na místo. Po chvíli dokonce přišla i obsluha, kterou jsem bezprostředně využila, aby si snad Marshall nebo Brighton nemysleli, že si sama toho luxusu dopřát nedokážu. Můj společník mě při objednávce nevnímal, však když mi přistála před nosem, nedokázal se neozvat.

,,Je teprve deset hodin ráno," věnoval pohled mé skleničce červeného.

,,Pokud vám to stále při práci v tajné službě chybí, tak si jen vzpomeňte, že Brighton má v jednom ze svých šuplíků v kanceláři otevřenou whisky, která pomalu ubývá," pozvedla jsem obočí, než můj přísedící nad mou pointou přitakal a nakonec jsme v tom společném alkoholismu skončili společně.

Cesta mi naštěstí s pár shlédnutými filmy utekla rychle a po těch dobrých dvanácti hodinách strávených v letadle jsme přistály. Marshall si mezitím na svém místě dal při cestě šlofíka, proto byl při výstupu čilý jako rybička. Namísto zbytku, kteří byli s rozlámanými kostmi zralí do postele, o kterých si má záda doposud pamatují své.

,,Kde jsou ty časy, kdy jsme museli být vděční za přestup. Teď už se tu vozí skoro do pokoje," povzdechla jsem si vystupujíc z letadla, když se mi naskytl pohled na základnu kterou pohlcovala tma a noční chlad se zvuky cvrčků.

Následovala cesta dovnitř, kde se po krátkém rozkoukání rozdělili pokoje a ostatní se odebrali zkoumat taje vlastních matrací. Já se však svého pokoje opět nedočkala ihned jako tomu bylo naposledy - má cesta tedy společně s Marshallem pokračovala do druhé části s pokoji, kde jsem se konečně dočkala svého.

,,I s koupelnou, tak jak je pro vás zvykem," věnoval mi přítomný úšklebek, který jsem mu oplatila, ,,dobrou noc. Ráno vás před rozcvičkou vzbudím."

,,Rozcvička," uchechtla jsem se pro sebe pobaveně než jsem zaplula do svého novéhomísta žití.

Postel, která již od doteku nebyla synonymem obláčku, za to byla dostatečně velká, abych její tvrdost vykompenzovala svým rozvalením. Koupelnu jsem ihned otestovala a i příjemně teplou vodu v ní než moje zájmy padly i na zbytek pokoje v podobě menší kuchyňské linky s několika málo talíři, hrnky, skleničkami a příborem společně s rychlovarnou konvicí, která měla naplnit a uspokojit mé tužby v oboru instantní polévky, kterou mi se starostí pro strýčka příhodu Frederick přibalil. Postavila jsem tedy vodu a mezitím si vybalila především to, co jsem vyhodnotila jako můj zítřejší outfit. Pak jsem se začala věnovat svým instantním nudlím - zalila je vodou a v mezičase při čekání, kdy do sebe nasakovaly horkou vodu jsem se jala telefonu. Čas se blížil k jedenácté hodině večerní, proto jsem svůj prvotní plán v podobě hovoru zavrhla a poslala pouze SMS zprávu. Nemusela jsem však čekat dlouho a místo psané odpovědi se mi dostalo příchozího Frederickova hovoru.

Krycí jméno T.O.X.I.CKde žijí příběhy. Začni objevovat