𝗣𝗮𝗿𝘁 𝘀𝗲𝘃𝗲𝗻: 𝗦𝗻𝗮𝗸𝗲 𝗯𝗿𝗼𝘁𝗵

192 17 6
                                    

Stojíc naproti muži, který mě zlověstně sledoval s něčím, co může každým okamžikem použít jako zbraň se mi už před očima pustil pouze můj dosavadní život. Můj plán sice nebyl zemřít v cizí zemi v mafiánském doupěti, ale s prací agenta jsem nemohla čekat nic jiného. Hromotluk naproti mně jednou a naštvaně nosem vydechl, než ke mně cosi snad ještě více naštvaně zamručel.

,,P-Pablo, co říkal?" zamumlala jsem strachem ztuhlá k děvčeti, které se mého již modrého předloktí pustilo a na chvíli se odmlčelo.

,,Že jsi mu naletěla na špek," vyprskla ve vteřině smíchy a já se na ni ztuhle a ještě více zmateně podívala, zatímco ona se vydala za mým ztělesněním smrti a dala si s ním high-five, ,,dobrá práce. A ta lahev byl vážně super nápad."

Přítomní ji věnoval dlouhý úšklebek, který následně putoval i k mému bílému obličeji.

,,M-moment. Moment..." začala jsem ze sebe strachem vykoktávat a vlastně nevěděla jak pokračovat.

,,Jen jsme si z tebe vystřelili," uculila se Pabla, když si sedla na nedalekou vyvýšenou židli, která spíše vypadala jako místo pro někoho s pevnou rukou nad ostatními a více než pohodlně se na ní rozvalila, ,,a povedlo se nám to. Jen za tu ruku se omlouvám," podívala se na mé již fialovějící předloktí po jejím stisku.

,,Ty se znáš s mafií?" vydechla jsem až panicky, když jsem se částečně uklidnila, ,,vždyť v jste někomu opařili ruku," vyvalila jsem oči posléze.

,,A ty zase málem zastřelila chlapa v autobuse," otočil se na mě přítomný stále držíc rozbitou láhev se slyšitelným přízvukem.

,,J-jak to víte?" zarazila jsem se.

,,Mají uši všude," uculila se Pabla, když nepatrně ukázala na svou maličkost.

,,Já něco měla tušit. Měla jsem vědět, že to s tebou není jen tak."

,,Své slovo jsem ale dodržela," pokrčilo děvče rameny, ,,mimochodem, tohle je Samuel. Je to tu takovej místní šéf..."

,,Já jsem šéf," ohradil se na ní muž, především na slovo, které jeho funkci zpochybňovalo.

,,Máme to tu společně půl na půl," usmála se brunetka, než opět střetla pohled s tmavovláskem, ,,tedy tři čtvrtě na čtvrt," pokusila si při dalším pokusu stále nějaký podíl nechat pro sebe, ale Samuel se zamračil ještě o něco víc, ,,no dobře. Devadesát devět ku jedné, ale ani o kousek míň." založila si uraženě ruce na prsa.

,,Takže vy tady nemáte jména jako Vousatý torpédo nebo tak něco? Jen Samuel?" přimhouřila jsem oči a všichni se na mě zaraženě podívali, ,,tak to bývá ve filmech," ohradila jsem se posléze.

,,Ne, ale původně jsme se chtěli jmenovat Bang než jsme od toho odpustili," ušklíbl se Samuel potměšile.

,,Gang Bang..." zamumlala jsem si pro sebe s následný zaražením, ,,proboha fuj," oklepala jsem se, než se na mě brunetka po mé pravici podívala.

,,Megan, co to znamená? Nechápu to a nikdo mi to tu nechce vysvětlit," podívala se na mě smutně.

,,To ti řeknu až budeš větší. Není to nic, co bys ve svém věku potřebovala nebo musela vědět," zamrmlala jsem znechuceně.

,,Zní to jako nějaký pozdrav," zamyslelo se děvče.

Když se vše jak v mé hlavě, tak okolo uklidnilo, Pabla nedobrovolně pustila Samuela na místo, kde si rozvaleně libovala a já konečně měla prostor pro své otázky. Bruneta se však na truc posadila na opěradlo židle jako Samuelův papoušek.

Krycí jméno T.O.X.I.CWhere stories live. Discover now