Bölüm Yirmi Sekiz: İşbirliği

50 11 77
                                    


Multimedia Cesar'ın dönüşümü
Ayrıca bölüm şarkısı : LOL, Cailin Russo, Chrissy Costanza - Phoenix

Multimedia Cesar'ın dönüşümü Ayrıca bölüm şarkısı : LOL, Cailin Russo, Chrissy Costanza - Phoenix

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


*

İki sevgili yan yana oturmuş bir halde yıldızları izliyordu, kızın soluk saçlarını geriye atan adam dudaklarını boynuna yaklaştırırken arka taraftan gelen çıtırtı sesleriyle birlikte kaşlarını çatıp genç kızdan uzaklaştı. Düğmeleri çözülmüş gömleği kaslı vücudunu gösterirken ayağa kalktı.

"Birileri geliyor olmasın?"diye sordu kadın etrafına korkuyla bakarken. Burada bu adamla yakalanırsa hiçbir şey olmazdı ama yine de korkuyordu. Adam derin bir nefes aldı ve etrafına bakındı, sağ elini beline atıp küçük bıçağını çıkardı. Soluk mavi gözleri az ilerideki karartıya takılırken kadın da ayağa kalkmıştı. Göğsünü adamın sırtına yasladı.

"Korkuyorum Xander,"diye fısıldadı. Xander derin bir nefes alıp dudaklarını ıslattı. Cesur görünmeye çalışıyordu ancak kalbi korkuyla kasılıyordu.
"Korkma Maree," dedi.
"Bize kimse zarar veremez."

Karartı gittikçe kendilerine yaklaşırken Maree'nin tırnakları Xander'ın derisini buldu ve sıktı. Adam inlerken karartının yüzüne ayın ışığı vurmuştu. Adamın gözleri yoktu, sadece bembeyaz bir tabaka vardı. Xander'ın gözleri irice açılıp dudaklarının arasından çığlık kaçarken elindeki bıçağı yere düşürmüştü.

Karartı onun çığlığını umursamadan "Bana yardım eder misiniz?" diye sordu.

*

Bedenler bedenlerin içinden geçmeye devam ederken gözlerinin önündeki pusu anlamaya çalışıyordu Cesar. Kırılan kemikleri etine batarken ağzını açıp kapadı.
"Merak etme, acın biraz sonra duracak ve kendine geleceksin."

Viola'nın sesi derinden gelirken gözlerini kapattı. Birkaç saniye sonra beyninde şimşekler çakarak gözlerini açtı. Derin derin nefesler alırken göğsü sertçe inip kalkmaya başlamıştı. Daha önce ölümü tatmamış ruhu acı çekiyordu, ürpermişti. Karısı, kardeşi, Thomas böyle mi hissetmişti?

Karşısında Tamala'yı bulurken kaşlarını çattı. "Neler oluyor?"diye sordu, sesi sandığının aksine kısık ve tükenmiş çıkmıştı. Tamala derin bir iç çekti.

"Seni başka bir gerçekliğe yolladım ve sen buna dayanamayıp intihar ettin, böylece bu gerçekliğe geri geldin. Garipti."

Zihninde beliren görüntülerle birlikte midesi ağzına gelirken yaslandığı ağaçtan sırtını ayırdı. Ayağa kalkarken üzerine sinen ağır sigarası kokusunu alabiliyordu. Başka bir gerçeklikte olan kendisiyle tanışmak istemezdi. Başını aşağıya indirip üzerine baktı, baştan aşağıya siyahlar içindeydi, sadece üzerinde kırmızı bir gömlek vardı, o da ceketi yüzünden gözükmüyordu.

Karanlık DönenceWhere stories live. Discover now