Klavuz Bölüm

86 18 18
                                    


Belki bu bölümü kaldırırım, çok yapmak istedim ve yapıyorum.

***

Gardenya Kıtası

Krallıklar

Kuru Krallık (Gri Arkazya Krallığı)

Viola'nın Krallığı, Kral Louis zamanında adı Gri Arkazya'ydı ve binlerce halkı vardı. Ancak Louis'in ölümünün ardından Krallık parçalara ayrılmış, isyanlar çıkmış. Bazıları ölürken bazıları göç etti. Geriye tek tük ev halkı kaldı, Viola da tahta geçip onlara kraliçelik yapmaya başladı.

Güneş Krallığı

Kral Darren'in babası tarafından kurulan bu krallık binlerce kişiye ev sahipliği yapıyor. Denize yakın olmasının sebebiyle dış kıtalara ticaret yapılabiliyor, ayrıca bazı kesimler tarafından balıkçılık mesleği icra ediliyor. Kral Darren'in ardından taht tek varis Angel Di Maria'ya geçmiştir ancak veliaht Kraliçe Viola tarafından öldürüldüğü için krallığın başına amcası geçmiş ancak işleri yürütemediği için krallık parçalanmış yerine başka bir krallık kurulmuştur.

Yaratıklar

Cadılar
Deniz kızları
Sirenler
Ejderyalar (camdan ejderya)
Narmes Kuşları
Periler
Doğa sarmaşığı
Lanetliler

***

Karakterler

Freya Lameure

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Freya Lameure

Kendisi yedi yaşına kadar normal bir çocukluk geçirdi. Ta ki doğum gününde babası Kral Louis üvey kızı Viola'yı iblis ilan edip gözlerini ondan alana kadar. O olaydan birkaç gün sonra annesini ve babasını kaybettı, halka ise deniz kazasında öldükleri söylendi. Freya ise babasının suçuna karşın ablasına hizmetçilik yapmaya başladı, her dediğini yapıyor, tüm sarayı temizliyordu. On sekizine geldiğinde ise Viola ondan Güneş Krallığı'nın veliahtı Angel'ı kendisine aşık etmesini ve de kanını kendine sunmasını istedi. Karşılığında ise özgürlüğünü vaat etti. Freya istemeyerek bunu kabul etti ve prens ile tanıştı. Boynunda büyülü madalyon olmasına rağmen Angel'a aşık oldu ve onun çocuğuna hamile kaldı. Ancak içini kemiren bir şey vardı, bu yüzden Cesar isimli bir carise gidip onu ve Angel'ı lanetlemesini istedi. Aşkının sonsuza kadar sürmesini istiyordu. Cesar bebek karşılığında laneti gerçekleştirdi. Düğün günü Viola'nın muhafızları tarafından alıkoyundu ve saraya götürüldü. Prens Angel peşinden geldi ancak onu ve kendisini kurtaramadı. Öldüler ancak lanet sayesinde külleştiler.

***Ayrıca kendisi yarı cadı yarı fani, güçleri saf bir cadı kadar güçlü değil, bazı büyüleri ve ritüelleri yerine getirebiliyor.

En dikkat çekici özelliği ise gümüş rengi gözleri ve beyaz saçları.

Karanlık DönenceWhere stories live. Discover now