2. 1.

105 3 2
                                    

Shawnnal a kapcsolatom megromlott. Alig beszéltünk és akkor is csak olyan alap dolgokat, hogy ,,Szia mi újság'' ,,Szia semmi'' Tudtam, hogy ez miattam van, hiszen a többszöri elutasítással mély sebet ütöttem rajta. De meg kell értenie, hogy én Marcussal vagyok együtt.

Véget ért az év és megfogadtam, hogy rendbe hozom a dolgokat. Ezen kívül leírtam, hogy mit szeretnék az új esztendőbe. Az első és legfontosabb pont az ,,Igaz barátok''. Egy kis szöveget is alkottam hozzá, aztán mikor Shawn tavasszal újra megjelent a kis falunkban elmentem hozzá.

-Szia -köszöntem a húgának mikor kinyitotta az ajtót. Mormogott valami Helo félét és beengedett. Mivel először jártam ott nem tudtam, hogy merre kell menni, így a nappaliba megálltam és vártam míg a szótlan leányzó szól a bátyjának.

-Helo hát te? -nézett rám érdeklődve, mire halkan feleltem.

-Tudnánk valahol beszélni kettesbe?

Az udvaron leültünk a szép zöld gyepre és bámultuk a kertet. Eltelt néhány perc, amíg össze tudtam szedni magam.

-Shawn tudom, hogy haragszol rám. Tudom, hogy rosszul esik, hogy elutasítottalak...

-Ez még hagyján, de össze jöttél mással! -szólt közbe mérgesen -Tőlem elfutottál, elmenekültél, aztán egy ilyen kis senkivel meg együtt vagy. Mármint nem úgy, hanem úgy, hogy a pasid -magyarázott hevesen. Elvörösödött az arcom, mert az első közös éjszakánkra gondoltam -Ez komoly? Még szexeltetek is? -kérdezte már szinte kiabálva.

-Igen, lefeküdtünk -suttogtam alig hallhatóan.

-Áruld el, ő miben jobb, mint én? Több millió rajongóm közül mindenki gondolkodás nélkül Igen-t mondana nekem, de te mégsem. Mi a bajod velem? Hogy én sztár vagyok?

-Ennek semmi köze ehez -próbáltam csitítani.

-Akkor mihez van köze? Lennél oly kedves, hogy megmond? -emelte meg még jobban a hangját. Nem mertem megszólalni. Amúgy is enyhe kifogás lett volna, hogy Marcusba egyből megbíztam és hamar megkedveltem. Idegesen megráztam a fejem, és otthagytam őt.

Shawn szemszöge:

Camilaval vitáztunk anyumék udvarának a végébe, majd hirtelen elment. Lehet, hogy nagyon felhúztam őt, de ez kölcsönös. Ki akartam deríteni, hogy Marcust miért engedte oly közel magához, míg én csak a barátzónában tartózkodhatok. Ahogy elviharzott, kiesett a zsebéből egy papír. Először nem akartam elolvasni, hiszen semmi közöm hozzá. Ahogy a kezembe tartottam arra gondoltam, hogy lehet ez egy szerelmeslevél, így ki tudom majd találni, hogy mi olyan különleges a kapcsolatukba. Elkezdtem olvasni, s minnél jobban haladtam, annál jobban csodálkoztam.

,,Miért próbálkozok? Mondj egy okot, miért?
Azt hittem bízhatok benned, nem számít...
Miért váltogatsz oldalt? Hol húzzam meg a határt?
Azt hiszem, túl naiv vagyok, hogy olvassak a jelekből.
Csak pár igaz barátot keresek
Folyton csak cserben hagynak
Valahányszor beengedek valakit
Csak pár igaz barátot keresek
Csodálkozom hova bújt mindegyik
Csak pár igaz barátot keresek
El kell mennem...''

-Hiszen ez egy dalszöveg! -kiáltottam fel, ámbár senki nem volt ott és nem hallotta. Gyorsan Cami után futottam. A pataknál egy eldugott helyen találtam meg, mikor épp levetkőzött és bement a vízbe. Még éppen láttam a formás kis fenekét. Csak álltam a parton és bámultam őt. Még az sem jutott az eszembe, hogy esetleg el kéne bújnom, nehogy meglásson. Úszott egy kicsit, majd kifele jött, így megláttam a melleit is. Végig bámultam az egész testét, ami csodálatosan festett. Felnézett egyenesen rám és hangosan sikítva futott a ruháihoz.

















Sziasztok!
Újra itt vagyok és elkezdtem a második évadat (remélem örültök neki).
Nem tudom, hogy mikor fogom hozni a részeket, de igyekszem.

Jó suli kezdést (bár nem valószínű, hogy sokáig lesz bejárás, sztem hamar visszaáll a netes tanulás...) Sok sikert mindenkinek, és jó olvasást a részekhez ❤❤

Dalban mondom el (Befejezett) S.M. C.C.Where stories live. Discover now