30. (18+)

174 4 5
                                    

Szerencsére anyu megmentett a további kínos percek elől, mert visszahívott minket a fához, hogy ő is átadhassa az ajándékot.

Mikor már este tíz is elmúlott mindannyian kikísértük Shawnt. Nem mondott semmi megjegyzést, de nem is mi ketten nem is beszéltünk már. Marcussal sétáltunk még egy kört és újra vidám lettem. Hiszen végre beavathattam a meglepetésbe.

-Drágám. Van számodra egy jó hírem.

-És mi az? -kérdezte és közben megálltunk.

-Mit szólnál ahoz, hogyha együtt fürdenénk, majd az ágyba végre megkaphatnál -suttogtam a fülébe és egy puszit adtam az arcára.

-Istenem ez csodálatos -nevetett vidáman és megpörgetett -De biztos fel vagy készülve rá? Nem akarsz még várni?

-Nem. Szeretném magamat teljesen neked adni. Úgy érzem elég stabil a kapcsolatunk, száz százalékig megbízok benned. Elég volt 3 hónap.

Boldogan siettünk haza, néha már futottunk is. A kabátokat és a csizmákat letettük az előszobába majd megszálltuk a fürdőt. Megnyitottam a vízet és felé fordultam. Ő hosszan megcsókolt, én meg átkaroltam. Kezeit a derekamon át a pulcsim aljáig vezette és elkezdte lehúzni rólam. Kibújtatott az összes ruhámból és meztelenül álltam előtte. Gondolkodtam, hogy én is vessem -e le neki a ruháit, de inkább beültem a kádba és ő megoldotta egyedül.

-Remélem nem haragszol -zártam el közbe a csapot, s megvizsgáltam a barátom testét. A feje búbjától egészen a farkáig. Ijedten gondoltam bele, hogy néhány percen belül magamba engedem ezt. Megráztam a fejem és mosolyogva halgattam a barátom szavait.

-Picim. Már miért haragudnék? Nem kötelező semmit megcsinálnod, csak ha szeretnéd -simította meg a kezem.

Elkezdtem mosakodni, ahogy ő is. Valahogy abban reménykedtem, hogy határozottabb. Azt hittem, hogy elmondja, hogy mit szeretne és el is várja, hogy teljesítsem neki. Sajnos rosszul gondoltam. Amint mindketten végeztünk, én kiszálltam a kádból és megtürülköztem. Mikor már száraz voltam akkor tűnt fel, hogy ő végig bámult. Kezét a hosszú farkára tette és húzogatta rajta a bőrt. Vágyat éreztem hatalmas vágyat. Odamentem hozzá közel, elkezdtem nyalni, majd a számba vettem a megvastagodott hímvesszőt és szopogattam.

-Ca mi la -nyögte -Menjünk be a szo bá ba -mutatott az említett hely felé.

Csak bólintottam és a türülközőmet ledobva elindultam. Lefeküdtem az ágyamba és ő rám nehezedett. Először csak szenvedélyesen csókolóztunk, majd a melleimmel is játszadozott és teljesen felizgatott. Farkát belém nyomta, mire megrezzentem. A szeretkezésünk hihetetlen volt, igazi jó élmény. Próbáltam mindkettőnket csititgatni, mert vékonyak a ház falai, de nem igazán ment. Tartottam a másnapi kínos kérdésektől a húgomtól és anyám szigorú kioktatásától, de a szenvedély bennünk mindent túlhevített.

-Marcus szeretlek -bújtam hozzá közel, amint végeztünk.

-Én is -karolta át a vallám és egy puszit adott a fejem búbjára.

-És milyen volt? Jó voltam? Tetszett? -ültem fel és idegesen érdeklődtem.

-Szerelmem csodálatos voltál. És ne félj én őszinte vagyok. Amúgy is nem az a lényeg, hogy te milyen vagy. Az a fontos, hogy jól érezzük magunkat együtt, hogy boldogak legyünk. Én nagyon jól érzem magam veled és soha nem akarlak elengedni.

A szavai hallatán ellkezdtek hullani a könnyeim. Olyan jól estek a szavai, hogy örömömben elsírtam magam. Oldalra fordultam, míg ő mindig ölelt. Behúnytam a szemem és lassan elaludtam. Örültem, hogy ilyen jól telt az esténk.

















Sziasztok!

Ezzel a résszel véget ért az első évad! Szeretnélek megkérni titeket, hogy írjatok le néhány dolgot kommentbe:

1. Hogy tetszett a sztorim?

2. Ugye nem baj, hogy
,,beszerveztem'' Marcust és Shawnt kicsit hanyagoltuk?

3. Szeretnétek 2. évadot? (Nekem lenne hozzá kedvem, persze csak akkor, ha lenne aki olvassa is.)

Dalban mondom el (Befejezett) S.M. C.C.Where stories live. Discover now