26- Baekhyun'un bebek meselesi

1.7K 217 36
                                    

"Baekhyun sanırım aradığımız kişiyi bulduk." Güneş ışıkları sızabildikleri her küçük köşeden içeriye girmeye başladığı an arkadaşının yanına oturan Yoongi çoktan üzerindeki kıyafetleri değiştirmiş ve içeride olanları rahatsız ederek bir şeyler atıştırdığı gibi Baekhyun'u uyandırabilmek için odaya geri dönmüştü.

Hâlâ uyuyan Baekhyun saat oldukça erken olduğu için diğerinin anlamadığı bir şeyler mırıldanmış ve sırtını Yoongi'ye dönerek üzerinin biraz daha açılmasını sağlamıştı.

Yoongi arkadaşının omuzunu dürtmeye devam ederken uyanması hakkında bir şeyler söylemeye de devam ediyor ve sırtı biraz kötü durumda olduğu için pek yumuşak olmasa da iyi hissettiren yatağın üzerinde uzanıyordu.

"Baekhyun" demeden hemen önce esnemeye başladığı için söylediği isim dudaklarının arasından tuhaf bir sesle çıktığında dün gece geç saatlere kadar uyumamışken sabah da erken kalkması yüzünden ağırlaşan gözlerini kapatmış ve "Biliyor musun hâlâ midem bulanmadı ama sence daha sonra bulanır mı?" derken Baekhyun'un omuzunu bir kez daha dürtmüştü.

Uyku sersemi bir şekilde gözlerini aralayan Baekhyun arkadaşına doğru dönerek yarı kapalı gözleri ile ona bakarken ikisinin üzerini örtmüş ve tekrar uykuya dalarken "Uyu Yoongi" diye fısıldamıştı.

İki omega tekrar uykuya dalarken güneş biraz daha yükselmiş ve saatler ilerlemişti, havalar hâlâ pek sıcak olmadığından dolayı göğsüne çarpan soğukluk yüzünden uyanan Jimin yanına baktığında Yoongi'yi göremeyince yatağından kalkmış ve üzerine bir şeyler giydikten sonra odasından dışarıya çıkmıştı.

Birkaçı uyanmış olan askerler beraber oturup gereksiz birçok konu hakkında sohbet ettikleri sırada yanlarına yaklaşan komutanlarını gördüklerinde konuşmaya bir süre boyunca ara vererek selam vermişlerdi.

"Bugün herhangi bir şey ile uğraşmayacağız ama evin dışına çıkmak veya biri kapıya gelirse o kişi ile uzun süre iletişim kurmak yasak. Muhtemelen kim olduğumuzu merak eden birkaç davetsiz misafir olacaktır çünkü."

"Peki diğerlerini uyandırmamızı ister misiniz komutanım?" Jimin başını iki yana sallayarak askerleri tekrar kendi hallerine bırakmadan önce "Ben hallederim" diyerek iki omeganın beraber kaldığı odaya doğru ilerlemişti.

Kapıyı aralayarak yavaşça içeriye girdiğinde kapıyı tekrar ardından kapatmış ve Baekhyun'un çoktan uyanmış olduğunu görünce Yoongi'nin olduğu tarafa geçmişti.

"Sabahın köründe beni uyandırmaya çalışırken uyudu" diyen Baekhyun arkadaşının üzerinde kalan örtüyü de tamamen kendine çekerek üzerine sarmış ve köşeye çekilmişti.

Alfa Yoongi'nin saçlarını geriye çekerken ismini seslendiğinde hiçbir tepki alamayınca onu biraz sarsmış ve "Uyanmıyorsan sensiz yemek yiyeceğiz" diyerek Baekhyun'un gülmesini sağlamıştı. Yoongi homurdanarak Jimin'in elini iterken rahat uykusuna kaldığı yerden devam edecekti fakat Jimin onu kollarından tutarak kaldırmış ve uyandırmak için konuşmadan önce kendine çekmişti.

"Tüm günü yatarak geçiremezsin." Evden dışarıya çıkmayacak olsalar bile evin içerisinde bile oldukça çok işleri vardı; ilk olarak dün geceden bu yana yemedikleri için bir şeyler hazırlayarak yemeleri gerekiyordu hatta belki de ondan önce Baekhyun ve Chanyeol hakkında konuşmaları gerekiyordu ki sanırım bu yemek yemekten daha önemli olduğu için ilk önce o ikisi hakkında konuşacaklardı. Gece olduğunda ve tüm mahalleli uykuya daldığında gizlice evden ayrılarak başka bir yere geçmeleri gerekiyor ve bir sonraki adım için plan yapmaları gerekiyordu. Kısacası oldukça çok işe sahiplerdi.

GIVE IT TO ME | yoonminDonde viven las historias. Descúbrelo ahora