9- Saatler geçmeden omeganın yarattığı küçük karmaşa

3.4K 337 166
                                    

"Ve işte senin kalacağın oda burası" diyerek kapının önünde duran görevliye doğru bakan Jimin sayesinde sarayın geri kalan odalarından daha az işlemelere sahip olan büyük kapı görevli alfa sayesinden iki yana doğru açılmıştı. Yoongi bir anda yüzüne çarpan boğuk hava ile birlikte yüzünü buruştururken birçok alfanın karışık feromon kokusu burnuna gelmeye devam edince kendinden beklemediği bir şekilde bir adım geriye çekilmişti. Asla böyle bir yerde kalacağını düşünmemişti, evet kendisine çok mükemmel bir odanın verilmeyecek olduğunu biliyordu fakat ağzına kadar alfa ve o sikik alfaların lanet feromonları ile dolu olan bir odada kalacağını da hiç hayal etmemişti doğrusu.

"Kendi ellerinle beni vahşi kurtlara atıyorsun haberin yok." Kendilerine bakmakta olan üniformalı alfalardan bakışlarını çekerek konuştuğunda Jimin hiçbir baş sallaması ile karşılık vermeden bizzat omegaya dönerken "Bu da bir nevi güç gösterisi" diyerek bakışlarını onun üzerinde gezdirmeye devam etmişti çünkü Yoongi alfanın verdiği kıyafetleri sahiden giymemiş ve onun aksine yine şu kısa şortları ile beraber bol bir tişört giymekte karar kılmıştı. Jimin'in gördüğüne göre yanına aldığı sadece iki şey vardı ve bunlardan biri kendisinin hediyesi olan hançer olurken diğeri de eski bir kağıt parçasına yapılmış renksiz çizimdi. Omeganın kısa şortunun herhangi bir cebi bulunmadığı için iki şey de şortunun bel kısmındaki sıkı lastiğin arasına sıkıştırılmıştı.

Jimin'in görmediği çizimde ise Yoongi'nin seneler öncesinde Baekhyun ile ilk tanıştıkları zamanlarda çizdiği bir karalamaydı. İki omeganın yan yana durduğu çizimi kendisi çizmiş hatta aynısından bir tane daha çizerek arkadaşına hediye etmişti ve o günden bu yana da bu eski kağıt parçasını saklamışlardı. Yoongi arkadaşının bedenini şu anda yanında hissedemese bile küçük el yapımı bir resimlerinin yanında olması onu mutlu ediyordu.

"Karşı koymanın güç gösterisi olduğunu sanmıyorum, zaten ben izin vermedikten sonra kimse bedenime dokunamaz çünkü." Kendinden emin bir şekilde odanın bir köşesinde bulunan boş yatağa doğru ilerlerken hemen yanında yürüyen Jimin'e sesini duyurarak konuştuğunda etrafta bulunan askerler neler olduğunu anlamak için sessizleştiklerinden dolayı yeni gelen omegayı gayet net bir şekilde duymuşlardı. "O zaman sana dokunmalarına izin verme" diyerek boş ve temiz olan yatağın önünde duran Jimin rastgele bir askere doğru baktığında alfa hemen oturduğu yerden kalkarak bir elini geriye götürürken diğer elini yumruk yaparak kalbinin hemen üzerine yerleştirmiş ve "Sizi dinliyorum efendim" diyerek komutanı ile göz temasından kaçınmıştı.

"Temiz çarşaflar ve uygun bir kıyafet getir." Asker duruşunu hiç bozmadan Yoongi'nin dinlemediği bir şeyler söylediğinde Jimin düz ifadesi ile alfaya dönmüş ve onun "O yatakta zaten kimse yatmıyordu efendim temiz çarşaflara ihtiyacımız olduğunu sanmıyorum" diyerek komutandan gelen emirlerin bir kısmına karşı geldiği için Jimin, "Fikrini önemsiyor olsaydık emir veren taraf ben olmazdım" dediğinde alfa yine duruşunu bozmamıştı. "Evet efendim" dedikten sonra komutanın istediklerini getirmek için yanlarından ayrılan alfaya karşı Yoongi kendini tutamayarak güldüğünde bulundukları ortamda bulunan Jimin hariç diğer her bir alfa onun daha ilk günden büyük bir azar yiyeceği hakkında endişelenirken korkuyla tüm ilgilerini bir köşede dikilen ikiliye vermişlerdi.

"Neden gülüyorsun?" Jimin bir kez bile kendilerine dikkat kesilen alfalara bakmadan konuştuğunda Yoongi gülümsemesini bozmadan ona bakmış ve "Benim kadar olmasa da sen de bu işlerde iyisin sanki Jimin, yanlış mıyım?" diyerek cevap vermeyeceklerini bilse dahi bakışlarını geri kalan alfalarda gezdirirken zihinlerinden geçen düşünceleri neredeyse biliyordu. Hepsi birazdan kıyamet kopacakmış gibi bir ifadeyle izliyordu çünkü tüm bu olanları.

"Burada Jimin değilim Yoongi, aynı senin bu sınırlara girdiğin an asker olacağını bilmen gerektiği gibi bunu da öğrenmelisin."

"İş mevkiye gelince kendini kaybedenlerdensin yani. Tamam, hiç sorun değil o zaman biz de senin istediğine göre oynarız komutanım" diyerek gülümserken az önce giden alfanın yaptığı gibi bir kolunu arkaya atarak belinde tutmuş ve sağ kolunu da kaldırdıktan sonra elini yumruk yaparak kalbinin üzerine doğru hafifçe vurarak bırakmıştı.

GIVE IT TO ME | yoonminTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon