3- Kızgınlıktaki omega ve geç gelen kurtarıcısı

6.5K 540 285
                                    

"Minho nerede kaldı?"

"En son şu omegaya patrondan haber vermeye gitmişti" diyerek göz ucuyla Yoongi'ye bakarak konuşan arkadaş grubuna doğru bakarken bir elini saçlarına çıkararak etrafa dağılmış saçlarını biraz da kendisi karıştırmıştı. "Şu dediğin omega Min Yoongi yalnız. Öyle basit biri değil, düzgün bahset ondan." Az önce konuşan ikilinin arasında oturan genç alfa heyecanlı ve biraz da tehditkar bir şekilde konuştuğunda söylediği şeyler tekli koltuklardan birine yayılmış olan omeganın dikkatini çektiği için bakışlarını onun üzerinde tutarken üçlü grup onu fark etmemiş olmalıydı.

"Ne önemi var ki omega değil mi işte."

"Normal bir omega değil. Gayet güzel ve mükemmel biri. Diğerleri ile karıştırılacak en son kişi bile değil o." Aralarında en genç olanın her bir sözü ile Yoongi biraz daha gülümserken onun sağ tarafında kalan diğer alfa başını iki yana sallayarak "Sadece abartıyorsun" demesi bile Yoongi'nin şu anda moralini bozamazdı bu yüzden sırtları kendisine dönük olan gruba küçük adımları ile yaklaşmış ve az önce konuşan alfa ve kendisini savunan alfanın arasına başını sokarak az önce kendisine sallayan alfaya bakmıştı.

"Aslında hiç abarttığını düşünmüyordum" dediğinde bir anda omegayı bu kadar yakınında gördüğü için irkilen alfa hafifçe geriye çekilirken "Bizi dinlediğini bilmiyorduk" dediğinde Yoongi omuz silkerken güzel bir şekilde gülerek "Sorun değil, hakkımda konuşulması hoşuma gidiyor ama sen" dedikten sonra diğer tarafında kalan alfaya yüzünü çevirerek bakmış ve onun heyecanlı bir şekilde geriye çekilmesi ile az öncekine oranla biraz daha fazla gülmüştü. "İstersen imzamı verebilirim." Muhtemelen gayet iyi bir ailede omegalara da alfalara olduğu kadar saygı gösterilmesinin öğretildiği bir ortamda büyümüş olduğu için Yoongi'ye bu kadar hayranlık duyuyordu. Ve tabii ki bu yüzden de duyduğu şey karşısında masumca başını sallamıştı.

"Sen bayağı ciddisin" diyerek tekrar başını sallayan alfaya bakarken hâlâ yer yüzünde bu kadar masum olan alfaların olabilmesi Yoongi'yi acayip derecede tuhaf hissettirmişti ama Yoongi imza meselesini tamamiyle dalgaya aldığı için söylemiş olduğunda şu anda bir miktar mahçup hissediyor olabilirdi. "Patronla bir sıkıntı yaşarsan ya da herhangi bir şeye ihtiyacın olursa yanıma gelebilirsin, odamı zaten biliyorsundun muhtemelen. İmza konusuna gelecek olursak ise bir daha kimseden böyle bir şey isteme çünkü çok gereksiz."

"Teşekkür ederim."

"Vay be, rica ederim ama bir ara bana yemek falan ısmarla olur mu? Biraz kültürlü insanlar ile arkadaşlık etmek en iyisi çünkü."

"Olur tabi."

"Kendimi harika bir bok gibi hissediyorum şu anda size iyi eğlenceler." Ölmeden önce her söylediğini kabul eden bir alfa bulmuş olmasına şaşırırken odasına dönebilmek için alfaların yanından uzaklaştığı sırada diğer alfanın "Aslında ben de seni çok seviyorum güzel bir kişiliğin var bence" dediğini duyunca ellerini karnına yaslayarak seslice gülmüştü çünkü o, ne sikim saçmalıyordu öyle? "Birincisi düşündüğün gibi bir gerizekalı değilim, ikincisi ise kişiliğim Minho'nun becerilerinden bile daha berbat."

Yoongi'nin sadece saniyeler öncesinde ismini dile getirdiği beden yanlarına yaklaştığında "Radar var bunda kesin bak, Yoongi söyledi dersiniz ileride" diyerek sırıtmıştı. Bu kadar uzun süre nerede sürttüğünü sadece kendisi bildiği için gayet mutluydu bu durumdan. "Sen ilk önce kendi götünde radar ara."

"O götü göremeyecek olmanın seni üzüyor olduğunu bu kadar belli etme lütfen. Sonra üzülüyorum sana ama her neyse ben odamda hazırlanırken sen burada arkamdan konuşmaya devam et. Nasıl olsa şu yakışıklı bana laf kondurmaz zaten." El sallayarak yanlarından uzaklaştığı sırada hepsinin başının o genç alfaya döndüğünü gördüğünde durmuş ve "O çocuğa bir şey yaparsanız buradaki herkes sizi elden geçirir, tek bir laf bile atmayın ona" diyerek kendisine sanki mükemmel bir şeyler yapıyormuş gibi bakan genç alfaya gülümseyerek göz kırparken ortak salondan ayrılarak odasına ilerlemişti.

GIVE IT TO ME | yoonminHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin