4- Güzel geçen birkaç saat ve yanlış giden olaylar (M)

7.2K 535 469
                                    

"Kızgınlıktasın" diyen yoğun sesi duyduktan sonra alfanın salgıladığı feromonlar yavaşça etrafını sararken Yoongi bir süre boyunca gözlerini sıkıca yumarak sert feromonlarının kendisini etkisi altına alarak vücudunu gevşetmesine izin verdikten sonra biraz olsun kuvvetlendiğinde yavaşça gözlerini açmış ve içeriye tam anlamı ile girmiş olan alfaya bakarak gülmüştü.

"Ve sen de yaşlı bir bunak değilsin." Alfa başını sallarken bir yandan da gülümseyerek omeganın yanına yaklaştığında feromonlarının verdiği güç sayesinde Yoongi yavaşça uzandığı yerden kalkarken dönmeye başlayan başı yüzünden yatağına yığılmamak için avuç içlerini çarşafların arasında belirsiz bir yere doğru bastırmıştı. "Sevindim doğrusu."

"Ağzın her zaman böyle iyi iş yapar mı?"

Dudaklarını büyük bir zevkle ıslatırken içerisinde kayboluduğu beyaz çarşafı biraz geriye iterken "Hem de nasıl! Hissetmek ister misin?" diyerek karşısındaki alfanın gözlerine doğru bakmıştı. Üzerindeki kıyafetler ile sanki bu diyarlardan değilmiş gibi görünüyordu bu yüzden bu Yoongi'nin oldukça hoşuna gitmişti.

"Bana garanti verebilir misin?"

"Tabii ki. Denemeye var mısın?"

Alfa, Yoongi'nin oturduğu yatağına ulaşarak tam önünde durduğunda Yoongi başını kaldırarak yüksekte olan yüzüne bakmaya çalışırken elini onun pantolonuna attığı sırada gülümsemişti. "Şu anda bile feromonlarım sayesinde çok iyi hissediyorsun değil mi?" Alfalar ve kendilerine tatmin etme çabaları, diye düşünse dahi bunu dile getirmeyerek başını sallarken "Evet efendim. Benim de size yardım etmeme izin verin. Asla hayal kırıklığına uğramayacaksınız" dediğinde karşısındaki alfa belini hafifçe kırarak Yoongi'nin dudaklarına eğildikten sonra öylece durmuş ve omeganın ilerlemesini beklemişti bu yüzden Yoongi yatağından destek alarak kendini biraz kaldırırken dudaklarını birleştirdiğinde istediğini aldığı için bu oldukça hoşuna giden alfa ellerini diğerinin kalçalarının hemen altına sararak onu kucağına çekmiş ve yatağa sırtını dönerek hemen karşı duvara ilerleyip Yoongi'nin sırtını soğuk duvara yaslamıştı.

Soğuk duvar ve kalçalarındaki eller yüzünden kendisini iyice tutan alfanın ağzına doğru zevkle inlerken başını biraz yatırarak dilini dudaklarının üzerinde gezdirdiğinde istediği şeyi anlayan Yoongi ağzını aralayarak diğerinin dilini içeriye kabul etmişti.

Eğer bacakları alfanın beline sarılı olmasaydı hissettiği zevkten titreyerek yere yığılacağını çok iyi biliyordu.

Alfanın dudakları kendi kızaran dudaklarına ıslak birkaç öpücük bıraktıktan sonra boynuna inmeden önce fısıldayarak "Jimin" diyerek kendi ismini fısıldadığında Yoongi onun nefes nefese kalmış olmasına gülümserken hızlıca inip kalkan göğsüne kısaca değdikten sonra boynuna çıkan dudaklar şimdiden onu iyi hissettirirken kendisi ile ilgilenen dudakların sahibinin üzerindeki gömleği indirmeye çalıştığı sırada onun istediği gibi ismini inleyerek yüzünü saçlarına gömmüştü.

"Daha hızlı ol!"

"Burada sadece benim isteklerim geçerli. Yani üzgünüm güzelim ama bana karışamazsın."

"Berbat bir seksti dememi istemiyorsan lütfen canımı yak."

Alfanın hırıltılı bir şekilde güldüğünü duyduğunda ona eşlik ederek dudaklarının arasından kaçan birkaç anlamsız sözcük ile karşılık vermişti. "Hakkında birçok şey duymuştum ama bizzat senin ile tanışmak daha güzelmiş." Yoongi'nin sırtı soğuk olan duvardan ayrıldıktan kısa bir süre sonra üzerinde birçok şey bulunan çalışma masasını bulduğunda sırtına batan kelepçe ile acıdan inlerken Baekhyun'a içinden en güzel küfürlerini sıralıyordu. Aldığı şeyi gelip oraya bırakmasa olmaz mıydı sanki!

GIVE IT TO ME | yoonminWhere stories live. Discover now