11- Öğrenilmesi gereken gerçekler

2.8K 297 96
                                    

"Etrafta dolaşma ve yanıma gel Yoongi." Kendisine seslenen Jimin'i duyduğunda bulundukları alanın içerisindeki her bir noktaya bakınan Yoongi onu ikiletmeden diğerlerinin yanına ilerlemiş fakat askerlerin yanında durmak yerine ikinci komutan ile bugün neler yapacaklarını danışan Jimin'in diğer tarafına geçmişti.

Dün gece kaldığı odada bulunan kimseyi uyutmayarak sabaha kadar hepsi ile sohbet etmeye çalıştığı için askerlerin arasından en hoşuna giden kişilikleri olan alfalar ile iyice kaynaşmış ve Baekhyun ile aralarında olan ilişki kadar olmasa da arkadaş gibi bir şey olmuşlardı. Muhabbeti hoşuna gitmeyen kişilerin uyumasına izin verirken en sona üç tane alfa kaldığında aralarından biri dün azar yiyen alfa olurken diğerlerini daha dün gece tanıyabilmişti ve şimdi ise uzun boylu olan arkadaşlarından biri eli ile Yoongi'yi yanlarına çağırırken komutanların kızacağı hakkında bir şeyler anlatmaya çalışıyordu fakat Yoongi onu takmayarak omuz silkmiş ve sorun olmayacak dercesine gülümsemişti.

Kris aralarında kalan iki kişiyi aşarak bakışlarını Daniel ile buluştururken gözleri ile Yoongi'yi göstererek başını iki yana sallarken ön sırada bulunan Woobin onu saçından geriye çekerken "Yoongi'ye kızmayacaklarsa bile böyle giderse size bağıracaklar bakmayın etrafa" diyerek hızlıca konuştuğu gibi hemen önüne dönmüştü.

Yoongi gözlerini etrafta gezdirirken bakışları kendisine bakan iki komutanın gözleri ile buluştuğunda sevimli bir şekilde gülümsemiş ve "İlk ben başlayabilir miyim?" diyerek daha çok Jimin'e doğru bakmıştı. "Senin de diğerleri gibi sırada olman gerekiyor." Alfanın konuşması ile beraber Yoongi bunu bildiğini göstermek için başını sallarken oyuncu bir şekilde omuzlarını da düşürmüştü. "Ama ben düşündüm ki ilk ben denemek istediğime göre en önde benim olmam gerekiyor, sizce de öyle değil mi?" diyerek geri kalan askerlere döndüğünde yine kimse sesini çıkarmadığı için bakışlarını arkadaşlarının üzerinde gezdirdiğinde Kris başını sallamaya başlamıştı. "Söylediklerinin mantıklı olduğunu düşünüyorum efendim." Onun ardından Woobin de geriye doğru bağladığı ellerini çözmeden başını kaldırırken "Bence de onun yanınızda olması gerekiyor" dediğinde Daniel de geri kalmayarak bir adım öne atılarak sırayı bozarken arkadaşlarına katıldığında birkaç kişi daha onlardan cesaret alarak kendilerine bir faydası bulunmayan olayı desteklediklerinde Yoongi gülümseyerek önce ikinci komutana kısa bir bakış atmış hemen sonrasında gözlerini kısarak kendisine bakan Jimin ile gözlerini birleştirmişti.

"Diğerleri bir sorun olmadığını düşünüyor komutanım, siz ne diyorsunuz bu konu hakkında?"

"Atış alanına geçebilirsin Yoongi." Omega duydukları ile gülümseyerek arkadaşlarına döndükten sonra bugün kendisine verilmiş olan yeni üniformasının üzerindeki hayali tozları eli ile temizlerken hemen arkasından gelen diğerleri ile beraber atış alanının önündeki çizgiye doğru ilerlemişti. "Alnını isabet al" diyen ikinci komutanın sesini duyduğunda yan tarafında bulunan masanın üzerine dizilmiş olan bıçaklardan biri seçerken "Senin inadına gözüne atacağım o zaman" diye kendi kendine mırıldanmıştı.

Senelerdir bu tarz işlerden uzak olduğu için tereddüt ediyordu ve bu yüzden kendine olan güveni biraz da olsa kırılmış gibiydi fakat yine de derin bir nefes almış ve aldığı nefesini kontrollü bir şekilde yavaşça verirken elinde tuttuğu bıçağı karşısındaki içi saman doldurulmuş çuvala fırlatmıştı. Baş kısmına çarpı işaretleri ile iki göz çizilmiş olan çuvallardan birinin sağ gözüne nişan alsa da istediğini tutturamayarak gözünün üzerinde bir yerlere saplamıştı bıçağı.

İyice paslanmış olduğunu fark ettiği için omuzlarını düşürerek Jimin'e dönerken diğer elinde duran yedek bıçağı rastgele bir şekilde atış alanına fırlatmıştı. "Atamadım!" Jimin elini uzatarak doldurulmuş çuvalı işaret ederken "İstediğimiz yerden vurdun zaten" dediğinde Yoongi başını iki yana doğru sallayarak başka bir bıçağa daha uzanırken "Gözünü isabet almıştım fakat başaramadım" dedikten sonra diğer komutanın emri ile boş olan atış alanlarının önüne doğru ilerleyen askerlere doğru bakmıştı. Bunca sene geçmiş olsa bile ilk atışında istediği hedefi vurabilir sanmıştı fakat şu anda bunu başaramadığı için istemsizce canı sıkılıyordu.

GIVE IT TO ME | yoonminDove le storie prendono vita. Scoprilo ora