16- Bir papatya kadar güzel olmak

2.6K 269 98
                                    

Birçok insanın bulunduğu sokakta yan yana yürüdükleri sırada etrafta onları tanıyan insanlar saniyeler için işlerini bırakarak onlara doğru bakıyor ve tekrar ne yapıyorlarsa o işe geri dönüyorlardı. Yoongi ile Baekhyun genel olarak halk arasında kendilerine kötü gözler ile bakıldığını ve haklarında insanların pek hoş şeyler söylemediklerini biliyor bu yüzden de üzerlerinde olan ters bakışları artık umursamadan geçiyorlardı ama Jimin için bu durum pek sıradan değildi. Halk arasında gezerken üzerinde askeri üniformaları olmadıktan sonra gençler yüzünü incelemenin aksine birkaç defadan sonra dönüp bakmıyor, yaşlılar ve geri kalanlar ise onun ile ilgilenmiyorlardı çünkü Jimin şu anda etraftakiler için iki kötü arkadaşa sahip olan yakışıklı bir adam olarak görülüyordu.

Yine de yanında duran iki omeganın üzerinde dolanan önyargılı bakışların alfanın pek hoşuna gittiği söylenemezdi.

Etrafta olanların bakışları önce onların suratında geziniyor sonra da ilk kez onların yanında gördükleri alfaya bakarak kaşlarını çatıyorlardı. Jimin bir yere kadar onları anlayabiliyordu çünkü belki de şu anda önünden geçtikleri omeganın eşi eline geçen paranın hepsini geride bıraktıkları büyük binada omeganın biriyle harcıyor olabilirdi ama burada suçlu olan kişinin orada yaşayan omega olmadığı konusunda Jimin yemin bile edebilirdi. Alfanın teki gelerek parasını ödeyip birkaç saat geçirdiği yerde orada sadece çalışan omega yanında olan alfanın duygusal veya cinsel başka bir ilişkisi olup olmadığını bilemezdi.

Eğer birileri pantolonunun içindekine sahip çıkarak eşlerini aldatmazsa genelevler aslında o kadar da berbat yerler olarak görülmezdi. Tabii bunu da genellemek kesinlikle yanlış bir tabir olurdu çünkü her insan birbirine benzemezdi fakat Jimin yanındaki iki omega adına da onların ne kadar iyi ve buradaki birçok insandan daha ahlaklı oldukları konusunda şu köşeden onlara bakan grup ile büyük bir tartışmaya girebilirdi.

"Herkesten uzakta sakin bir yere mi gitsek acaba?" Diğerleri her ne kadar etraftaki bakışları umursamıyormuş gibi görünse dahi Jimin bu durumdan oldukça sıkıldığı için konuştuğunda Yoongi başını sallayarak ara sokaklardan birine doğru yöneldiği sırada Baekhyun onun tişörtünü tutarak ilerlerken "Benim de geri dönmemi ister misiniz?" diye sorduğunda Yoongi ters bir şekilde ona bakarken tişörtünü de kendine doğru çekmiş ve yürümeye daha önden devam etmişti.

"Yoongi'nin sarayı birbirine kattığını düşünüyorum, hatta şimdiden birçok kişiyi çileden çıkarmış bile olabilir." Baekhyun kendi halinde gülerek konuştuğunda Yoongi omuzunun üzerinden ona bakarken gülümsemiş ve "Herkesin benden beklediği gibi oradayken çok uslu bir omega oldum" diyerek gözlerini devirmemek için kendini zor tutan alfaya doğru bakmıştı.

"Uslu tanımı senin için komutanları çıldırtmak ve ilk günden askerleri gruplandırmaksa evet, gayet usluydun."

"Komutanlarla da uğraşmazsın yani Yoongi, o kadar cesaret pek iyi değil bence" diyerek tekrar yanlarında yürüyen arkadaşının koluna giren Baekhyun onun koca sarayda neler yaptığını az çok tahmin edebiliyordu. "Çok bir şey yapmadım ki, hem o ikinci komutan da artık bana o kadar sinirli bakmıyor" diyerek onay vermesi için yanında yürüyen alfaya baktığında Jimin alaylı bir şekilde başını sallamış ve
"Uğraşamayacağını anlayınca senin ile ters düşmemeye çalışıyordur muhtemelen" demişti.

"Bakın işte ben bu şekilde devam edersem ileride diğer krallıkları bizim sınırların içerisine toplarım ve böylece kendi medeniyetimizi daha iyi şartlara ulaştırırız. Hem söz veriyorum sizi de yanıma alacağım öyle bir şey olursa."

"Beni yanınıza alırsanız çok mutlu olur ve size çok teşekkür ederim kralım" diyerek yanındaki omeganın yanağına dudaklarını değdireceği sırada Yoongi elini Baekhyun'un yüzüne koyarak onu geriye iterken "Sırnaşma bana yoksa kelleni sarayımın avlusunda bulursun" dediğinde daha fazla dayanamayarak ikisi de gülmeye başlayınca yanlarında olan alfa da ellerini ceplerine yerleştirirken gülümseyerek onlara doğru bakmıştı.

GIVE IT TO ME | yoonminWhere stories live. Discover now