2- Yeni eğlencesini daha şimdiden bulmuş olan omega

6.7K 514 366
                                    

Yoongi odasına dönerken zaten sinirden kudurduğu sırada sabah uğraştığı alfanın sesini duyduğunda ilerlemekten vazgeçerek diğer çalışan alfalar ile dolu olan ortak salona doğru dönerken iki yanında duran yumruklarını sıkarak daha adını dahi bilmediği alfaya yaklaşmaya başlamıştı. Neler olduğunu anlamayan diğer çalışanlar gözlerini ikilisinin arasında hissedilen gerginlikte gezdirirken Yoongi koltuklardan birinde oturan bedene iyice yaklaştığında alfanın bacaklarının arasından dizini koltuğa koyarak onun yüzüne doğru eğildiğinde altında kalan alfa hâlâ sırıtmaya devam ediyordu.

Hatta sanki hakkı varmış gibi daha ileriye giderek kendisine sert bakışlar atan omeganın kalçalarına ellerini yerleştirmiş, bunun ile de yetinmeyerek üzerine düşmesi için baskı uygulamaya çalışmıştı fakat istediğini asla ona vermeyecek olan Yoongi onun omuzlarına tutunurken yüzüne biraz daha yaklaşmış ve "Ağlıyor muyum yoksa sinirli miyim al sen yakından bak" diyerek nefeslerini bizzat kendi isteği ile alfanın yüzüne üflediğinde altında kalan alfa yakınlaşabilmek için başını hareket ettirmeye çalıştığında Yoongi'nin parmaklarını saçlarında hissettiği için hareketini durdurmak zorunda kalmıştı. Çünkü omega parmakları arasındaki saçları yapabileceği en iyi şekilde çekerken altındaki alfanın saçlarını koltuğun arkasına doğru bastırarak onun hareketlerini kısıtlamaya devam ediyordu.

"Benim ile uğraşma küçük alfa çünkü ben senin sandığının aksine sana itaat edecek bir robot değilim. Anca sen aynen şu anda olduğu gibi bana kapılıp giderken ben senin canını yakmaktan bir saniye bile geri durmam ve dudaklarıma ulaşmana asla izin vermem."

Kavradığı saç tutamlarını çekiştirerek başını kendisine doğru çektikten sonra sert bir şekilde tekrar koltuğun arkasına vurduğunda alfanın ağzından çıkan kısık inleme ortama karışırken Yoongi gülümsemiş ve "Şimdi sen kendini buradaki herhangi biri ile ağlayarak tatmin etmeye çalışarak bir yandan da beni düşlemeye başladığında ben çoktan yüzünü unutmuş olacağım" diyerek başını bir kez daha geriye doğru vurduktan sonra alfanın bacaklarının arasında kalarak ona baskı yapan dizini bilerek yavaş bir şekilde geriye çekerken kendisi de geriye çekilmiş ve dağılmış olan saçlarını bileğindeki siyah toka ile geriye bağlarken salondaki diğer alfalara bakarak gülmüştü.

Onu kimse neler yapabileceğini veya en fazla ne kadar ileriye gidebileceğini bilebilecek kadar tanımıyordu.

"Size iyi eğlenceler" dedikten sonra moralini biraz da olsa yerine getirmiş olan alfaya tekrar bakmadan yanlarından ayrılırken sevinci odasına gidene kadar sürebilmişti sadece çünkü gireceği kızgınlığın ağrılı sancılarını şimdiden kasıklarında az bir miktarda olsa dahi hissedebiliyordu. Bu kısa ve fazla acı hissettirmeyen sancılar bir nevi bir gün sonra yaşayacağı acıyı kendisine hissettirmeye çalışıyordu. Bu zamana kadar hiç kızgınlığını daha acısız geçirebilmek için satılan o haplardan almamıştı çünkü o hapları kullanmak ölüme gitmek gibi bir şeydi bu yüzden o acıları çekmeye katlanır fakat asla o haplardan bir tanesini bile ağzına sürmezdi.

Yoongi'nin böyle olmasının aksine burada çalışan birçok omega o hapları gayet zararsız bir şeymiş gibi içiyor ve rahat bir şekilde günlerine devam ediyordu ama Yoongi hiçbir hap almadığı için kızgınlık zamanlarında patron onun burada durmasını istemiyordu çünkü burada bir sürü alfa çalışıyordu ve hepsi istemeseler de feromonların etkisi altına giriyorlardı.

Diğer bir kötü yanı ise müşteriler kızgınlık dönemindeki bir omegaya daha çok ilgi duyduğu için Yoongi'nin kokusunu aldıklarında diğerlerini istemiyorlardı. Fakat Yoongi kızgınlığa girdiği gün müşterisi geleceği için burada olacağından dolayı birkaç saatliğine ona söylendiğine göre oldukça tatlı bir şekilde kokan feromonlarına katlanmak zorunda kalacaklardı. Çünkü gelecek olan alfanın o odanın yakınına bile kimseyi sokmayacağı her açıdan belliydi.

GIVE IT TO ME | yoonminWhere stories live. Discover now