FİKOTRA: Zihin Gücü

581 44 47
                                    

Herkese merhaba. Yepyeni bir macera ile karşınızdayım. Kurgumun üzerinde üç aydır çalışıyorum ve size layık bir kurgu yapmaya çalıştım. Bu süreçte gerçekten çok emek verdim. Umarım beğenirsiniz.

İlk önce açıklamam gereken birkaç konu var. Bunlardan biri kitabımın ismi. Hem okunuşuyla hemde içeriğiyle sizi şaşırtacağını düşündüğüm bir isim. İsmi ben ve ablam oluşturduk. Yani herhangi bir yerde ararsanız bulamazsınız. Anlamını ise yayımlayacağım bölümlerden birinde açıklanacak. Şu sıralar ufak bir sır olarak kalacak.

En önemli konum yazım ve noktalama işaretleri. Ben türkçe öğretmeni veya ünlü bir yazar değilim. Sadece okulda aldığım türkçe dersleri ile bildiğim kuralları uygulayacağım. Olurda bir yerde bir hatam olursa affınıza sığınıyorum. Bu konuda çok temkinli ve dikkatli davranıyorum. Umarım kendimi anlatabilmişimdir.

Bir diğer açıklamam gereken şey kitabımın konusu. Fantastik temalı içeriğinde yepyeni bir ırk, akıl almaz sırlar, gizemler ve daha niceleri bulunuyor. Duygusal olarak acı, sevinç, aşk, heyecan, üzüntü, mutluluk ve bir sürü duyguyu barındıran bir kitap.

Konularımdan biri de instagram ve youtube hesabım. İnstagram hesabımda kitabım ile ilgili alıntılarla alakalı birçok içerik olacak. Youtubumda ise tanıtım videosu olacak. Youtubumu ve instagramımı da takip ederseniz beni çok mutlu edersiniz.

Instagram / youtube - 1dolunaymeselesi

Konularımdan sonuncu olanı da, kitabımın ilk bölümünü yayımlayacağım tarih olacak. Yarın yani 26 Haziran'da huzurunuza sunacağım...

Umarım kitabıma ilgi gösterip okursunuz.

Son olarak oylarınızı ve yorumlarınızı benden esirgemeyin...

Seviliyorsunuz...

FİKOTRA: Zihin SerisiWhere stories live. Discover now