20. Krev plná záhad

143 16 3
                                    

  Z jejího rtu se přesunul ke krku. ,,Shu-senpai, prosím... N-ne,'' zamumlala, zatímco se jí chvěly rty strachem. ,,Jsi jen moje jídlo, nic víc, tak mlč...'' zavrčel proti její kůži. Žaludek se jí sevřel a celé tělo polil studený pot. Přišla si tak bezbranná, slabá, k ničemu. Tělem jí projela neskutečná bolest, když Shu prokousl její kůži mezi klíčními kostmi.

,,Mami, kde je táta?'' zamumlala otázku do ticha Hikari, když sledovala, jak ji matka vpichuje kanylu do předloktí. Rusovlasá žena se dál usmívala, ale nic neříkala. Jako kdyby dívčinu otázku vůbec neslyšela. ,,Mami...'' oslovila svou rodičku znovu, ale ona se raději dál věnovala tomu, aby se divná látka dostala do těla dívky. ,,Neboj se, broučku. Maminka je tady a ty za chvíli nebudeš cítit vůbec nic, dobře?'' řekla klidně Reya a podívala se s milým úsměvem na Hikari, která překvapeně zamrkala. ,,Ale já to nechci,'' odpověděla jí rozhodně modrovláska, což zaskočilo Reyu na tolik, že zalapala po dechu.

  Po chvíli se odtáhl, ale ne kvůli tomu, že měl dost. Chtěl ji vidět. Chtěl vidět, jak se na něho se strachem dívá. Jak se ho bojí a ví, že i kdyby se snažila milión let, tak mu stejně neuteče. Z rudých očí, kterými sledovala fotku sebe, své matky a otce, jí tekly slané slzy bolesti. ,,Když si neumíš zapamatovat, že jsi jen nádoba na krev, tak to musí pochopit tvé tělo,'' řekl rozhodně a zakousl se jí do ramena. Kdyby ji nedržel za pas a zadní stranu krku, tak by se určitě sesypala, jako hromádka popela. 

Nervózně přešlapovala z jedné strany pokoje na druhou. ,,Kde se stala chyba?'' ptala se sama sebe, když si prohlížela výsledky své práce. ,,Její tělo tu krev přijalo, tak proč?'' zamumlala zničeně a dala si hlavu do dlaní, když si sedla na měkký gauč. ,,Mami, neplakej... Já se omlouvá. Vážně jsem tomu chlapci nechtěla ublížit. Mrzí mě to,''

  ,,Shu-senpai... Já už... Nemůžu,'' řekla těžce a nechala svou hlavu spadnout na rameno Shua, který se ušklíbl. Klepajícíma rukama se držela jeho svetru na hrudi, aby vůbec přežila bolest, kterou ji způsoboval. ,,Tvoje krev je jako droga,'' vysvětlil a oblízl dvě ranky, z kterých tekla krev k její hrudi, kde se vsakovala do bílého trička. ,,Ta kyselo-sladká chuť mi dodává energii a probouzí mě,'' zasmál se a ledovými polibky si vytvářel cestu k jejímu uchu a na konci kosti, která tvořila čelist dívky, jí po kůži přejel svým jazykem. ,,A já mám chuť si s tebou hrát,'' zašeptal škodolibě. ,,N-ne...'' zamumlala unaveně. Právě s přišla, jako kdyby si se Shuem vyměnili osobnosti. ,,Pořád jsi si nezapamatovala, že jsi jen jídlo? Ty se snad, třeba, masa ptáš na jeho názor, než ho sníš?'' zasmál se pobaveně. ,,Samozřejmě, že ne... Neumí mluvit, na rozdíl ode mě,'' zavrčela naštvaně, ale v jejím hlase byla slyšet únava. ,,Hee? Tak, že bychom to napravili?'' Hikari se od něho ztěžka odtáhla a podívala se do jeho očí, které nebezpečně jiskřily. ,,Myslela jsem, že upíři pijí jen krev a ne, že si z lidí dělají steaky,'' řekla a prorážela Shua pohledem, jen aby zamaskovala svůj strach, který působil na její tělo víc, než by si mohla myslet. ,,Uvařit tě je moc práce, proto mi bude stačit zatím tohle,'' zašeptal a políbil ji opatrně na rty, které měla semknuté. Nevrle zavrčel. ,,No tak.'' Hikari zakroutila hlavou. Nechtěla to, protože věděla, že by ji znovu pobláznil, jako před tím. Ztratila by se v něm, zatímco on by ji poznával. ,,Hej, začíná to být otravný,'' povzdychl si a chytl dívku za tváře levou rukou, čímž taky otočil její hlavu, aby se mu dívala do očí, které byly ledové a chladné... Vůbec nic necítil. Celé tohle bral jako rozptýlení.

Žhavá část!! Čtěte jen na vlastní nebezpečí :D 

Btw - není to sex scéna vy úchyláci, ale rozhodně to není family friendly scéna :D 

  Ležela na gauči, zatímco se nad ní skláněl Shu. Jeho polibky byly chladné, ale svým způsobem jemné. Možná právě tohle byl důvod, proč se Hikari ztrácela jak v něm, tak i sama v sobě. Byla zmatena sama sebou a nevěděla, jak se s tím vypořádat. Odtáhl se a začal se věnovat jejímu krku, který byl ještě víc pokousaný, než před hodinou. ,,Jsi tak horká,'' povzdychl si, když se znovu rty dotkl její kůže. Chtěl víc cítit její tělo, které příjemně hřálo. ,,Víš... Když ztratíš panenství, tak tvoje krev začne chutnat jinak... A já chci vědět, jak bude chutnat ta tvoje,'' řekl s pobavením, když dívka ještě víc zrudla. ,,Ale-'' Chtěla mu něco říct, ale Shu ji zastavil. Uchopil vrchní lem jejího trika a začal ho trhat. Byla vyvedená z míry. ,,Vždyť ten kus látky škube, jako papír!'' zajíkla se v duchu. ,,Shu-senpai! Tohle ne!'' vyjekla a snažila se zpod něho dostat, aby nedošlo k nejhoršímu, ale čím více se cukala, tím rychlejší bylo pro Shua látku roztrhnout. Měl výhled na její vcelku velká ňadra, které ihned uchopil do ledových rukou. V dívce hrklo. ,,Tohle... Ne,'' zašeptala, protože neměla sílu se dál rvát. On jí o všechnu sílu připravil. Jak jí jen tohle mohl udělat? ,,Tohle je tvoje odměna,'' zamumlal s úšklebkem na rtech a z jednoho prsa sundal svou ruku, aby se k němu mohl sklonit a věnovat se vystouplé bradavce, která reagovala na jeho chladný dotek a vzrušení. V tu chvíli to bylo jako spínač...

  Chytla ho za ruce a přetočila na záda, jako kdyby nic nevážil. Než stihl něco říct, protože byl v dost velkém údivu, tak se přisála na jeho rty a začala mu svlékat žlutý svetr, aby se k němu dostala blíž. Její rudé oči zářily chtíčem a něčím divným... Cizím. Už tam nebyla ta nevinnost, která Shua lákala. Ale nebránil se. Hladově ho líbala a možná, že kdyby nepotřebovala nabrat kyslík do plic, tak by ani nepřestala. Byl šokovaný. ,,Hej,'' oslovil ji a dotkl se její tváře. ,,Co jsi zač?'' A tahle otázka byla jako vypínač, protože její oči potemněly a ona spadla na jeho tělo.

Hehe... Doufám, že se část líbila :> Doufám, že jste natěšeni na další díl, který můžete očekávat zítra :> 

Moc děkuji za vaší podporu >///<

Vaše Crazy <3 

* Tato část pro mě byla velmi těžká na napsání a pamatuji si, že jsem jí asi pětkrát přepisovala, než jsem byla, alespoň trošičku, spokojená

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

* Tato část pro mě byla velmi těžká na napsání a pamatuji si, že jsem jí asi pětkrát přepisovala, než jsem byla, alespoň trošičku, spokojená. Ale zvládla jsem to, i když to trvalo déle, než bych čekala :D 

* Mimochodem Shu je kawaii!! >///<

Světlo ve stínu [Diabolik Lovers]Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ