11. Čisté přání

187 14 4
                                    

  ,,Hikari-chan, jsi v pořádku? Jsi nějaká bledá,'' zeptala se starostlivě Yui, když viděla svou kamarádku, jak s tupým výrazem kouká před sebe a nevnímá svět. ,,J-jo,'' zamumlala a nevěnovala dívce pozornost. Yui se zamračila a prstem odendala Hikari límeček bílé košile, aby mohla spatřit tři kousnutí. ,,Myslela jsem si to,'' povzdychla si. ,,Počkej tu,'' řekla ji jednoduše a rychlostí světla zmizela. Hikari si povzdychla a hlavu si dala do dlaní, jako kdyby chtěla, aby se její myšlenky utřídili. Její otec s ní nemluvil a když jo, tak jí akorát hned po tom zmlátil. Byli to tři dny, co jí Subaru kousl a od té doby se jí vyhýbal, jako čert kříži a jen Bůh věděl proč. Nevěděla, co má dělat. Nevěděla, jak se má chovat. Byla na kraji svých sil a to byla jediná věc, kterou věděla na sto procent. 

  ,,Hej.'' Ledový hlas dívku probral z přemýšlení. Rychle zvedla hlavu, aby spatřila Kanata, který se na ní s neutrálním výrazem díval. ,,Děje se něco, Kanato-senpai?'' zeptala se unaveně. Jindy by se na něho usmívala od ucha k uchu, ale dnes na to neměla sílu. Dnes chtěla být sama. ,,Kde je Yui-san?'' zeptal se a hnědého medvěda si přimáčkl víc k hrudi. ,,Za chvíli sem prý přijde,'' zamumlala bez života a dál sledovala fialové oči Kanata, který se na Hikari díval s nezájem. ,,TAKŽE TO JE TVOJE VINA, ŽE MÁM ŽÍZEŇ?!'' vykřikl, což dívku značně vykolejilo. Nejdřív to považovala za špatný vtip, ale když viděla jeho obličej plný zloby, tak pochopila, že o vtip nejde. ,,Um, to-'' Chtěla říct něco na svou obhajobu, ale místo toho jí chytl za rozpuštěné vlasy a přitáhl si ji k sobě, aby lépe viděl do jejího obličeje. ,,V tom případě se napiju z tebe,'' utrousil už klidněji, ale Hikari moc v klidu nebyla. Oči ji těkaly po jeho obličeji s cílem najít náznak žertu, ale neúspěšně. Byl smrtelně vážný. ,,Vstávej!'' vyjekl po ní, aby se zvedla z chladné země, kde do teď seděla. Za pramen vlasů jí dotáhl do prázdné třídy, kde za nimi zavřel dveře. Hikari nevěděla, co dělat. Zacházel s ní tak hrubě, jako kdyby... Ne, žádné kdyby. On ji chtěl ublížit.

  Pustil pramen jejích modrých vlasů a chytl jí pod krkem, díky čemuž Hikari vydala přidušené zajíknutí. ,,Mám žízeň,'' zamumlal klidně a nahnul se k jejímu krku, který byl už dost rozkousaný od dvou předchozích dvou upíru. Jakmile si toho všiml, tak se škodolibě ušklíbl, ale nijak to nekomentoval. Surově se do modrovlásky zakousl. ,,A-Au!!!'' vyjekla přidušeně, zatímco se jí do očí draly slzy. Tohle kousnutí bylo rozhodně nejhorší. ,,Kanato-kun!'' ozvala se ode dveří Yui, která v ruce měla brusinkový džus a nějaký sladký zákusek. ,,Pusť ji, Kanato-kun! Prosím!'' přesvědčovala ho. Kanato se od ní odtáhla, ale ne kvůli tomu, že ho o to nevinná blonýdnka poprosila... ,,Tvoje krev je odporná!'' řekl a neobtěžoval se po sobě ránu ošetřit, aby z ní netekla další krev. ,,Ty jsi odporná!!'' Stisk na jejím krku zesílil. Hikari začala lapat po dechu a snažila se jeho ruku dostat z jejího krku. ,,Kanato-kun, zabiješ ji!!'' Snažila se ho odstrčit Yui, ale bezvýznamně. Hikari se začalo zamlžovat před očima. ,,Kanato-kun!!'' vykřikla zoufale, protože Hikari pomalu ztrácela vědomí. Její ruce spadly podél jejího těla, což byl jako nějaký bod, kdy se Kanato probral a dívku pustil. Ta ihned začala kašlat, zatímco si držela krk, kde jí přibilo kousnutí, ale i pomalu se rýsující modřina jeho rukou. ,,Už se přede mnou nikdy neukazuj. Nemám rád kyselé a hořké věci,'' zamumlal, jako kdyby se právě nic nestalo a odešel společně s Teddym. ,,Jsi v pořádku?'' zeptala se s obavami v hlase Yui a snažila se pomoct Hikari udržet na nohou. ,,Jo, v naprostém...'' zamumlala ironicky a polkla sliny, aby si aspoň trochu zchladila krk. ,,To vypadá vážně... Počkej, skočím pro někoho, kdo by ti to ošetřil!'' Yui odběhla ze třídy, zatímco se Hikari zvedla na nohy. ,,Nebolí to...'' zašeptala a rozešla se pryč, zatímco jí z rány pořád vytékala karmínová krev. 

  Tak... Kanato je lehce na scéně :D Doufám, že se vám tento díl líbil :>

Jsem moc ráda za vaší podporu, které se mi dostává <3

Vaše Crazy <3

* No, i když na scénu přiběhl Kanato, tak si rozhodně bude muset ještě dost dílu počkat, než se tam objeví víckrát XD To platí i o pár ostatních, s kterými nemám pořádně nic v plánu, nebo pro ně musím vymyslet scénu :< (Ano Laito, dívám se na tebe!)

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

* No, i když na scénu přiběhl Kanato, tak si rozhodně bude muset ještě dost dílu počkat, než se tam objeví víckrát XD To platí i o pár ostatních, s kterými nemám pořádně nic v plánu, nebo pro ně musím vymyslet scénu :< (Ano Laito, dívám se na tebe!)

* Samý problém mám s Ayatem, ale nebojte se! Něco lehce naskicovaného mám, takže nemusíte mít strach, že by se tam snad neukázali, protože rozhodně ukážou! :> Jen trochu později, no...

Světlo ve stínu [Diabolik Lovers]Kde žijí příběhy. Začni objevovat