58. kapitola

689 33 3
                                    

„No konečně, Malfoyové! Kde jste byli?" Řekl Blaise a střídavě se koukal na Draca a Hermionu. „My nelítáme na koštěti jak šílení." Ušklíbla se Hermiona. „Od kdy?" Divil se Blaise. „Od teď." Odsekl Draco a vzal Hermionu za ruku. „Draco, neubliž si." Řekla Hermiona a objala ho. „Neboj se." Řekl a políbil ji do vlasů. „Hermiono! Konečně jsi tady. Přišla ses podívat na naši výhru?" Ozvalo se za ní a byl to Harry. „Ne. Přišla jsem se podívat na Dracovu výhru." Usmála se Hermiona a ukázala si na záda. „Takže dneska jen Dracovi?" Řekl Harry s úsměvem a Nebelvírští se na ní tázavě podívali. „Jen Dracovi." Usmála se Hermiona a Harry přikývl. Jakto, že to berou takhle dobře?" Divil se Draco a Hermiona pokrčila rameny. „Vyhraješ. Věřím ti." Usmála se, políbila ho a odešla na tribunu. „Pansy! Ahoj." Usmála se Hermiona a objala Pansy. „Ahoj Hermio." Řekla Pansy a obě se posadili. Schválně si sedly doprostřed, aby měli dobrý výhled. „Myslíš si, že Draco chytne Zlatonku?" Zeptala se Hermiona a Pansy přikývla. „Jsi tu ty. Určitě ji chytí." Usmála se na Hermionu a ta se podívala na hřiště, kde se zatím nic velkého nedělo. „Jaká je pravděpodobnost, že ji Draco chytí?" Zeptala se Hermiona, která chtěla mít všechno pěkně předurčené a Pansy se zamyslela. „Hodně velká. Jsi tu ty, je ve formě a dneska se určitě pořádně kousne, jelikož hrajeme proti Nebelvíru." Řekla Pansy a Hermiona se usmála a zbystřila. Camrál je vypuštěn a zápas Zmijozelu proti Nebelvíru začíná!" Ozvalo se a Hermiona s Pansy začaly věnovat pozornost hřišti. „Proč ses vlastně ptala?" Divila se Pansy a Hermiona pokrčila rameny. Pravda byla ale taková, že chtěla, aby její tým vyhrál.

„Už tu sedíme dvě hodiny a mně začíná být horko." Postěžovala si Pansy. „Mně taky. Merline. Draco, chyť už tu malou zlatou mršku a pojď!" Povzdechla si Hermiona a Pansy se jen usmála na Blaise, který se na ní podíval. Hermiona už se jaksi začala nudit, takže si začala plést copánek. „A Draco Malfoy se žene za Zlatonkou! Ale Harry Potter nezůstává pozadu! Oba dva se honí za Zlatonkou hlava nehlava! Ginny Potterová právě vyrovnala skóre! Rozhodnete jen vy dva!" Ozvalo se přes hřiště a Hermiona sledovala svého Zmijozela, jak se žene za Zlatonkou, která právě prudce vyletěla nahoru. „Neboj se, nic se mu nestane." Řekla Pansy a Hermiona začala pomalu počítat, aby se uklidnila. „Doprdele!" Vydechla Hermiona, když Zlatonka prudce zatočila dolů a Draco úplně stejně zatočil za ní.
„Věřím ti." Slyšel Hermionin hlas a přidal. „Co to ten debil dělá?!" Vydechla Pansy, když Draco zrychlil, letěl dolů a jednou rukou se pustil, zatímco Hermiona přemýšlela, jestli je možné, aby ovdověla ještě před svatbou. „Páni Draco! To je velmi nebezpečný manévr!" Ozvalo se a pár lidí souhlasně přikývlo. „Já ho asi zabiju!" Vydechla Hermiona, které bušelo srdce o sto šest. „Proč to nezvedne?" Divila se Pansy a koukala na vystrašenou Hermionu. „Draco, zvedni to." Pošeptala Hermiona a koukala se, jak je už jen pár metrů nad zemí. Už snad jen dva, jeden, půl metru! MALFOYI ZVEDNI TO!!!" Zaječela Pansy, která už se nemohla koukat na vystrašenou Hermionu. On jí samozřejmě neposlechl a ještě zrychlil, natáhnul ruku jak nejvíc to šlo a zase ji sevřel a stoupnul si na zem, jelikož jinak by asi spadnul. „Má jí! On ji má!!!" Vykřikla Hermiona a objala Pansy a Thea, který o sobě za celou dobu zápasu nedal vědět a koukala se na Draca, kterého jeho spoluhráči objímali. „Já ti to říkala." Usmála se Pansy a Hermiona se rozzářila ještě mnohem víc. „Utkání končí. Poslední zápas v sezoně skončil. Zmijozel vyhrál 240 ku 90." Ozvalo se přes hřiště a Hermiona se usmála a podívala se na Ginny a Harryho, kteří stáli na hřišti a objímali se. Bylo jim líto, že nevyhráli, ale z druhé strany, vyhrávali pořád, tak proč by měli být smutní. Potom se od sebe odtáhli a podívali se směrem k Hermioně, která se na ně usmívala a ukázala jim palce nahoru, jakože byli dobří, a tak se na ní usmáli a šli se převlíct, zatímco skoro všichni už odcházeli z tribuny.
„Tak pojď." Řekla Pansy a pomohla Hermioně vstát.
„Draco! Byl jsi báječnej!" Řekla Hermiona, přiběhla k Dracovi a doslova na něj skočila a objala ho. „Díky." Řekl a víc si ji k sobě přitiskl a pak ji políbil. „Hej vy dva! My se všichni koukáme." Řekl někdo ze Zmijozelského týmu, ale Hermiona s Dracem tomu vůbec nevěnovali pozornost a pořád se líbali, až jim nakonec došel kyslík, takže se vrátili zpátky k objetí. „Pro tebe, princezno." Zašeptal jí a dal do ruky Zlatonku. „Díky." Usmála se a prohlédla si Zlatonku. „Jdu se vysprchovat, počkáš na mě, nebo půjdeš?" Zeptal se. „Počkám." Řekla s úsměvem a posadila se do trávy, stejně jako Pansy.

***

„Tak jdeme?" Zeptal se Draco, který právě přišel. „Co ti trvalo tak dlouho? Nebo víš co, neříkej mi to, nechci to vědět." Řekla Hermiona na jeden nádech a Draco jí pohladil po tváři a ona mu dala pusu na tvář. „Miluju tě, Draco." Pošeptala. „Taky tě miluju, Hermio." Řekl a políbil ji. „Teď si uděláme procházku." Řekl a vzal ji za ruku. „Dobře." Usmála se Hermiona. „Jak se vlastně žije v mudlovském světě?" Zeptal se Draco a Hermiona zvedla obočí až k vlasům. „No... já jsem.. myslím, že podobně jako v kouzelnickém světě bez kouzel." Řekla a Draco obrátil oči v sloup. „No to jsi mi toho řekla." Řekl a ušklíbnul se. „Co bys chtěl slyšet?" Zeptala se. „No...třeba jak probíhá normální mudlovský den." Řekl a ona si povzdechla a začala mu všechno vyprávět. Začala mu říkat o kávovaru, o televizi, telefonech, autobusech, o jednotlivých předmětech, které se mudlové učí a dalších a dalších věcech. „A tvoji rodiče? Říkala jsi mi, že jsou zubaři. Co to znamená?" Zeptal se Draco, když byli v hradě. „No... když tě prostě bolí zub, tak jdeš k zubaři a ten ti pomůže. Vlastně jsou kouzlo na opravu zubů..." Řekla Hermiona a Draco chápavě přikývl. „Jak mohli přijít mudlové na všechny ty věci, když neznají žádná kouzla?" Divil se Draco. „Jo Draco, to kdybych věděla." Povzdechla si Hermiona a usmála se. „Hermiono! Kde jste byli?" Řekla Ginny, která šla právě na večeři, stejně jako Draco a Hermiona. „Udělali jsme si takovou procházku." Usmála se Hermiona. „Byli jste dobrý." Řekla a objala jak Ginny, tak Harryho. „Děkujeme." Usmál se Harry a potom se podíval na Draca a pokýval hlavou jakože gratuluje. „Jdete k Nebelvíru?" Zeptala se Ginny a Hermiona se otočila směrem k Dracovi, který přikývl, jelikož věděl, že jí to udělá radost.

Ahoj čtenáři! Další kapitolu čekejte až zítra ráno. Vaše Déňa Grangerová 💙❤️💚💛

Nejlepší co mám (Dramione) ✓Where stories live. Discover now