22. kapitola

911 42 10
                                    

Už je to šest dní od doby,kdy viděla Rona s Cho v učebně. A je to už třináct dní,od doby kdy  začala chodit s Dracem a dnes je ten slavný den, nebo-li ples! Hermiona se už nemohla dočkat. Problém byl v tom, že Ginny říkala: „Když chceš být dobře připravená, musíš se připravovat celý den." To pro Hermionu byla smůla. Dnes chtěla být s Dracem,ale bohužel si bude muset počkat až na večer. Ráno Ginny vstala brzy. Ostatně jako Hermiona. Obě běžely na snídani,kde si vzaly tolik jídla,aby jim stačilo na celý den. Obě dívky dělaly ten den vlastně to samé a to sice: Přišly po snídani a začaly se holit. Potom se šly postupně umýt. Když měly tohle všechno hotové,daly si pleťovou masku a mezitím diskutovaly o tom,jak Ginny řekne Harrymu tu novinku. Potom si masky slouply a navzájem se učesaly a nalíčily. Potom se naobědvaly. A nakonec si oblékly šaty, a obuly lodičky, takže byly připraveny. Už bylo půl sedmé, takže měly ještě půl hodiny čas, takže prodiskutovaly ještě jednu a tu samou věc jako v poledne a nakonec si řekly, že jsou připraveny a mohou vyrazit,ale najednou na okno zaklepala sova a tak jí Hermiona přiběhla otevřít.

Už čekám princezno!
Miluju tě.        D.M🖤

Já už jdu!  
    H.G 🖤

Napsala Hermiona rychle na papírek a odešla spolu s Ginny.

***

Nejdřív vešla Ginny, protože trvala na tom,aby šla první a Draco byl nervóznější. S tím Hermiona souhlasila, a tak Ginny ve svých tyrkysových šatech vyrazila na schody,kde už ji Harry čekal a odvedl ji do sálu.

Ginnyiny šaty

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Ginnyiny šaty

Hermiona vykukovala zpoza rohu a viděla už trochu nervózního Draca, takže si řekla, že by mohla jít,aby zas tak moc nezdržovala. Vyšla ke schodišti a Draco od ní nemohl odtrhnout oči. Byla nádherná. Měla na sobě tmavě modré šaty a vlasy stažené do drdolu, který měla ozdobený malými modrými kamínky. No zkrátka a dobře jí to slušelo.

Hermioniny šaty„Sluší ti to

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Hermioniny šaty
„Sluší ti to." Řekl a chtěl jí dát pusu,ale ona ho zadržela se slovy: „Nerozmaž Ginny její umělecké dílo." On na ní vykulil oči a ona se zasmála a políbila ho. „Tohle se nedělá." „Já vím." Zasmáli se a náš pár se zlomenýma rukama vešel dovnitř. „Ty ohromné pohledy ignoruj. Jsi moje princezna." Zašeptal, když vešel do sálu a všichni na ně valili oči. „Vždyť jo." Usmála se Hermiona a šla dál.

***

Teprve po asi půl hodině na ně většina lidí přestala zírat, takže se mohli začít v klidu věnovat sami sobě. „Miluju tě." Řekla Hermiona a políbila ho na tvář. „Já tebe taky." Řekl a objal ji. „Nechceš jít tancovat?" Zeptal se Draco. „Ráda." Usmála se Hermiona a běželi doprostřed parketu,aby si mohli zatančit a koukalo na ně přitom co nejméně lidí. Když proběhli, začal hrát ploužák, takže se Hermiona chytla Draca kolem krku a on jí chytl v pase (pozn. au. Nevím ani jak se drží při tanci, takže to prosím taky omluvte. 😂) Tančili dlouho a svět kolem nich,jakoby nebyl, takže nepřestali tancovat,ani když dohrála hudba.

***

Dotančili asi tak za hodinu, když si uvědomili, že hudba už nehraje. „Draco...omluv mě prosím, já teď musím za Ginny." Řekla Hermiona a jemu se to moc nelíbilo,ale tak co měl dělat, prostě přikývl. Hermiona přicházela právě k Ginny a Harrymu, když zaslechla, že Ginny mu právě říká její nacvičená slova: „Harry...víš já ti musím říct jednu moc důležitou věc. Brzy budeme rodiče." Harry se na ní chvíli díval a pak ji vyzvedl do vzduchu a následně objal a políbil. Vypadalo to, že ho to nějak netrápí jako Ginny. Právě naopak. „Jak dlouho to víš?" Zeptal se najednou Harry. „Už asi týden." Řekla Hermiona, která až teď prozradila svou přítomnost. „Hermiono! Ty to víš?! Já se tak těším!" Řekl Harry a objal Hermionu, když se u nich najednou objevil Draco s trochu žárlivým výrazem. „Draco slyšel jsi tu novinku? Asi ne, protože ti to Hermiona neřekla. Miminko!" Řekl Harry a Draco se zděsil. „Mio?" To bylo jediné co řekl. „Draco! Neboj, než budeme mít vlastní tak se o něj prý budeme moct starat!" Řekla Hermiona a Draco se na ní podíval. Ona to s tou budoucností myslela vážně? „Ale na to je ještě čas Draco." Řekla Hermiona a odtáhla Draca sebou. „Co to děláš?" Zeptal se najednou. „Ach Draco. Jedeme to zapít." Řekla Hermiona a Draco jen přikývl přiťukl si s Hermionou a najednou vypil obsah skleničky s ohnivou whisky. „Draco?" Řekla najednou Hermiona. „Nepůjdeme do komnaty nejvyšší potřeby?" Řekla Hermiona a on přikývl. Už bylo dvanáct pryč. Kdo by řekl, že tam bude tak dlouho.

***

Přišli do komnaty nejvyšší potřeby a vášnivě se líbali. Hermiona rozepla Dracovi sako a začínala mu rozepínat knoflíky u košile a on jí rozepínal zip u šatů a následně podprsenku. Ona mu mezitím rozepínala kalhoty a on jí sundal kalhotky a nakonec ona jemu boxerky. Najednou se před nimi objevila postel,do které okamžitě spadli a pak se po místnosti rozléhali už jen vzdechy.

***

Ráno se jako první probudil Draco. Podíval se vedle sebe a tam ležela Hermiona, která na sobě měla stejně jako ten večer,kdy přespávala ve Zmijozelu, jeho košili. On na sobě měl boxerky,a tak mu byla zima. Po chvilce se začala probouzet i Hermiona, takže se na ní usmál. Byla tak sladká! „Dobré ráno." Pozdravila Hermiona a on přikývl: „Dobré." „Jak ses vyspal?" Zeptala se Hermiona a on si ji přitiskl blíž k sobě. „Vedle tebe úžasně." Řekl a dal jí polibek do vlasů.
Potom jen tak leželi a nakonec se rozhodli vstát. Problém byl, že Hermiona neměla co na sebe, takže přecházela po místnosti a před ní se najednou objevila černá minisukně, bílé tričko a černé baleríny. „Vida." Řekla nadšeně a oblékla se. „Tak se jdeme nasnídat princezno?" Zeptal se a ona přikývla, a tak opustili komnatu a odešli do Velké Síně.

Takže to by bylo pro dnešek všechno. Už tu je skoro 600 přečtení a to mi přijde neuvěřitelné! Moc vám děkuji za podporu. Vaše Déňa Grangerová 💙.

Nejlepší co mám (Dramione) ✓Kde žijí příběhy. Začni objevovat