12. kapitola

1K 43 2
                                    

„Hermiono,co se stalo?" Ptal se Harry a Hermiona pořád šla dál. „Hermiono kam jdeš?" Naléhal na ní Harry. „Jdeme se najíst." Řekla Hermiona před Velkou Síní. „Proto jsi asi nebyla naštvaná, že?" Zeptal se nevěřícně Draco. „Ne,nebyla jsem naštvaná. Nebo možná byla,ale už nejsem. Jdeme?" Řekla Hermiona a vydala se k Nebelvíru.

***

„Ginny,taky už se těšíš do postele? Já jsem strašně unavená." Zeptala se Hermiona a koukala se na Ginny. „Jé Mio. Asi jsi mě neslyšela, já dneska spím u Harryho. Sice tam nesmíme, ale ostatní slíbili, že mě budou krýt." Řekla Ginny a Hermiona si povzdechla. „Tak si to tam užijte." Řekla Hermiona a Ginny s Harrym zmizeli za obrazem. „Tak mě napadlo,co bys řekla tomu, kdybych u vás přespal? Ginny nebude na pokoji tak..." Řekl Draco a Hermiona se usmála a poťukala mu hůlkou na hlavu.

***

„A jsme tu." Řekla Hermiona a poťukala mu hůlkou na hlavu znovu. „Baf!" Řekl a ona ho objala. „Tak fajn... zabírám si koupelnu." Řekla a odešla do koupelny. Draco se mezitím posadil na Hermioninu postel a koukal se na její noční stolek. Měla na něm dvě fotky,ale hýbala se jen jedna a to sice ta,na které byla Hermiona, Harry,Ron a Ginny a druhá, která se nehýbala a byla na ní Hermiona a k ní hodně podobná žena a muž, který měl stejně hnědé vlasy jako ona. Zřejmě to byli její rodiče. A vedle těch fotek ještě byli nějaké papíry, které si prohlédl. Byli to dopisy, které jí posílal. Potom se šel projít po pokoji a u okna byl inkoust a brk. „Co sleduješ?" Zeptala se pobaveně Hermiona a on jí políbil jí.
„Tak jdeme spát?" Zeptala se Hermiona a on přikývl. „Ty jdeš spát ke mně?" Divila se Hermiona. „To mám jít spát k Ginny do postele?" Zažertoval. „Ne! Pojď si lehnout ke mně." Řekla Hermiona on skočil k ní do postele. „Dobrou noc" řekla Hermiona. „Dobrou." Řekl Draco a políbil Hermionu.

***

„Draco? Hermiono?" Vzbudila Ginny náš nejlepší pár! „My jsme se spolu nevyspali!" Řekl Draco a Ginny se na něj podívala a řekla: „A co jste tady dělali?" „My spolu jen spali!" Řekla Hermiona a Ginny na ní vykulila oči: „Jaký v tom je rozdíl?" „Spali jsme vedle sebe." Řekla Hermiona a Ginny se usmála. „Tak to je něco jiného dobré ráno." Řekla usměvavá Ginny. „Dobré ráno." Řekla Hermiona i Draco a společně se vydali na snídani.

Tak to bude pro dnešek všechno!
Vraťte se zítra na další kapitoly!
Dobrou noc a hezké sny přeju já Déňa Grangerová 💙

Nejlepší co mám (Dramione) ✓Where stories live. Discover now