6. kapitola

1.5K 67 16
                                    

„Mio. Když to nechápe tak se na něj vykašli." Řekla Ginn, asi po patnácti minutách objímání. „Ale to nemůžu!" Řekla Hermiona a zhluboka dýchala.
„Proč?" Zeptala se Ginny a Harry jí něco pošeptal. „Přece se spolu kamarádíme už šest let!" Řekla Hermiona a Ginny se na ní usmála. „Máš pravdu. Tak víš co? Půjdeme se projít,to by ti mohlo pomoct." Navrhla Ginny a Hermiona přikývla a vstala.

Mezitím u Rona a Harryho

„Co se stalo Rone?" Zeptal se Harry, který právě přišel za Ronem. „Taky mě zaskočilo, že právě s Malfoyem, ale je to kamarádka, měl bys jí podpořit." Řekl Harry, když Ron nereagoval. „Rone?" Přišel Harry blíž k Ronovi a něčeho si všiml. Ron brečel. „V pořádku Rone?" „Je mi fajn!" Zakřičel Ron a přes celou ložnici zněla jeho ozvěna. „Já to nechápu! Já jí miluju už od prvního ročníku a ona je celou tu dobu zblázněná do Malfoye?! Tak co potom bylo to mezi námi? To potřebovala nutně někoho,aby zapomněla na něj, když měl jít do Azkabanu!" Zakřičel Ron opět přes celou ložnici. „Rone... mrzí mě, že se na to díváš takhle...začal Harry, když vtom ho někdo přerušil. „To mě taky!" A bohužel to byla Hermiona, která si šla pro čepici a slyšela, že Ron křičí,proto se jako správná kamarádka rozhodla za ním dojít. „Co tu děláš?" Řekl Ron jedovatě. „Vlastně jsem ti to chtěla vysvětlit,ale nějak mě to přešlo." Řekla Hermiona a otočila se. „Kam jdeš?!" Vyběhl za ní Ron. „To tě nemusí zajímat!" Zakřičela Hermiona přes celou společenskou místnost. „Zase za ním?" Ptal se. „Nestarej se Ronalde!" Zakřičela Hermiona a zmizela za obrazem. „Rone, proč jsi na ní byl takovej?" Zeptal se trochu naštvaný Harry. „Já nevim... vždycky se ve mně něco zvrtne a mám chuť na všechny jenom křičet." Řekl Ron a opět se dal do pláče. „Odpočiň si Rone. Pak to bude lepší." Řekl Harry a odešel.

***
„To je dost, že jdeš!" Řekla Ginny a koukala začala vyprávět, proč se tak zpozdila . (Pozn. au. Taky vám přijde, že toho dneska vysvětluje hodně? 😹)
„A kam vlastně jdeme?" Zeptala se Hermiona, když domluvila. „Jdeme k jezeru." Řekla Ginny a Hermiona se usmála. Á jezero! Tam jsme si tenkrát řekly, že budeme nejlepší kamarádky! Pomyslela si Hermiona a Ginny přesně věděla na co myslí. „Jo přesně tak." Řekla a objala ji kolem ramen a Hermiona taky. „Ginny, ty jsi ta nejlepší kámoška jakou jsem si mohla přát." Řekla Hermiona a Ginny se lehce začervenala. „Ty seš nejlepší kámoška jakou kdy svět poznal." Řekla Ginny a chvíli se smály. No a potom si jen tak povídaly, chvíli o škole, chvíli o budoucnosti,potom zase o společných zážitcích a Ginny se snažila,aby se řeč nedostala na žádného kluka a když už jo, ihned jí převedla. „To to uteklo." Povzdechla si Hermiona, když hodiny odbily dvanáctou. „Ginny, vždyť my propásneme oběd!" Zděsila se Hermiona a podívala se na Ginny.
„Copak? Nezačínáš být jako Ronald, že ne?" Zavtipkovala Ginny.„Zbláznila seš?!" Vykřikla Hermiona a utíkala do hradu. „Počkej!" Volala Ginny a běžela za Hermionou.

***

„Ahoj." Řekl Draco sotva se Hermiona usadila. „Takže ses k nám přišel i naobědvat?" Zasmály se Hermiona a Ginny. „Vadí?" Zeptal se Draco a Hermiona zavrtěla hlavou a dala mu pusu. „Tak sedej." Řekla a všichni ode všech stolů se na ní podívali. Ona Hermiona Grangerová políbila Draca Malfoye a pozvala ho,aby si sednul? (Pozn. au. Nedivili se jen ti, kteří byli na snídani ve stejném čase jako Hermiona s Ginny. 😉)„Sakra!" Řekl Ron, když přišli s Harrym do Velké Síně a odešel. Naopak Harry si řekl, že bude asi lepší, když Hermionu trochu podpoří,a tak si přisedl k Ginny. „Ahoj." Řekl,dal Ginny pusu a Hermioně věnoval úsměv, který mu opětovala. „Kde je?" Zeptala se starostlivě. „Ještě si musel vyřídit něco do školy." Usmál se Harry a Hermiona řekla: „Nechce tu být se mnou. Škola je až za týden Harry. Měl sis vymyslet lepší lež." „Hermi, neřeš ho." Usmála se Ginny a Hermiona se usmála. „No...Harry, co kdybychom začali znovu,jako já s Hermionou a Ginny?" Řekl Draco a všichni se na něj překvapeně podívali. On a Harry?!
„No..." Začal Harry.

Tak tady to utnu, abyste se měli zase na co těšit! Doufám, že se vám kapitola líbí! Snad dneska stihnu ještě jednu! A moc děkuju za šedesát přečtení!Zatím se mějte! Vaše Déňa! 💙

Nejlepší co mám (Dramione) ✓Where stories live. Discover now