44. kapitola

691 33 6
                                    

„No konečně vy dva! Kde jste byli?!" Řekla Ginny, když Hermiona s Dracem přišli do ložnice. „Ale! Na takovém tajném místě." Usmál se Draco a Hermiona se rozzářila. „Ach Merline. Jdete s námi na večeři?" Zeptala se Ginny. „Ne Ginny, dneska si jdeme sednout ke Zmijozelu. Už jsme tam dlouho nebyli." Řekla Hermiona s úsměvem a Ginny si povzdechla a potom přikývla. „Tak jdeme?" Zeptal se Draco a Hermiona přikývla.

***

„No to je dost, že si taky jdete sednout k nám!" Řekla nadšeně Pansy,kterou Hermiona objala. „No to víte, teď je toho na nás moc, viď lásko." Usmála se Hermiona a podívala se na Draca, který přikývl. „Co si dáš, princezno?" Zeptal se Draco. „Cokoliv. Hlavně mi nedávej hovězí." Řekla Hermiona a chytla se za žaludek. „Samozřemě." Usmál se a Hermiona se otočila směrem k Blaisovi. „Blaisi, už ti jdou ty Dějiny?" Zeptala se. „Ale jo." Řekl Blaise a Hermiona se usmála. „Pansy, nepotřebuješ s něčím pomoct?" Zeptala se Hermiona. „Vlastně ne." Řekla Pansy a věnovala se jídlu. „Tak prosím, princezno." Usmál se Draco na Hermionu a podával jí talíř s jídlem. „Díky." Řekla a pustila se do jídla. Na večeři seděli hodně dlouho a povídali si. U Pansy a Blaise se nic nezměnilo,ale u Theodora se pár věcí změnilo. Našel si přítelkyni. Emmu. Byla to taková Zmijozelská princezna.
Potom a světě div se, Theodor Nott dostal chvalitebně z lektvarů!!

***

„Jamesi! Už buď zticha!" Slyšeli Hermiona s Dracem, když se vraceli z večeře. „Co se děje Ginny?" Zeptala se Hermiona. „Nechce zmlknout." Postěžovala si Ginny. „Tak se na to podíváme." Řekla Hermiona a přišla k Jamesovi. „Plenka je čistá, bříško plný. Copak by ti mohlo být?" Zeptala se Hermiona a hned jí něco napadlo. „Jamesíku! Že já tě zlechtám!" Řekla Hermiona a začala Jamese jakýmsi záhadným způsobem lechtat. Ale zabralo to! James se začal usmívat. „No vidíš, že jde." Usmála se Hermiona,ale k její smůle jí James chytil za vlasy a zatáhnul dolů. „Jamesi." Řekla Hermiona a vzala ho do náruče. „Půjdeš k mamince." Řekla Hermiona a podala Jamese Ginny. „Díky." Usmála se. „Rádo se stalo." Usmála se Hermiona na oplátku a šla do koupelny. „Ginny, nechtěla bys dát Jamese spát? Je už-" „Já vím,ale když jsem ho chtěla dát spát,tak začal plakat." Řekla Ginny a Draco přikývl.

Ahoj! Nepropadla jsem se do země, nebojte. Tahle kapitola je trochu kratší, takže se omlouvám. Pořád se neobjevil nápad...😥 Zatím se mějte! Vaše Déňa Grangerová 💙❤️💚💛

Nejlepší co mám (Dramione) ✓Kde žijí příběhy. Začni objevovat