28. kapitola

772 38 4
                                    

„Draco je dneska ve formě." Řekla Pansy Hermioně, když už po několikáté za pár minut chytil Zlatonku. „Jo to teda je." Usmála se hrdě lvice a koukala se na to, jak se její přítel opět honí za Zlatonkuou. „Zřejmě mu pomáhá tvoje přítomnost." Zažertovala Pansy a Hermiona se začervenala. „No vážně! Takhle ve formě snad nikdy nebyl. A já to přece musím vědět, když chodím na každý trénink a zápas Zmijozelu." Řekla Pansy a Hermiona se usmála na blonďáka, který právě proletěl kolem nich. „Pansy?" Začala Hermiona a Pansy se na ní podíval pohledem můžešmluvit. „Proč mě dřív Draco nesnášel?" Zeptala se a Pansy se zakuckala čajem, který si přinesla. „Proč..ehm. Proč tě to zajímá?" Zeptala se Pansy v záchvatu kašle a Hermiona jí bušila do zad. „No... ptám se tebe, protože on by mi to neřekl. A věř,že jsem se trpělivě pokoušela to z něj dostat." Řekla Nebelvírka a Pansy se na ní usmála. „To víš, že ti to řeknu." Pronesla ironicky a Hermiona na ní začala dělat své proslulé psí oči. „Awww...no tak dobře!" Řekla Pansy a Hermiona se vítězně usmála. „Hermiono...on tě nesnášel. Teda nenesnášel." Hledala Pansy správný výraz pro tohle slovo. „Choval k tobě...jistou náklonnost a bral tě jako rovnocenného protivníka. No a..." „Jakou náklonnost?!" Přerušila ji Hermiona a Pansy si povzdechla. „Nějakou náklonnost, nevím,co to bylo. Vlastně jsi ho štvala a zároveň udivovala. Ale to je teď jedno, důležité je, že jste spolu." Řekla Pansy a Hermiona přikývla. Byla za Draca ráda. „Napadlo by tě, že jednou budeš sedět se mnou na tréninku famfrpálu svého Zmijozelského přítele Draca Malfoye?" Řekla Pansy a Hermiona se začala smát. „Kdyby mi někdo před rokem řekl, že budu chodit a spát s Dracem Malfoyem a mojí kamarádkou se stane Pansy Parkinsonová a mým kamarádem Blaise Zabini. Že Ronald bude chodit do Mrzimoru a bude mě nesnášet, že Harry a Ginny se začnou  bavit s Dracem... poslala bych ho rovnou ke Svatému Mungovi za Lockhearthem." Řekla Hermiona a obě se začaly smát. „Jo. Mně kdyby někdo řekl to samé,tak bych ho asi taky poslala ke Svatému Mungovi." Řekla Pansy a Hermiona najednou začala zase tleskat, protože Draco už zase chytil Zlatonku.

***

„Jaký jsem byl?" Zeptal se Draco, když sletěl dolů za svou přítelkyní.„Nejlepší." Vydechla Hermiona a dala mu pusu. „Ale noták!" Řekl naoko uraženě Blaise a Hermiona se zasmála. „Hej Blaisi! Vem mě do Bradavic." Řekla Pansy a spolu s Blaisem na koštěti vyletěli směrem k Bradavicím. „Nechceš taky zkusit koště?" Zeptal se Draco Hermiony a ta okamžitě zavrtěla hlavou. „Poletíme nízko." Řekl a ona znovu zavrtěla hlavou. „Na koštěti se už zranilo tolik kouzelníků a já nechci být další." Řekla Hermiona a Draco se zašklebil. „Takže nad Zložárem v komnatě nejvyšší potřeby letíš a spolu s Potterem a zrzkem nás zachraňujete a bojíš se letět pár centimetrů nad zemí? Vždyť víš, že já bych tě spadnout nenechal." Řekl a Hermiona se usmála: „Vím, že ne. Ale já se bojím." „Pokud spadneš,budeš mít právo mě zabít." Řekl Draco a ona zavrtěla hlavou a začala scházet schody,aby tím dala najevo svou konečnou odpověď. „Takže fakt ne?" Naléhal na ni,ale ona zavrtěla už asi po páté hlavou a on si povzdechl. „Mio, udělala bys mi radost!" Řekl a Hermiona se usmála. Byl tak roztomilý,ale když mu to naposledy řekla,jeho reakce zněla: „Jsem Malfoy a ti nejsou roztomilí." Povzdechla si: „Jestli se rozsekáme,jsi na místě mrtvý. Počkej! Ale ty přece teď nemáš létat! Vždyť nám ráno sundali sádry." Začala Hermiona a on obrátil oči v sloup. „Tak poletíš?" Zeptal se a ona si opět povzdechla a znovu přikývla. „Tak fajn. Sedni si přede mě a drž se,jako kdybys tu seděla sama.“ řekl a Hermiona udělala přesně to,co říkal a po chvíli se posadil za ní. „Neboj se lásko, já tě nepustím." Pošeptal jí do ucha a ona se usmála a přikývla. „Tak letíme." Řekl Draco, odrazil se od země a vyletěli do vzduchu. „Draco... to je nádhera!" Vypískla Hermiona a on se usmál. Jistěže to byla nádhera. Koukat se na ní,jak před ním sedí a kouká se na červánky. „Jsi krásná Hermiono." Usmál se a Hermiona se začervenala. „Díky." Usmála se a začala pomalu klesat, protože už se blížili k hradu.
„Takhle budeme létat častěji." Usmála se Hermiona a spolu s Dracem odešla do Zmijozelu.

Ahoj! Zase jsem tady. Našla jsem jedno moc hezké video,tak se určitě podívejte. Nicméně se blížíme ke 30. kapitole. Je to neuvěřitelné! Za chvíli už jen malá chvilka a mám tady tisíc přečtení a moc si toho vážím. V průběhu dne ještě zkusím stihnout jednu kapitolu. Zatím pá. Vaše Déňa Grangerová 💙❤️💚💛

Nejlepší co mám (Dramione) ✓Where stories live. Discover now