15. kapitola

972 41 2
                                    

„Tak si vybal." Řekl Draco. „Fajn." Řekla Hermiona a vysypala obsah pytlíčku. „A takhle málo věcí jste všechny balily?" Divil se. „No to víš. Já jsem jim říkala, že se zabalím sama." Vysvětlila Hermiona a podívala se na Draca. „Koupelna?"řekla a on se na ní nechápavě podíval. „Aha jo. Támhle." Ukázal na dveře a ona do nich zaplula.

***

„Ehm... Draco, mám problém." Řekla Hermiona a vykoukla z koupelny obalená ručníkem. „Ano?" Přišel k ní a ona se na něj usmála. „Trošku jsem si zapomněla pyžamo." Usmála se Hermiona nevinně. „Vážně vás balilo tolik a zapomněly jste na tak důležitou věc,jako je pyžamo." Začal se Draco smát. „Půjčil bys mi nějaký tričko?" Zeptala se Hermiona. „No víš... já trička nemám." Řekl Draco a stydlivě se usmál. „Tak mi prosím něco půjč." Řekla Hermiona a on zamířil ke skříni a vytáhl svojí košili. „Může být?" Řekl Draco a Hermiona zalezla zpátky do koupelny. Za chvíli vylezla v Dracově košili a kalhotkách. Vlastně jí to docela slušelo. Ona proběhla po studené podlaze a začala se přehrabovat v tašce. „Ty sis snad zapomněla ještě něco?" Divil se Draco. „Samozřejmě ne. Hledám hřeben." Řekla Hermiona a začala se česat. „Jsi nádherná!" Řekl Draco a koukal se na ní. „Díky." Řekla Hermiona,sedla si Dracovi na klín a začali se líbat.

(Pozn. au. Pokud nemáte rádi romantický scénky,tak jeden odstavec přeskočte. 😏😉)

„Mio." Řekl Draco z ničeho nic a Hermiona se na něj podívala a jakoby tušila na co myslí ho shodila na postel a začali se svlékat. (Pozn. au. Hihi😂❤️) „Miluju tě." Zašeptala Hermiona a on jí opět políbil. „Já tebe taky." Řekl Draco. A teď už jim nechme soukromí. (Pozn.au. já se v tom moc nevyznám, takže pokud chcete,tak si to domyslete. 😂❤️)

***

Když se Hermiona vzbudila, měla na sobě Dracovu košili. Podívala se na Draca a musela se usmát. Vypadal tak nevinně. Najednou si něco uvědomila a začala se smát, a tak nechtěně probudila Draca. „Co se stalo?" Řekl a posadil se na postel. „Dobré ráno Draco." Řekla Hermiona skrze smích. „Dobrý. Co se stalo?" Řekl Draco. „Vážně bylo moje poprvé se zlomenou rukou?!" Vyprskla opět Hermiona smíchy. „Asi jo." Řekl Draco a nechápal, čemu se směje. „To je jedno,jak ses vyspala?" Zeptal se a ona se usmála. „Když jsem spala vedle tebe tak báječně." Řekla Hermiona a přitulila se k Dracovi. „Tak vstávej, ať nepropásneme snídani." Řekla Hermiona a tahala Draca z postele. „Vždyť jo." Řekl Draco a vstal z postele.

***

„Mio! Ahoj!" Pozdravila Ginny Hermionu a nehledě na to, že jí Draco držel za ruku ji objala.  „Ahoj Ginny." Řekla Hermiona a kamarádku také objala. „Tak co jste dělali?" Zeptala se Ginny. „Povídali jsme si, hrály hry a spali." Řekla Hermiona a Ginny se na ní podívala Hermioně známým pohledem  ještěsipromluvíme. „Tak pojď Hermio,jdeme se nasnídat." Řekla Ginny a Hermiona dala Dracovi pusu. „Tak si to užijte." Řekl Draco a odešel ke svému stolu.

Ahoj lidičkové! ❤️ Tak tady máte další kapitolu! Ještě zkusím dneska vydat jednu dvě kapitoly. Budu se na vás těšit zase za chvíli. Vaše Déňa Grangerová 💙

Nejlepší co mám (Dramione) ✓Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ