40. kapitola

734 35 6
                                    

„Dobré ráno." Usmála se Hermiona na Draca, který si jí zaujatě prohlížel. „Co je na mě tak zajímavého?" Zeptala se Hermiona s úsměvem. „Nic. Vlastně všechno." Řekl Draco a Hermiona ho políbila. „Je deset." Řekl Draco a Hermiona se na chvíli zarazila. „Dneska do školy nejdeme, vzpomínáš?" Řekl Draco a usmál se. „No a zrzka s Potterem šli Jamesem na procházku, takže máme další dvě hodiny pro sebe." Řekl a Hermiona se usmála, načež opět začala svlíkačka a co následovalo potom si domyslete. 😉

***

„Draco, mám důležitou otázku. Můžeš jít se mnou?" Řekla Hermiona, která měla úplně rudé oči. „Co se děje princezno?" Zeptal se Draco, když si sedli je stolu v knihovně. „Miluješ mě,nebo mě máš jen jako hračku?" Zeptala se Hermiona a po tváři jí stekla neposlušná slza. „O čem to mluvíš, jasně že tě miluju." Řekl Draco a vzal její ruku do svých. „A teď si něco zapamatuj, miloval jsem tě,miluju a vždycky budu. Jsi moje princezna, tobě bych nikdy neublížil." Řekl a ona přikývla. „Proč se vlastně ptáš?" Zeptal se. „Astorie Greengra-" začala Hermiona a Draco ji objal a začal jí šeptat do ucha: „Astorii nevěř,ta na mě má zálusk." „Dobře." Usmála se Hermiona. „Kvůli tomu jsi plakala?" Zeptal se Draco starostlivě. „No... vlastně řekla ještě něco,ale to je fuk." Řekla Hermiona a odtáhla se od něj. „Co ti ještě řekla?" Zeptal se Draco a bylo poznat, že je trochu vytočený. „Řekla mi, že jsem prý jedna z tvých mnoha hraček a že ty čtyři holky, ač já vím o pěti, byli jen tak oficiální, že jsi jich měl mnohem víc a... že mě nemiluješ." Řekla Hermiona a smutně se usmála. „Jak jako, že víš o pěti, vždyť ofic- měl jsem čtyři." Řekl Draco rychle. „Pět. Včetně neoficiální Pansy, že?" Řekla Hermiona s úsměvem. „Takže už znám zdroj." Řekl Draco a Hermiona se začala smát.

***

„Ahoj Harry." Pozdravila Hermiona a Harry přikývl na pozdrav. „Teď máš Jamese v moci ty?" Zeptala se a Harry přikývl. „Kde je Ginny?" Zeptala se Hermiona. A Harry ukázal hlavou směrem k ložnici. „Jak dlouho už spí?" Zeptala se Hermiona a ukázala hlavou na spící miminko. „Půl hodiny." Šeptnul Harry a Hermiona se vydala do ložnice za Ginny. „Ahoj Ginn." Pozdravila Hermiona,ale odpovědí jí bylo hlasité chrupnutí. „Dobrou kámoško." Řekla a Ginny opět hlasitě chrupnula. „Ten James tě nějak vyčerpal." Usmála se pro sebe Hermiona,vzala si knížku,kterou dostala od Draca k Vánocům a začala číst.

***

Hermiona si už hodinu a půl četla a půl četla,ale najednou jí někdo zakryl jako vždy oči. „Draco?!" Vypískla Hermiona a objala Draca. „Správně." Usmál se a objal ji. „Jak dlouho tu jsi?" Zeptala se Hermiona. „Vlastně od tu už od půl deváté." Řekl Draco a Hermiona si povzdechla. „A kolik je?" Zeptala se Hermiona. „Už zas. Je půl desáté." Povzdechl si Draco a Hermiona se zvedla. „Kam jdeš?" Zeptal se Draco. „Do sprchy." Odpověděla Hermiona a Draco se vydal za ní. „Počkej!" Řekl a rozběhl se za Hermionou.

Ahoj! Dneska vydám kapitolu asi jen tuhle, protože jsem tak trochu bez nápadu. 🥺

Nejlepší co mám (Dramione) ✓Where stories live. Discover now