36. kapitola

743 35 10
                                    

Mio, pojď sem,co říkáš na tenhle?" Ptala se Ginny a koukala do katalogu s kočárky. „No vidíš,ten vypadá k světu!" Řekla Hermiona nadšeně. „Šedá a černá jsou přece barvy i pro holku i pro kluka! A je i za dobrou cenu." Usmála se Hermiona a doběhla pro Harryho, který se ve společenské místnosti učil na zkoušky O.V.C.E.
„Ten je fajn Ginny. Ale když dovolíš,tak zbytek zařídím já." Řekl Harry a Ginny se na něj tázavě podívala. „Jak jako zbytek? Myslíš oblečení?" Podívala se na něj pobaveně Ginny. „No...po oblečení se podíváme jindy,ale myslím tím, bydlení a tak." Řekl Harry a Ginny ho políbila, zatímco Hermiona se na ně usmívala. Byli spolu roztomilí,ale ona s Dracem byli roztomilejší. A nebudem chodit daleko,je to pravda.
„Tak fajn,Ginny, cítíš se na to jít zítra do Prasinek?" Zeptala se Hermiona,aby na sebe upoutala pozornost. „Jo." Řekla Ginny a odtáhla se od Harryho, který se na ní smutně podíval. „Jsi si jistá?" Zeptala se Hermiona. „No...zvládnu to." Přikývla Ginny. „Ginny, nemám to dojít vyzvednout sama?" Zeptala se Hermiona starostlivě. „To bys udělala?" Zeptala se radostně Ginny. Ano,sice by zvládla dojít do Prasinek, ale co si budem, Ginny byla v poslední době docela unavená,z toho jak pořád nemohla spát, a tak za ní teď Harry dělal úkoly a Hermiona se starala o věci jako třeba o postýlku, kočárek a podobně. Že by to měl dělat i Harry? No... chtěl být bystrozor a na to potřeboval dobré výsledky. A jelikož mu táhlo na paty z jasnovidectví, lektvarů a Dějin čar a kouzel, tak se musel hodně učit. A navíc, Hermiona tyhle věci dělala ráda. Chtěla Ginny ušetřit práci a sama si chtěla vyzkoušet, jaké to je hrát si jakoby na maminku. „Jasně. A ráda." Usmála se Hermiona a Ginny ji objala. „Tak díky." Usmála se Ginny. „Nemáš za co." Usmála se Hermiona, rozloučila se a šla do sklepení za Dracem, jelikož mu slíbila,že za ním přijde.

***

„Lásko, tak jsem tady." Řekla Hermiona,sklonila se nad Dracem a políbila ho. „Tak jo vy dva, vím, že jste do sebe zaláskovaný,ale hej! Já jsem tu taky!" Řekl Blaise, když si ho ty dvě hrdličky pořád nevšímaly. „My víme Blaisi." Řekla Hermiona a dál se věnovala svému blonďákovi. „A zavři zobák." Řekl mu Draco a pokračoval v líbání své Nebelvírky. Hermiona se trochu začervenala, protože si uvědomila, že na své Zmijozelské kamarády teď trochu hází bobek. „Tak díky Draco." Řekl Blaise naštvaně a pak odešel z ložnice. „Draco." Zašeptala Hermiona, když jí Draco na zádech rozepínal šaty. Ano, ač šaty neměla ráda,pro dnešek si je vzala, protože na březen bylo docela horko.
No a jelikož všichni vědí, že já tyhle ty sladký scénky popisovat neumím,tak si zbytek domyslete. 😂😉

***

Bylo ráno. Krásné,slunečné ráno,ale to Zmijozelští studenti a Hermiona nemohli vědět, jelikož ve sklepení byla stále tma. Tentokrát se jako první probudil Draco a budík na nočním stolku mu prozradil, že je  šest hodin a osm minut a jelikož bylo pondělí,tak vstal a zamířil do koupelny, zatímco Hermiona ještě spala.

***

„Mio, vstávej. Lásko. Musíš do školy." Řekl jí Draco sladkým hlasem,ale Hermiona se na posteli jen zavrtěla a spala dál. „Ach bože Draco, musíš takhle." Řekl Blaise a z plných plic zakřičel: „Grangerová vstávej! Přijdeš na vyučování pozdě, zaspala jsi!!" „Sakra co budu dělat!" Vypískla Hermiona a vyskočila z postele. „Kolik vlastně je?!" Ptala se Hermiona pobíhající po ložnici, hledajíc hřeben, jelikož usoudila, že její vlasy musí vážně vypadat strašně. „Mio uklidni se,je sedm." Řekl Draco klidným hlasem a Hermiona se na něj chvíli dívala a potom se podívala na Blaise, vzala svoje šaty, které se mimochodem válely na zemi a s hřebenem a šaty v ruce se vydala Blaisovým směrem se slovy: „Já tě zabiju Blaisi!" A začala Blaise švihat šaty a mlátit hřebenem a ten pohled si  Draco užíval. Koukal se hrdě na Hermionu a usmíval se, jelikož Blaise právě praštila hřebenem do hlavy. „Mio,je sedm pět, nechceš se trochu upravit." Řekl Draco a Hermiona odběhla do koupelny, zatímco Blaise se na Draca vděčně koukal.

***

„Takže,dneska máme po vyučování,je pondělí a ani jeden nemáme co dělat, takže...co budeme dělat?" Zeptal se Draco. „Slíbila jsem Ginny a Harrymu, že jim dojdu vyzvednout kočárek a nakoupím jim nějaké věci pro mimčo" Řekla Hermiona a Draco přikývl. „Fajn. Tak jdeme do Prasinek?"  Zeptal se Draco a Hermiona se na něj tázavě koukala. „No co je? Jdeme nebo ne?" Řekl Draco a Hermiona přikývla, takže šli do Nebelvíru,aby si od Ginny vyzvedli peníze a pak šli směrem k Prasinkám.

***

„Takže takhle. Nejdřív se dojdeme podívat na nějaké oblečení a pak dojdem vyzvednout kočárek." Řekla Hermiona svůj plán a Draco přikývl, takže zamířili do obchodu,kde si Hermiona a Ginny koupily šaty na ples, protože si Hermiona všimla, že tam mají celkem hezké oblečení pro miminka. Vešli do obchodu a vydali se právě k uličce s oblečením pro miminka. A světe div se, Draco se do vybírání oblečení pustil s radostí. A pozor, vybíral spíš oblečení pro holčičku. „Draco,ale víš, že nevíme,jestli to bude holka nebo kluk?" Zeptala se Hermiona,když si všimla,co všechno za Dracem levituje. „Jasně Grangerová,ale když to bude kluk, tak si to necháme pro naši dceru." Řekl Draco a Hermiona malém omdlela. Vážně jí teď oznámil, že chce dceru? To se svět dočista zbláznil? Vždycky si myslela, že chce syna a on jí tu prostě oznámil, že chce holčičku?
„Ty chceš dceru?" Vyhrkla Hermiona. Výborně Hermiono, děláš přesně to co nechceš! Zanadávala si v duchu. „No... já jsem chtěl holčičku vždycky. Malou roztomilou princeznu." Řekl Draco zasněně jako Lenka a Hermiona se usmála. „Ach Draco." Povzdechla si Hermiona a dál se přehrabovala věcmi.

Nejlepší co mám (Dramione) ✓Where stories live. Discover now