13. kapitola

994 40 1
                                    

„Teď mi to dochází." Řekla Hermiona a začala se neskutečně smát. „Co?"Zeptala se Ginny. „Co bylo ráno. My se spolu nevyspali,my spolu jen spali. Měla jsi vidět ten svůj výraz!" Smála se Hermiona a Ginny s Dracem taky. „Víš jaký to byl pocit, když jsi mi sdělila, že jste spolu jen spali?" Smála se Ginny dál. „A vůbec, kolik je?" Uvědomil si Draco. „Je sedm." Řekla Hermiona. „Ginny a kde jsi zapomněla Harryho?" Zeptala se Hermiona. „Všichni ještě spí,tak jsem tam Harrymu nechala dopis, že se jdu nasnídat." Řekla Ginny. „Tak to jo." Usmála se Hermiona a vzala si pudink. „Ty máš k snídani pudink?" Divil se Draco jako předchozího rána.
„Draco,je čtvrtek, takže si můžu dát co chci a ano,dneska jsem si vybrala právě pudink." Usmála se Hermiona a Draco jen zavrtěl hlavou a pustil se do svého jídla.

***

„Hermiono, nepůjdeme se projít?" Zeptal se Draco a Hermiona se usmála a přikývla. „Ginny tak se zatím měj." Řekl Draco. „Ginny. Pá." Řekla Hermiona a objala Ginny. „Draco dej pozor, abyste se nepotkali s nějakou partičkou kluků." Řekla Ginny a Hermiona se zasmála. „Neboj." Řekl Draco a ruku v ruce vyrazili k Nebelvíru,aby se Hermiona mohla převléct a pak do Zmijozelu,aby se mohl převléct i Draco. „Tak můžem?" Zeptal se Draco. „Vždycky." Usmála se Hermiona,chytla Draca za ruku a vyrazili spolu k jezeru.

***

„Draco,co plánuješ dělat po škole?" Zeptala se jen tak z ničeho nic Hermiona. „No... chtěl jsem zkusit rozjet vlastní firmu." Řekl Draco. „To je super. A na co by ta firma byla?" Zeptala se Hermiona,kterou to upřímně hodně zajímalo. Vůbec by nerušila, že Draco bude chtít rozjet vlastní firmu. „No... vlastně jsem si myslel, že na...ale nikomu to neříkej jo...nebo ne vlastně úplně firmu, spíš nakladatelství. Na knížky." Řekl Draco stydlivě a Hermiona se rozesmála. „Draco a knížky?" Vypískla a smála se dál. Teď už se začínal smát i Draco. Měla pravdu,on a knížky prostě nešlo k sobě,ale proč to nezkusit? „No tak v tom případě máš mojí plnou podporu." Řekla Hermiona a pokračovali v cestě.(Pozn. au. Nevím,jestli jsou v kouzelnickém světě nakladatelství,ale pokud ne,tak jsem si je tam prostě vytvořila.😂) „A co bys chtěla dělat ty?" Zeptal se. „Zkusím to na ministryni kouzel a když to nevyjde,tak půjdu k tobě do firmy." Řekla Hermiona a zase se začala smát. „Dohodnuto." Řekl Draco a pak zatočil. „Kam jdeš Draco?" Zeptala se ho Hermiona. „Pán zla bude jistě nadšením bez sebe, až mu přivedu tu nejchytřejší čarodějku, která kdy žila." Řekl Draco a Hermiona se na něj upřeně dívala. „Cože?!" To bylo jediné co řekla.

Tak a teď vás zas chvíli nechám napjaté! 😂 Dobré ráno přeju a zase za chvíli na další kapitole! Zatím ahojky! ❤️ Déňa Grangerová 💙

Nejlepší co mám (Dramione) ✓Where stories live. Discover now