50. kapitola

698 37 2
                                    

„Hermiono,Draco! Kde jste byli?! Celý den jsem vás...a víte co, to je jedno. Co jste dělali?" Zeptala se Ginny. „Vybírali jsme byt." Řekla Hermiona potichu. „Nekecej! Fakt? To je hustý!" Řekla Ginny. „A jaký jste vybrali?" Zeptala se. „Pojď, musíš mi všechno říct!" Řekla Ginny a táhla Hermionu sebou a  Hermiona se na Draca podívala omluvným pohledem.

„No tak povídej!" Řekla Ginny. „Kde je James?" Zeptala se Hermiona. „U Harryho." Řekla Ginny. „Fajn, takže,je pár ulic od Příčné. Je dvoupatrový." Řekla Hermiona a Ginny obdivně zapískala.
„V prvním patře je velká kuchyň propojená s obývákem a jídelnou,ze které vede balkon. V chodbě jsou  dveře na záchod, do koupelny a do nějaké šatny. Druhé patro je v podkroví. Jsou tam dva dětské pokoje velké snad jako čtyři bradavické ložnice,mezi kterými se dalo přecházet přes balkon! Prostorná pracovna, ložnice velká jak ty dva dětské pokoje dohromady, taky s balkonem a další místnost na oblečení! Je to prostě úžasný!" Dokončila Hermiona svoje popisování. „Fíha!" Vydechla Ginny. „A kolik jste za to dali?" Ptala se Ginny. „Devadesát milionů galeonů." Řekla Hermiona a Ginny spadla brada až na podlahu. „Kecáš." Řekla a štípla se. „Ne." Řekla Hermiona a Ginny sebou mrskla o podlahu. „Ginny?" „To je teda hustý." Vydechla Ginny a Hermiona se usmála. „Taky si myslím." Řekla Hermiona a obě se daly do smíchu.

***

„Pricezno, vstávej. Musíme do školy." Budil Draco ještě spící Hermionu. „Jsem vzhůru!" Vykřikla Hermiona. „To je dobře." Usmál se Draco. „Tak se šupkej oblíkat." Řekl a Hermiona si učesala kouzlem vlasy a šla do koupelny.

Tak poběž na tu snídani." Řekla Hermiona. „Ještě máme spoustu času." Řekl Draco. „Jenom tři čtvrtě hodiny. A já se v tomhle stavu nemám stresovat, takže pojď!" Řekla a on přidal do kroku. „No vidíš, že to jde!" Řekla radostně a vzala Draca za ruku. „Hmm. " Zabručel a stiskl Hermionu ruku. „O můj Merline!" Vydechla Hermiona. „Co se stalo?" Zeptal se Draco starostlivě. „Koukej!" Řekla Hermiona nadšeně a pohodila hlavou směrem k Mrzimorskému stolu. „To je... Weasley?!" Řekl Draco a koukal se na kluka, který tam jedl obličej nějaké holky. Nebo...ne že jedl, Ron není kanibal. Nejspíš. Ale líbal se tam s jednou holkou tak hladově, až to vypadalo, že jí každou chvílí obličej sežere. „Myslíš,že to myslí vážně?" Zeptal se Draco. „Snad jo. Nerada bych,aby Susan nějak ublížil." Řekla Hermiona. „Tak se pojď najíst." Řekl Draco a vzal Hermionu ke Zmijozelskému stolu.

Trochu kratší kapitola. Ale už se chystá další. 😉 Vaše Déňa Grangerová 💙❤️💚💛

Nejlepší co mám (Dramione) ✓Where stories live. Discover now