•ÖZEL BÖLÜM 3•

4.6K 203 43
                                    

2 Sene sonra

Jimin ve Jungkook'un düğün hazırlıkları vardı. Yoongi hepimizin kaldığı eve gelmiş bekar son gecelerini kutlayacaktık. İçkiler alınmış yiyecekler hazırlanmış hep birlikte oturup sohbet ediyor, oyunlar oynuyorduk.

Hafif sarhoşluk etkisiyle Yoongi'nin koluna sarıldım. Baya çekişmeli ve kavgalı bir ilişkimiz olmuştu ama birbirimizi hep sevip ayrılmamıştık.

Yoongi'nin bana baktığını hissedip tebessüm ettim. Başıma koyduğu öpücükle tebessümüm büyümüş yerini kocaman bir gülümseme almıştı.

"İyi misin birtanem?" Bu çocuğun her kelimesi beni etikiliyordu. Başımı kaldırıp yanağını öptüm. "İyiyim aşkım."Yüzünü avuçlayıp yanaklarına baskı yaptım. Ortaya çıkan dudaklarına bakıp güldüm." Biz ne zaman evleneceğiz? Henüz bir teklif bile yapmadın?" Ortaya çıkan dudaklarına öpücük kondurup yanaklarını serbest bıraktım. Kucağına oturup, kollarımı boynuna doladım ve ensesindeki saçları okşadım.

Derin bir nefes aldı. "Henüz erken olduğunu düşünüyorum." Öylece ona baktım. Ciddiydi. İki sene olmuştu ve bizim evlenme yaşımızdı, ne demek erken.

"Nesi erken?" oflayıp bana baktı. "Sürekli aynı şeyleri anlatıyorum sana Taehyung. İki sene bana göre erken değil. İyice birbirimizi tanımamız için kısa. Ayrıca insanlar iki seneden sonra sıkılıp bırakıyor. Evlendikten sonra bunun olması daha kötü biraz daha bekleyelim. Evli gibiyiz zaten." Sinirle ayağa kalktım.

"Sen ne demek istiyorsun? Birkaç aya kalmaz ayrılırız mı? Zaten evli gibiysek ne diye duruyorsun?" Bağırınca Jungkook ve Jimin de bize dönmüşlerdi. Yoongi başını eğip başına masaj yaptı ve ayağa kalktı.

"Şu çocuk çocuk hareketlerin sıktı artık. Evlenmek için erken diyorum,evlenmeyeceğiz demiyorum ya da seni bırakacağım demiyorum. Neden evlenmek için erken biliyor musun? Çünkü sevgimiz kuvvetli değil. En ufak bir şeyde şuanki gibi kavga oluyor. Bu durum beni yoruyor yeter artık." Hızla ceketini alıp evden çıkınca arkasından öylece bakakaldım. Tek suçlu ben miydim yani?

Jimin hızla yanıma gelip ne zaman aktığını bilmediğim yaşımı sildi. Jungkook ise hızla Yoongi'nin peşinden evden çıktı. Jimin bana sarılınca ona sarılıp hıçkırarak ağlamaya başladım.

"Ben sadece onunla tamamen bir bütün olmak istemiştim."Hıçkırıklarımın arasında zorla konuştum. Jimin saçlarımı okşarken sakinleşmem için uğraşıyordu.

" Biliyorum birtanem, bunu o da biliyor ama onu anlaman lazım. Şirketinin durumunu biliyorsun,şirketi kurtarmak için çok çalışıyor ve yorgun oluyor. Şirketin sorumluluğu onu boğuyor ve sen de bu şekilde davranarak onu daha çok zora sokuyorsun. Şuan üzerinde büyük bir sorumluluk, yük varken ikinci büyük bir sorumluluğa hazır değil. İşler düzelene kadar sabırlı ol. Anlayış göster ve onun yanında ol, bunu ona hissettir." Haklıydı.

Başımı sallayıp odama çıktım. Yatağıma oturup öylece düşünmeye başladım.

Jimin

Yarın düğünümüz vardı ve kendi aramızda bekar son gecemizi kutlamak için toplandık. Hepimiz kendi halimizde takılıyorduk.

Jungkook'un göğsüne uzanıp telefonunu kurcalamaya başladım. Sevgiliyken karıştırmamıştım ama yarın evleniyorduk bu yüzden karıştırmaya karar verdim.

"Bu kim?" İnstagram hesabında takip ettiği ama hiç tanımadığım kızı gösterdim. "O şey uzun zamandır arkadaşım." Tip tip ona baktım. "Ben neden tanımıyorum."

"Çünkü Amerika'da yaşıyor hayatım."Omuz silktim."Çıkıyorum." Hızla telefonu elimden alınca ona baktım." Aşkım saçmalama ya."Elinden telefonu almaya çalışırken Taehyung'un bağırışıyla ayrılıp onları dinledik.

BAY JEON ~JİKOOK~Where stories live. Discover now