•BÖLÜM 16•

11.4K 576 439
                                    

Nayoung hanım gelmişti. Ama daha yirmi dakika sonra gelmesi gerekiyordu. Gördüğüm şekil ise Nayoung Jungkook'un sandalyesinde oturuyordu ve bilgisayar da bir şeylere bakıyordu. Jungkook ise Nayoung'un arkasında durmuş arkasından öne doğru uzanıp bilgisayarda bir şey gösteriyordu. Ama çok fazla yakındılar. Nayoung Jungkook'a doğru dönüp yanağını öpünce gözlerim yaşarmaya başlamıştı.

"Jungkook?" diye seslenince Jungkook hemen bana döndü. "Jimin?" odanın kapısını kapatıp odadan çıkıp kendi odama doğru hızla gittim. Gözlerimden istemsizce yaşlar akmaya başlamıştı. Odamın kapısı açıldığında arkamı döndüm o tarafa. Gelen Jungkook'tan başkası değildi.

"Jimin? Sevgilim."

"Kes sesini Jungkook."

"Jimin bak yanlış anladın."

"Yanlış anlayacağım bir şey yok."

"Bak Jimin. İş yapıyorduk alt tarafı."

"Evet dip dibe gülerek iş yapıyordunuz. Ayrıca seni öptü. Seninle daha yirmi dakika önce bu konu hakkında konuştuk ve sen böyle bir şey yaptın. Aferin sana." diyip askıdan ceketimi alıp şirketten çıktım. Taksi durdurup hemen bindim ve eve doğru yol aldım.

Gözlerimin önünden o sahne gitmiyordu ve ben daha çok ağlıyordum. Belki abartı gibi gelebilir ama gerçekten çok yakındılar ve sevgilimi yanağından öptü. Taksiciye parasını verip eve girdim.

Kendimi koltuğa atıp derin nefesler alıp sakinleşmeye çalıştım. Kapı çalınca kalkıp kapı deliğinden kim olduğuna baktım. Jungkook olduğunu görünce umursamadım ve koltuğa geri yattım. "Jimin kapıyı aç." diye söylenip duruyordu. Ama umursamadım.

Bir kaç saat sonra kapıdan kilit sesi geldi. Taehyung olduğunu bildiğim için bir şey yapmadım. Gözlerimi kapatıp uyumaya çalıştım.

Dudağımda hissettiğim dudaklar ile gözlerimi açtım. Koltukta oturur pozisyona gelip Jungkook'a sinirle baktım. "Ne yaptığını sanıyorsun Jungkook?" derin bir nefes alıp yanıma oturdu. Kafamı diğer tarafa çevirip ona bakmadım. "Sevgilimi öpüyorum." ne kadar fazla 'iyi bok yiyorsun' demek istesem de demedim.

"Ne işin var burada? Gider misin? Seni görmek istemiyorum."

"Bak Jimin. Pişman olacağın şeyler söylemeyi kes ve beni dinle önce."

"Pişman olacağım bir şey yok. Dinleyeceğim bir şey de yok."

"Jimin sınırları zorlama."

"Zorlarsam ne olur Jungkook? Döver misin beni?"

"Jimin sinirlerim bozulmaya başladı."

"Benim de bozuk bu yüzden gitmelisin bence."

"Pişman olacaksın."

"Olursam olurum bu benim sorunum."

"İyi böyle devam et."

"Edicem zaten. Taehyung! Alır mısın şunu başımdan?"

"Şunu?"

"Ya hey kavga edip durmayı kesin." diyen Taehyung 'a baktık.

"Kendisi başlatıyor." diyen Jungkook' a ölümcül bakışlar attım.

"Hey Jimin! Önce bir sakin ol ve Jungkook 'u dinle. Yanlış anladığın bir şeyler olmalı."

"Dinlemek istemiyorum."

"Ama dinlemelisin."

"İstemiyorum dedim Taehyung uzatma. Yoksa seninle de kötü olacağım."

"Sırf bu yüzden kötü mü olacağız yani? "

BAY JEON ~JİKOOK~Where stories live. Discover now