•BÖLÜM 21•

7.2K 383 238
                                    

Jungkook beni kendi evime bırakmıştı. Taehyung yüzüme bakmadan içeri girmişti. Ben de üzerine fazla gitmedim. İşlerimi hallettikten sonra onunla ilgilenecektim. Odama gidip kısa bir duş aldım.

Üzerimi değiştirdim ve saçlarımı kurutmadan Taehyung 'un odasına adımladım. Kapıyı tıklatmadan içeri girdim. Yatakta uzanıp telefonu ile oynuyordu. İçeri girmem ile kafasını kaldırıp birkaç saniye bana baktı sonra işine geri döndü.

"Öküz gibi odama neden dalıyorsun? Kapıyı çalsana." bana bakmadan kurduğu cümlelere gülümseyerek karşılık verdim. Yanında ki boş kısıma ilerleyip yanına uzandım. Kafamı omuzuna koyup alttan alttan sevimlice yüzüne baktım.

"Taehyungie." kısa bir bakış atıp telefona geri döndü. "Hadi ama böyle yapma. Biliyorum sizi ihmal ettim, özür dilerim. Aptallık ettim. Lütfen Tae~" gözlerimi kırpıştırıp dikkatlice ona baktım. 'Of' layarak telefonunu bırakıp bana baktı. "Saçlarını neden kurtulamadın? Hasta olacaksın." beni düşünmesi ile gülümsedim. "Boşver şimdi onu, beni affettin mi? Onu söyle." yüzüme tip tip bakıp bir şey demedi.

"Dondurma, çekirdek ve kola alırsan belki affederim." suratına 'ciddi misin?' der gibi bakınca kaşlarını kaldırıp ciddi olduğunu belli etti. Ayağa kalkıp Taehyung'un dolabında havlu aldım ve saçlarımı kuruladım. Saçlarıma değişiklik yapmak istiyordum.

"Tae. Sen de benimle gelmeye ne dersin? Hem saçlarımı boyatırız. Birazda gezip eğleniriz. Yarın işe gideceğiz ikimiz de, vaktimiz olmayacak." biraz düşündükten sonra kafasını olumlu anlamda sallayıp ayağa kalktı. Dolabına ilerlerken onu izliyordum. "Hey!" yüzüne bakıp 'ne oldu?' dercesine kafamı salladım. "Neye bakıyorsun? Çıksana odamdan." doğru. Özür dileyip odadan çıktım.

Oturma odasına geçip telefonumu çıkardım ve Kookie'ye mesaj attım.

Gönderilen: Kookie💜

-Kookie?

Bir kaç dakika sonra cevap gelmişti. Gülümseyip cevap yazdım.

Gönderen: Kookie💜

+Efendim sevgilim?

-Ne yapıyorsun?

+Banyo yaptım, şimdi de oturuyorum sevgilim. Sen ne yapıyorsun?

-Taehyung ile dışarı çıkacağım.

+Affetti mi?

-Sayılır. Sevgilim sana bir şey soracağım.

+Sor sevgilim.

-Saçımı boyatmak istiyorum,boyatabilir miyim?

+Hangi renk?

-Bilmiyorum, henüz karar vermedim.

+Peki sevgilim. Boyat ve hemen bana fotoğrafını at.

-Tamam. Seni seviyorum. Görüşürüz.

+Ben de seni seviyorum. Görüşürüz.

Telefonu bıraktığım gibi odadan Taehyung çıktı. "Hadi gidelim." diyip koluna girdim. Ayakkabılarımızı giyinip çıktık. Dışarıda her gördüğümüze kendimizce yorumlar yapıp güle eğlene ilerliyorduk. Kuaföre gelince gülümsedik. "Seni videoya çekip Jungkook 'a atacağım."

"Sakın yapma. Çok çirkin gözükürüm." kızıp koluma hafif yumruk attı. Kolumu tutup güldüm. "Saçmalama... Her halinle güzelsin sen." gülümseyip kafamı salladım. O da kafasını sallayıp videoyu başlattı.

BAY JEON ~JİKOOK~Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin