•ÖZEL BÖLÜM•

4K 213 68
                                    

Taehyung

Jimin'in ayarladığı iş Min şirketinde Min Yoongi'nin sekreteri olmaktı. Bu düşünce beni biraz korkutmuştu çünkü adamın Jimin'e yaptıklarını en iyi ben biliyordum ama Jimin'in dediğine göre artık iyi birisiydi ve benimde çalışmam gerekiyordu. Bu yüzden kabul ettim. Kardeşimin olayları yüzünden işim bir süre aksasa da artık işe başlamıştım.

Şirkete adımımı atmamla tüm gözler bana döndü, gergince bakınıp kravatımı gevşettim. İlerlerken danışmadaki kız beni durdurdu.

"Bayım kime bakmıştınız? Öylece içeri giremezsiniz." Göz devirip kıza döndüm. "Ben Bay Min'in yeni sekreteriyim. Kim Taehyung ve onunla görüşeceğim." Kız kaşlarını çatıp yerine ilerledi ve bana döndü. "Bay Min'in zaten bir sekreteri var. Bir dakika lütfen." Sıkkınlıkla nefesimi verip kıza baktım. Telefonda birisini aradı ve konuşmasından Yoongi olduğunu anladım.

"Bay Min, burada sekreteriniz olduğunu iddia eden bir adam var adı Kim Taehyung.... Oh, peki efendim." Telefonu kapatıp bana doğru geldi ve önümde eğildi. Ters ters ona baktım. "Özür dilerim efendim buyurun size eşlik edeyim."

"Önemli değil benimle gelmene gerek yok tarif etmen yeterli."

" 6.katta efendim kapıda zaten adı yazıyor." Başımı sallayıp asansöre bindim ve 6.kata bastım. Boşu boşuna zamanımı yemişti. Asansör durunca kapılara baktım zaten iki tane oda vardı. Min Yoongi yazan odanın önüne geçip kapıyı tıklattım ve beklemeye başladım.'Gir' komutu ile hızla kapıyı açıp odaya girdim ve eğilip selam verdim.

"Gel Taehyung otur." Kapıyı kapatıp karşısına geçtim ve koltuğa oturdum. "Kuralları söylememe gerek var mı?" Başımı olumlu anlamda salladım. "İlk defa böyle bir yerde bu şekilde çalışıyorum ve ne yapmam ne yapmamam gerektiğini bilmiyorum." Başını sallayıp arkasına yaslandı ve elindeki kalemi çevirmeye başladı.

"Benim gün içindeki tüm işlerimi düzenleyip bir sıraya sokman, saatleri ayarlaman gerekiyor. Tüm ayarlamalar senin. Diğer şirketler eğer görüşmek istiyorsa sekreterleri sana ulaşıp uygun bir vakit isteyecekler sen de bunları ayarlayacaksın. Partiler, defileler... Her şey senin kontrolün altında. Dosyaları inceleyip imzalanacak yerleri bana getirmen onları düzgün bir sırada düzenlemen, şirket gelir ve giderlerini hesaplamakta senin elinde. Ayrıca benim dediğim şeyleri de yapman gerek. Benim dışımda kimseden emir alamazsın, senin için tek söz sahibi benim."

Bunlar çok fazlaydı ama yine de başımı salladım." He bir de bana ulaşmak isteyenler seni arayacaklar ve sen eğer müsaitsem o kişileri benim telefonuma bağlayacaksın. Yan odam senin. Ama şuan eski sekreterim var. Sen alışana kadar o şimdilik burada işine devam edecek ve sen de şuradaki masada çalışacaksın. Bir nevi staj gibi düşün." Başımı salladım.

" Ne zaman gidecek?" Bay Min gülerek bana baktı."Neden?" Omuz silktim. "İki kişiyle uğraşmak zor olur." Gülünce gözüken diş etlerine baktım ve eridiğimi hissettim. "Merak etme uzun sürmez ve para alacaksın onu da sorun etme." Başımı salladım. "Şimdi o masaya oturayım mı?" Bay Min'in karşısında diğer duvardaki masayı gösterdim. Başını olumlu anlamda sallayınca getirdiğim eşyaları oraya bıraktım.

Bay Min'in gözlerini üzerimde hissediyordum. Biraz rahatsız olsam da hoşuma gitmişti. "Şimdi ne yapmam gerek Bay Min?"

" Odanı görmek ister misin? Diğer sekreterle de tanışmış olursun?" O kızla tanışmak istemesem de başımı olumlu anlamda salladım. Bay Min ayağa kalkıp önden ilerleyerek odadan çıktı. Peşinden çıkıp diğer odaya girdim. Dokelteleri göze batan, siyah dantelli, kısa ve dar elbise ile karşımda duran boya kutusu olan kıza iğrenerek bakmaya başladım.

O da bana sinirle bakıyordu. Bay Min'in önünde eğilip yanına geldi. Bay Min'in koluna girince şok olmuştu. Bir sekreter ve patron bu kadar yakın nasıl oluyordu.

"Hoş geldiniz Bay Min. Bu kim?" Beni gösterince Yoongi bana döndü. "Yeni sekreter Kim Taehyung. Ona odasını gösteriyordum." Kız ölümcül bakışlarını bana atmaya devam ederken ben de ona iğrenir bakışlarımı atıyordum.

"Bay Min, ben ne olacağım?" Yoongi omuz silkti.

"Kovulacaksın." Kızın gözleri büyürken bana daha kötü bakmaya başladı. "Ama ben uzun zamandır sizinle çalışıyorum, bana karşı onu nasıl seçersiniz?" Yoongi'nin kasılan yüzünden sinirlenmeye başladığını anlamıştım.

"Bana bak! Sen kimsin de benim işimi sorguluyorsun! Sakın bir daha bana karşı gelme!" Yoongi odayı terk edince ikimizde arkasından bakmıştık. Daha sonra kız sinirle bana dönünce ifadesiz yüzümle tek kaşımı kaldırarak ona baktım.

"Seni sürtük! Onu nasıl ikna ettin? Kendini mi verdin?" Sinir kat sayım artarken yumruklarımı sıktım. "Cümlelerine dikkat et altıma almiyim." Gözlerini büyütüp dişlerini sıkarak üzerime gelirken saçımı çekeceğini anladım ve eline vurup boğazına yapıştım. "Bana vurabileceğini düşündüren şey ne? Sakın bana bulaşma!" Çırpınıp elimi boğazından çekmeye çalışan kızın gözlerine sinirle bakıp elimi çektim. Boğazını tutarak yere düşerken ona bakıp omuz silktim ve odadan çıkıp şirketi gezmeye başladım.

Burada çok fazla boya kutusu vardı. Anlaşılan işim zordu, hepsi bana garip bakıyordu. Kantini bulmamla kasaya ilerleyip poğaça ve meyve suyu istedim. Alınca boş masaya geçip oturdum ve yemeye başladım. Mesaj sesi ile telefonumu çıkarıp mesaja baktım. Jimindendi.

Gönderen:Jiminie

+Tae nasılsın? Nasıl geçiyor?

-İyi, idare eder. Senin?

+İdare eder.

-Gelince konuşuruz olur mu? Seni seviyorum.

+Ben de seni görüşürüz.

Telefonu kapattığım gibi karşımda Bay Min'i görmüş ve korkmuştum. Tek kaşını kaldırarak bana bakıyordu. "Diğer bir kural Kim Taehyung. Bana haber vermeden hiçbir yere gidemezsin tuvalete bile."

Sinirli ve bastıra bastıra söyledikleri ile korkmuştum ve başımı salladım. "Özür dilerim acıkmıştım."

"Bana haber ver nereye gidersen." Başımı salladım ayağa kalkıp ilerlerken konuştu. "Yemeğini bitir ve odama gel." Görmese de başımı sallamıştım. Bitirdiğim yemeğin çöplerini çöpe atıp ağzımı temizledim ve hızla Bay Min'in odasına ilerledim. Kapıyı tıklayıp içeri girdim. Bay Min eliyle yanına gitmemi işaret edince kapıyı kapatıp yanına gittim. Sandalyesini biraz geriye çekip bana yer açtı.

"Sana dosyaları göstereceğim. Bu dosyanın başlığı içinde neyin hakkında bilgilerin olduğunu gösteriyor. İçinde de konularla ilgili tüm şirketlerin yaptıkları gelir gider ve yazdıkları var. Bizim de gelir giderlerimizi sana söylediğim şeylere göre sen ayarlayacaksın."

Başımı salladığım sırada dengemi kaybedip sert bir şeyin üzerine oturdum. Ah diye ses çıkaran Yoongi ile ona döndüm. Kollarını belime koymuştu ve acıyla yüzü buruşmuştu. Şuan kesinlikle kucağında oturuyordum.

Gözlerim hızla açılırken Bay Min'in acısı gitmiş yüzünde çapkın bir sırıtış yer almıştı. Yutkunup kalkmaya çalıştım ama izin vermedi. "Ee Taehyung şimdi de sen bana yardım etmeye ne dersin?"

Üç özel bölüm olacak ve hepsi Taegi olacak. İyi okumalar.

BAY JEON ~JİKOOK~Where stories live. Discover now