•BÖLÜM 19• M

12.7K 502 459
                                    

Nefessiz kaldığımızda Jungkook dudaklarımızı ayırdı. Alınlarımızı birleştirip nefes nefese zorlukla konuştu. "Bugün tamamen benim olur musun?" dediği şey ile kalbim yerinden çıkacakmış gibi atmaya başladı. Cevap veremedim bir süre, daha sonra da kafamı sallayarak onu onayladım.

Beni kucaklayıp eskiden odası olan odaya taşıdı. Odaya girdiğimizde beni yere bırakıp bir süre gözlerini odada gezdirdi. Gözleri dolmaya başlamıştı. Anıları aklına gelmiş olmalı. Odada gezinip eşyalara dokundu ve gözyaşlarını serbest bıraktı. Yatağına oturup komidinin üzerindeki babaannesi ile olduğunu düşündüğüm fotoğrafı alıp sarılarak ağlamaya başladı.

Yanına doğru yaklaşıp ben de yanına oturdum. Kollarımı omuzlarına dolayıp, başımı omuzuna koydum. Yanında olduğumu hissetmesini istiyordum.

Bir saat boyunca aynı pozisyonda durmuştuk. Jungkook'un ağlayışı iç çekişlere dönüşünce önünde eğildim. Kafasını kaldırıp gözlerime bakmasını sağladım. Dudağına bir öpücük bırakıp konuşmaya başladım. "Daha fazla ağlamamalısın. Hasta olacaksın. Ayrıca babaannen seni bu halde görüp üzülüyordur. Onu üzmek istemezsin değil mi? Kendine gelmelisin. Ben yanındayım, babaannen de hep burada olacak..." diyip sol göğsünün üzerine elimi koydum.

Bana bakıp tebessüm etti. Göğüsündeki elimi tutup dudaklarına götürdü ve hafif bir öpücük kondurdu." Teşekkür ederim. Sen olmasan bu eve asla adım atamazdım. Babaannem buraya gelmediğim için bana kızmış olmalı. " tebessüm ederek söylediği şeylere ben de tebessüm ettim. "Eminim ki babaannen sana biraz kızmıştır ama affetmiştir. Şuan buradayız çünkü ve ona beni getirdin. Eminim şuan çok mutludur. Ama sen böyle ağlamaya devam edersen babaanneni de üzersin. Bunu yapma. Mutlu ol. Babaannen hep yanında..." gülümseyip gözyaşlarını sildim. Ve alnına bir öpücük kondurdum. Kendine gelip derin bir nefes aldı ve kafasını salladı.

" Haklısın. "diyip elindeki fotoğrafı öpüp yerine bıraktı." Seni seviyorum. Teşekkür ederim. "diyip dudaklarıma bir öpücük bıraktı.

Belimden tutup kendisine çekince korktum ve çığlık attım. Gülümseyip dudağımı öptü." Ya ödümü koparttın. "

" Yerim senin ödünü. "diyip yanağımı ısırdı." Ya manyak sevgilim. "diyip gülümsedim ve sımsıkı sarıldım boynuna,o da belime sımsıkı sarılınca boynuna öpücük kondurdum." Yaramazlık zamanı civciv. "

" Canımı fazla yakma tavşan bey. "diyip gülümsedim." Asla yakamam. Ama tabiki acıyacak. "diyip kahkaha atınca omuzuna vurdum." Öküzlük yapma Jungkook. " yanağımı öpüp gülmeye devam etti." Tamam sevgilim. "diyip dudağımı öpmeye başladı. Alt dudağımı dudaklarının arasına alıp emince bir inleme bıraktım. Ve Jungkook 'a iyice sarıldım. Dudaklarımı emiyor, dişliyor ve koparmak istercesine çekiştiriyordu. Dudağıma metalik bir tat gelince dudağımın kanadığını anlamıştım. Jungkook' ta anlamış olacak ki dudaklarımı bırakıp boynuma yöneldi.

Boynumun her tarafına önce küçük,masum öpücükler bıraktı. Daha sonra ise emmeye başladı. Yaptığı ile derince inleyip kendimi bacaklarında oturduğum Jungkook 'un üyesine sürttüm. Jungkook boynumdan ayrılıp üzerimde ki sweat' i bir anda çekip çıkardı. Ben de onun sweat'ini çıkarınca eşofmanımı da çıkardı.

Bir anda belimden tutup yatağa yatırdı ve kendisi de üzerimdeki yerini aldı. Boynumu emme işlemine devam ederken bir eli baksırımın lastiği ile oynuyordu.

Boynumu emip ısırıp çekiştirme işlemini bitirdikten sonra köprücük kemiklerine doğru dili ile yol çizdi. Köprücük kemiklerime dil darbeleri atıp, ısırık bıraktı. Daha sonra göğüs ucuma doğru dili ile yol çizdi.

Sağ göğüs ucumu yalarken birden dişlerini geçirmesi ile acı bir inleme bıraktım. Acı çığlığım ile dişlediği göğüs ucumu yalayıp acısını almaya çalıştı. Diğer göğüs ucuma da aynılarını uyguladıktan sonra kasıklarıma doğru dili ile yol çizdi. Baksırıma geldiğinde baksırımın üzerinden belli olan üyemi avuçlayıp sıkınca acı bir inleme bıraktım. Avucundaki penisimi okşamaya başlayınca zevk inlemeleri bırakmaya başladım. Baksırımın üzerinden penisimi yalamasıyla titremiştim. Durmadan inleyip duruyordum.

Üzerimden doğrulup eşofmanını ve baksırını çıkardı. Benim baksırımı da çıkarınca utanıp ellerim ile yüzümü kapattım.

"Hadi ama Jiminie. Benden utanma." diyip ellerimi yüzümden çekmeye çalıştı. "Elimde değil tamam mı?" diyip ellerimi yüzümden çekmesine izin verdim. "Biliyorum ama utanmamaya çalış sevgilim." diyip dudaklarımı öpmeye başladı. Dillerimiz adeta birbiri ile dans ediyordu. Dilimi dişleri arasına alıp hafif çekiştirince ağzının içine inledim. Bu sefer de ben Jungkook'un dilini alıp önce emdim, daha sonra da dişleyip çekiştirdim. Jungkook inleyince zaferle gülümsedim. "Yaramaz civciv." diyip kıkırdadı, ben de gülüp göğüsünden ittirip yerlerimizi değiştirdim.

Jungkook 'un penisinin üzerine oturup kendimi ona sürttüm. O ise ellerini belime koymuş inliyordu. Arada ellerini kalçalarıma indirip sıkıyor ve çekiştiriyordu. Sürtünme işini bitirip Jungkook' un boynunu emmeye ve dişlemeye başladım. Çok fazla oyalanmamaya çalışıyordum. Oradan da göğüs uclarına geldim. Sağ göğüs ucunu yalarken, diğer göğüs ucunu parmaklarım ile sıkıştırıp okşuyordum. Diğer tarafa da aynısını uygulayıp kasıklarına doğrusu indim. Bacak arasını açıp bacak arasına girip baldırlarını yalayıp ısırdım. En son da penisine gelince durdum ve piçimsi gülüşümü atıp yan tarafa yattım. "Hey ne yapıyorsun?"

"Ne yapıyorum?" diyip sırıttım. "Hadi ama Jimin..." bir süre yalvardıktan sonra dayanamadım ve eski yerimi aldım. Penisinin ucuna dil darbesi attım. Daha sonra penisini baştan aşağıya yaladım. Jungkook ise deli gibi inliyordu. Penisini yavaş yavaş tamamen ağzıma aldım. Ağzımdan çıkarırken dişlerimi sürttüm. Bu Jungkook 'u baya bir etkilemişti. Bir daha ağzıma alıp git gel yapmaya başladım. En son Jungkook dayanamayıp ağzıma boşaldı. Ağzıma dolan menileri yutmaya çalıştım.

Daha sonra Jungkook beni yatırdı ve göt deliğini dili ile yalayıp, genişletmeye başladı. Derince inleyip kasıldım ve kendimi havaya kaldırdım. Uzun sürmeden Jungkook kendini içime itti. Acı ile çığlık atıp Jungkook 'un sırtına tırnaklarımı geçirdim ve kollarını sıktım. "Kasma kendini sevgilim. Serbest bırak."

"Demesi kolay tabi." diye sinirle tısladım. Alnımı, yanaklarımı, dudaklarımı öpüp beni sakinleştirmeye çalışıyordu. Bir süre sonra alışıp dudaklarımın dudakları ile birleştirip devam etmesini belirttim. Anlamış olacak ki içimde git gel yapmaya başladı. Bir süre sonra ikimiz de zevk ile deli gibi inlemeye başlamıştık.

Jungkook iyice hızlanmıştı. Bir yandan içimden git gel yaparken, bir yandan da penisimi çekiştiriyordu. Daha fazla dayanamayıp Jungkook'un eline boşladım. O da birkaç git gel daha yaptıktan sonra içime boşaldı. Nefes nefese kendisini yan tarafıma bıraktı.

Ayağa kalkmaya çalıştığımda vuran acı ile çığlık atıp geri yerime yattım. Jungkook kalkıp gülümseyerek beni kucağına alıp banyoya doğru ilerledi. Kollarımı boynuna dolayıp ona yaslandım. Birlikte banyo yapıp üzerimizi giyindik. Daha doğrusu Jungkook üzerimi giyindirdi. Alt tarafım fena ağrıyordu. Krem de sürmüştü.

Birlikte yatağa girdik. Ben hemen Jungkook 'un göğsüne sarıldım. "Seni seviyorum bebeğim." diyip saçlarımı öpüp, okşadı. "Ben de seni seviyorum sevgilim." diyip iyice sarıldım beline. "İyi geceler." demem ile gözlerimin kapanması bir olmuştu. Çok yorulmuştum. Hem temizlik, hem bu yaptığımız feci yormuştu.

Ben ne yazdım böyle ya? Acayip utanıyorum. Silebilirim. Sizi seviyorum💜 umarım yazabilmişimdir. İlk smut um. Olmadıysa da bu seferlik es geçin. İyi geceler. Sağlıklarınıza dikkat edin. Sizi çok seviyorum 💜💜

BAY JEON ~JİKOOK~Where stories live. Discover now