82.) Out of the core

47 6 12
                                    

Třetí:

Scout naštěstí nalezla stopy pachu po jejím páníčkovi. Všichni se vydali hledat své lidské přátelé i přes riziko monster. I když pomalu mizela pryč, nemohli dopustit chybu.

Všichni skočili a byli najednou pryč. Úplně všichni. To vyvolalo bouřlivou reakci mazlíků a začali prohledávat terén. Stovky známek po zuřivém boji, nikdo neměl s nikým slitování, překvapivě nikdo nepřišel o život. To bude mít určitý důvod, všichni to cítili.

Zvěř taky ucítila známou fantastickou, lehkou auru kolem nic. Jistě že tady jsou oni. Scout zavrčela a kočičí partneři se k ní vydali.

Černý a bílý duch. Konodor a Akamaira.

"Tu holku čeká neštěstí!" Zavrčel na svou sestru. Bílé chomáčky kolem ní lítaly jako světlušky, postupně se s každým pohybem objevovaly a mizely, stejně tak ty černé kolem něj. "Enzo je blázen, teď se pokusí dostat na povrch."

"Enzo ví, co dělá! Nesmíš ho soudit!" Bránila čest svého milence, i když v hloub musela přiznat, že má pravdu. Nicolette a Enzorius pospolu jsou dvě časované bomby - je otázkou času, která vybuchne jako první. A bude to on, jako vždy.

Scout se vrhla hrdě k ním a zvedla nos, rozhodla se strachu nepodvolit. I Ringo s Blackie ji napodobili. Vyštěkla nahlas, aby upotala jejich pozornost.

"Kde jsou?" Bylo až překvapující, kde je vzal v ní tolik autority a vzteku. Začala se chovat jako její pán. Duchové se na ni otočili.

"Pod zámkem." Utrousil Konodor a ani se na nikoho z nich nepodíval. Z klidného učitele temných jevů a léčení se stal bručoun. Skvěle! To zrovna potřebovali...

"Hledají pouze úkryt," naštěstí to Aka zachránila, "ale rozhodně je zase najdou, tak nesmíme ztrácet čas, avšak počkej tu!"

Právě řekla ztrácej čas a počkej?

Byla co nevidět zpět a hned se s ní Konodor začal hádat. Nejspíše pochopil její akci a reakci, proto ji chtěl zastavit, ale tentokrát ho ignorovala, maximálně vynadala po praštěného vlka s helmou.

Scout byla dnes její obětí, a nic nenamítla.

Ringo však nechápal a zeptal se:
"Co se děje?"

Aka se uchechtla do úsměvu.
"Bude z ní bojovník. Blaizzaka." Ringo pochopil, že nepochopil. Blaizzaka? To jsou snad ve fantasy fikci? To si nechte na sociální média...

"Bla-uh?" Ani Blackie nechápala a držela se, na Ringem.

"Chci pomoci svému páníčkovi, jako dobrý voják." Rozhodla Scout bez rozmyšlení. Konodor polkl a nechal Akamairu dělat svou práci. Scout začala fyzicky trpět. Kočičí přátelé nevěděli a ustupovali, báli se, tohle bylo taktéž příšerné. Kňučení, pláč, štěkot, řev, smíšené pocity z této proměny vyzařovaly velice nejasně. Z malého zvířátka už se stal velký pekelný pes, stvořen z kamenů, uhlí, ohně a lávy. Utržené řetězy byly symbolem boje a svobody. Akamaira byla vyčerpána, ale spokojena. Konodor pomohl dvoum kočičákům nahoru, na její záda a dal jim taktéž silnější smysly. Ví, kde je kdo, budou Scout navigovat.

Zničí každého nepřítele.

----------- Mezitím ----------

Každý běžel buď sólo, nebo s někým v duo. Utíkali o svůj život, bránili se, slyšeli policejní hlášení a houkačky. Samozřejmě, policie dělá pro armádu jako vyšší úroveň, tenhle rok stojí fakt za houby!

✅ „Another Start" | Eddsworld AUWhere stories live. Discover now