43.) Beated!

246 28 45
                                    

Pohled třetího:

Tým z Rudé armády bojovalo proti monstru avšak kulky nečekaně pohlcoval. Nijak monstru neubližovali. Armáda byla tímto nečekaným "způsobem" obrany zděděna, ale přesto stříleli dál.

Až na jednoho z nich. Jejich vůdce Torda.

Ten věděl, že stále střílet na monstrum je zbytečné a hloupé, když umí takovou akci. Přišel k Paulovi a zašeptal mu, ať ho zatím nahradí. Paul bych ovšem zmaten. Tord okamžitě vyběhl pryč, stále se svou kapucí na hlavě.

Mezitím se druhý tým objevil nedaleko. Vyčkával, až se armáda pomalu odklidí. Nechtějí riskovat, že jim vezmou Knihu andělů a Knihu démonů. Byl by to problém jak pro tým, tak armádu, jelikož oni neví, jak s tím zacházet.

Tord je ovšem zahlédl a pozoroval je za náhodným autem, který využil jako dočasný úkryt. Slyšel i to, co si povídají. A nebylo to jediné. Všimnul si i tvé "princezny".

Courtney. (DAM DAM DAM DAAAAAAM)

Při pohledu na ní se mu na okamžik zastavil čas. Srdce bilo jako o závod. Zničehonic se cítil, jakoby byl spálený. Hořel a rudnul.

Ale musel se soustředit na to, co tu dělají. Dal si facku. Nesmí se nechat rozptylovat.

"Ta obluda je sakra větší a větší vždy, když se vzteká. Sakra, to je celá Cameron." Pokusil se o vtip Edd, ale schytal ránu do ramene od Cameron, od které se to dalo čekat.

"Zmlkni." Sykla jemně vytočeně. Byla už vytočená od rána, kdy otevírala dveře.

"Auva! To bolí!"

"Řekla jsem ticho..." Nebyla vážně ve své kůži. Takhle si sobotu nepředstavovala. (#DenSobota4ever) Štvalo ji to.

O hodinu později.

Monstrum už se neovládalo o odhodil Tess pryč, přičemž upustila knihu. Monstrum stálo tam, kde prvně bylo. Na silnici mezi domy kluků a holek. Odlákali ho pryč z náměstí, stačilo jen vyslat na něj kouzlo z Knihy andělů a všechno by bylo v pořádku. Tord vše sledoval. Kde byli oni, tak tam byl opodál Tord. Nemohl uvěřit svým očím. Tom díky své DNA monstra se přeměnil tak, že monstrem byl pouze napůl a mohl ho tak odlákat. Tom byl díky tomu rychlejší i silnější, takže začít honičku tím, že ho škrábnul do nohy bylo vlastně i geniální. Eddovi nakonec došlo, že tehdy to monstrum, byl vlastně Tom. Ale nechápal, jak je to možné. Myslel si, že o svých přátelích vše ví.

"Tess!" Zakřičel Matt a vyběhl k ní. Monstrum by i jeho odhodil pryč, dokud by se mu do cesty nepletla Cameron se svojí zbraní, sekerou. Při raně se sekera zasekla v jeho pařátu. Když se to stalo, hrůzostrašně bolestí zařval. Matt si ani nevšiml, že mu někdo zachránil krk. Ignoroval to.

"No tak pojď, zmrde." Vyzvala ho k souboji Cameron a začala monstrum, které nebylo z ní zrovna dvakrát šťastný, provokovat svými skoky. Přibližovala se k němu čím dál tím víc a nepřestávala. Stála pod jeho packami.

To byla chyba.

Monstrum už vybouchlo vzteky a odhodil Cameron velmi prudce a pěkně silně o zem. Zařvala, ale to ji nebránill bojovat dál.

"Tess, jseš celá?!" Přistoupil k ní a pomohl ji na nohy. Neměla ale sílu vstát, jediné, co zmohla, je držet knihu ve svých rukou. A také se usmát na svého bratra.

"Ano." Zamumlala a těžce se usmála. Náhle křik, který by vzbudil snad i mrtvého. Bolestivý křik dívky.

Cameron.

✅ „Another Start" | Eddsworld AUWhere stories live. Discover now