40.) What about "Good morning!"?

205 27 31
                                    

Tom:

Ráno. To zasraný ráno, který já nemám v lásce. Nejraději bych spal celý den a vykašlal bych se na tenhle stupidní život, protože hele, k čemu život je?

Je to jen věc na dvě různé části. Ta malá, opravdu malá část, velká asi jako Mattův mozek života je zábava, šťastná a mírumilovná. A ta obří část, velká jak prdel Nicki Minaj nebo jak se jmenuje ta holka s těma kopačákama místo zadku, je zlá, nenávistná a pěkně plná zasrané a zkurvené Karmy.

Všimnul jsem si Ringa, jak leze po parapetě a skáče na mou postel. Protočil jsem očima.

"Hlavně se mi tady nevyser, jinak jdeš ven ty parchante." Zavrčel jsem na něj otráveně a otočil se ke zdi.

"Meow!" Mňouknul vesele a předpokládám, že si lehnul. Ale pokud tam chčije nebo sere, vyhazuju ho z okna a to smetí hodím na Edda. Doslova. Je to jeho kocour, tak ať si to uklidí!

"Meowy!" Zaslechl jsem další mňoukání. Spíše takové kočky než kocoura. Nebylo to Ringovl mňouknutí. Prudce jsem si sedl. Ringo byl stále na posteli. Avšak nebyl sám. Přivedl si očividně i svou dámu. Vedle něj stála kočka podobná Ringovy, ale byla více tmavší, měla bílé skvrny a zlatý obojek. Stálo na obojku: "Bad • Girl". (Pozn.: Názvy, Texty, atd. Budou v angličtině. V češtině nezní originály moc dobře. Někdy.)

"To si děláš ze mě prdel, Edde...." Kterej jinej kočkomil! Vstal jsem a vzal jsem tepláky ze země a hned se do nich vsunul. Vzal jsem ty dva haranty a šel do obyváků. "EDDE!" Zařval jsem přes celej náš barák. Doslova. Dokonce jsem i probudil Matta. Slyšel jsem, jak spadl.

"Tome, co sakra řveš...." Řekl Edd, kterej byl už oblečenej a omotal si mikinu kolem pasu. "Dělám snídani, co je ta- KOČIČKY!" Ihned se ke mně vrhnul radostně a já se pustil na zem. Edd si k nim kleknul a začal oba hladit po srsti. Protočil jsem očima.

"To je vtip...." Pomyslel jsem si s nasadil vážný výraz na Edda.

"Kdes vzal tu kočičku?" Zeptal se omámen z té kočičí zamilovanosti. "CO JE SAKRA HORŠÍ?! MATTOVA LÁSKA KE SVÉMU XICHTU NEBO EDDOVA LÁSKA K KOČKÁM?!"

"Na to jsem se chtěl zeptat tebe...." Řekl jsem s jemně naštvaným hlasem. Edd se na mě zmateně pohlédl, jakoby nevěděl, o co jde.

"Ehhhh, co?"

"No žádné "co", ty milovníku koček."

"Je sice pravda, že mám rád kočky, ALE já tuhle kočičí dámu vidím poprvé." Řekl Edd upřímně. Vždy poznám, když někdo lže nebo ne a Edd tentokrát nelže. Podíval jsem se na tu kočku, která se otírala o mou nohu. Vzdychl jsem. Další kočku jsem fakt nepotřeboval. Už mi stačí tady dva druhy zvířat.

Matt a Ringo.

"Oh baby baby
Does she take a piece of lime
For the drink that I'ma buy her
Oh wait, this song isn't mine."

Zaslechl jsem zpěv a otočil se k hlasu. Naše rudovlasá vzteklina. Poznal jsem text, který zpívala. Diablo od Simona Curtise. A výborně, nejen že se tu objevila s ručníkem na své palici, ještě si příjde v Mattově oblečení. Modré džíny a černé triko a nápisem: "I ♥ M@".

Čekal jsem, že se objeví nějaký další parazit. Jakoby nestačilo, že jsem zvedl svůj zadek kvůli nějakému zvířeti.

Tenhle den pěkně začíná.

"Ahoj Tomíku." Usmála se drze, jen jsem zavrčel. "A co takhle třeba: "Dobré ráno!"?" Zašklebila se. Ha, ha, vtipné.

Škoda jen, že jsem se zapomněl zasmát.

"Brej, Cam! Dáš si?" Zeptal se Edd mile. Než se nadějeme, Edd tu bude brzy provozovat hotel a já další lidi tady už nechci, sakra! Tenhle svět mě nemá rád.

"Ráda bych, ale nechci bejt otravná."

"Nechceš? Vždyť už seš." Pomyslel jsem si.

"Ale no ták! Bez prázdného žaludku to nejde!"

"Nah, vážně-!"

"Nonononono!! Už jsem se rozhodl i za tebe." Cam vzdychla a nakonec přikývla. Já se na ně podíval jako na dva cvoky.

"Vážně! Co se tady děje? A SAKRA, MOJE NOHA!"

Uskočil jsem v dobu, kdy na mě "Bad • Girl" použila své drápy na mou nohu a nezaryla se do ní.

"ZLÁ KOČKA!" Zavrčeli jsme oba na sebe s každý si odešel svou cestou. A má cesta byla do kuchyně.

[Cam krade oblečení. Pohoda]
~Elisa

✅ „Another Start" | Eddsworld AUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin