53.) Run how fast you can!

236 27 188
                                    

Edd:

"Docela velký, whoa...." Řekl jeden z tří. Pocítil jsem ten pach kouře z cigarety. Očividně kuřák. Vykouknul jsem ze skrýše, abych je viděl. Jeden z nich byl ten kuřák stejně velký jako Tord, druhý byl hubený dlouhán, takových do 180 centimetrů bude mít, jsem si jist.

A třetí byl vlčák. Takové ještě stěně. Awww, byla tak roztomilá!

ALE NA RINGA NEMÁ, HISS!

"Woof!" Štěkl vesele a ozvěna štěkotu se ještě rozléhala celou starou základnou. To byla tedy dáma, dle hlasu a chůze.

Matt už začal vyvádět. Byl totiž na psy alergický. Vzpomínám si, že jednou Tom přinesl puga. Malej, sladkej a Matt ihned byl rajče. Velká hlava, která se dusila. A pozor až tehdy jsme zjistili, že je alergickej.

No jo, pán chtěl být bezchybný a zničehonic, hlava jak rajče.

"Shh, rolig ned lille jente!" Zazněla Tordova norština. Nikdy jsem mu nerozuměl. A jak koukám, docela mi to ani nechybělo. Bůh ví, co říkal. Třeba něco o hentai....

Tom tiše mezitím zuřil. Viděl jsem, jak se mu objevovaly tesáky. Nenávist k Tordovi byla cítit na míle daleko, hlavně tehdy, když byl nasranej a to hodně. Nebyly to příjemné chvíle, musel jsem mít vždy eso v rukávu, abych je uklidnil.

~ Vzpomínka ~

"ZABIJU HO! ZABIJU!" Řval Tom tak naštvaně. Přímo nasraně. Přes celý dům. Tom se ho snažil držet, ale měl velkou sílu. Jako Tord. Oba jsme se snažili udržet dokud se neuklidní. Zrovna jsme tu dva týdny v novém doby po skončení střední. Původně byli oba NEpřátelé (však víte v jakém smyslu) ale najednu Tord si začal vyskakovat na nás. Bral jsem to s Mattem jako srandu, Tom očividně ne.

"Tsk! Jeg vil bli raskere!" Řekl Tord, zněl taky naštvaně, ale přitom, jakoby se mu vysmíval. Tord se takhle moc nechoval na střední.

"GRRRRHHHHHHH!!!" Tom přímo vrčel, jak nějaký vlk a pěkně agresivní.

"Matte! DRŽ HO!" Křičel jsem. Byl jsem vyděšen a panikařil. Nevěděl jsem, co dělat.

"SNAŽÍM SE ALE JE PŘÍLÍŠ SILNEJ!"

"AU!" Padl jsem na zem. Zrovna, když Torda už dlouho neudržel a oba se pustili do sebe. Dostal jsem silnou ránu do nosu. V životě by mi prý jeden z nich neublížil. Řikali mi... Ani fyzicky, či psychicky.

"EDDE!" Zakřičeli všichni tři a já jen ležel. Z nosu mi tekla krev. Bolelo to jak čert.

"ZA TO MŮŽEŠ TY, KOMOUŠI!"

"JÁ? TO TY SIS ZAČAL!" A znovu začali. Matt je chtěl odtrhnout, ale odstrčili ho, vypadly mu brýle z nosu a jeden z nich na jeho brýle šlápl. Křup! Vydaly zvuk brýlí.

"Nic nevidím! Kde mám brýle! AU!" Někdo šlápl na Matta a už taky ležel. Tom a Tord přestali a jen hleděli.

Jen hleděli.

A nevěděli, co dělat.

~ Přítomnost ~

Koukal jsem. Stále hleděl. Ten pes se na mě furt díval taky. Rozhodla se očividně jít k nám. Jestli Matt začne kýchat, je to v háji.

Už byla u nás. Malá fenka na nás vesele hleděla. Matt se strachy klepal, byl úplně schovaný v rohu, jak nejvíce to šlo. A právě k němu se fenka rozhodla jít. Ježiši, jsme v háji. Matt okamžitě vstal a rozhodl se ji obejít, jenomže zakopnul o nějakou bednu a spustil lavinu i na nás.

✅ „Another Start" | Eddsworld AUWhere stories live. Discover now