49.) Midnight horse riding

210 26 41
                                    

Edd:

Dojeli jsme domů s našimi oběma auty. Já sám jel v našem a zbytek v hammeru. Tohle nebyla rozhodně příjemná zkušenost. Bylo mi ji tak líto, ta se z toho snadno nevzpamatuje. Budu se jen modlit za ni a doufám, že se to už nebude opakovat. Musel jsem neustále bohužel na to myslet. Bůh ví, co by se stalo, kdybychom tam nedorazili, co by udělal ji nebo Tomovi. Necítil jsem vždy z něj dobrý pocit, ale nechtěl jsem ji to prostě kazit. A kvůli tomu to dopadlo takto. Nevím, proč jsem se Toma nezastal, když se snažil ji chránit. Cítím se teď jako idiot. Jako bezcitný idiot. Vlastně díky bohu, že ji nestihnul ublížit, aspoň tak.

Zastavil jsem a podíval se na mobil.

21:26, ukazoval čas.

Nádech, výdech.

Vypnul jsem motor a vystoupil. Zrovna dojížděli naproti zaparkovat do garáže. Ještě předtím otevřeli ten velký kufr a kluci s Nat v náruči vystoupili a směřovali k nám domů. Otevřel jsem dveře a rozsvítil. Ringo přiběhl ke mně a začal se otírat o nohy. Musel jsem ho však odstrčit, jelikož už ji nosili sem a zbytek šel za námi.

Posadili jsme Naty na gauč a já na vteřinu skočil do pokoje pro deku, abych ji mohl přikrýt. Třásla se a byla bledá. Měla zarudlé oči od pláče. Bože, vypadala hrozně...

Bylo mi ji vážně líto. Jakoby by mi znovu umřela část mne. Několikrát jsem zamrkal, abych vyhnal slzy pryč a nezačal brečet.

"Bolí mě rameno...." Řekla tiše, velmi tiše.

"Můžu ti ho nahodit, pokud chceš." Řekla Courtney a Naty pouze přikývla. Courtney vydechla a Matt ji uvolnil místo na gauči. (RiP Matt, přišel o své místo na gauči.) Naty se raději zakousla do deky a kývla, že je připravena. Courtney si křupla prstama i krkem (říkám dobře? Kdyžtak mě opravte) a nahodila ji zpět rameno. Naty zařvala i přes tu deku, ale trvalo to minutku. Rameno už měla zpátky.

Naty se za celou dobu na nás nepodívala. Zůstali jsme s ní všichni vzhůru do takové jedné hodiny ráno. Povídali jsme si, snažili ji potěšit, dívali na telku. Byli jsme líní se dostat do svých postelí, tak jsme usoudili, že tu budou všichni spát. Původně jsem nechtěl, aby spaly některé na zemi, obzvlášť Nat, ale trvaly na svém. Jsou vážně někdy tvrdohlavé, v dobrém a i špatném smyslu.

Tess už vstávala, musela už odcházet bohužel. (Nezapomněla jsem na ni! XD) Rozloučila se s námi všemi dlouze, hodně, obzvláště a Mattem, jakožto s mladším bráchou. Sám vím, jaké to je, jelikož mám taky starší sestru Vicky a mladšího bráchu Aarona. Usmál jsem se, všichni pohromadě, jako rodina. I přes to, co se stalo, mi tohle dodalo radostný úsměv na tváři. I Nat jsem zahlédl usmát se. Sice slabě, jelikož byla unavená, ale cítil jsem, že upřímně.

Tess odešla, všichni jsme ještě za ní vyšli ven se dívat, jak se svým stříbrným Mercedesem odjíždí. Daleko od nás zpět na letiště. Podíval jsem se na Matta, jak slzí jak malej. Cam mu skočila na záda zničehonic, přičemž málem oba spadli.

"ŠMARJA! JSEŠ NORMÁLNÍ?!" Zakřičel Matt a už ji držel. Držela se ho jako klíště.

"Dáme si závody!"

"Je jedna hodina ráno!"

"To je problém?" Ušklíbla se Cam, vytáhla mobil z kapsy a zapla baterku. "Vyřešeno."

"Hoši, jdu s váma. Thomasíčku pojď sem." Řekla Courtney a už mu skočila na záda. Chvilku mu zabralo, než si našel rovnováhu. Tara už kradla Tomovi vodku a pila. Brala dvě láhve a obě pila. Tohle je Tom 2.0., vážení.

"Nemůžete myslet vážně!" Stěžoval si Tom.
"Proč já?" Zeptal se Matt vyděšeně.

"Protože jsi můj věrný kůň. Velký, silný, že? A chceš mi to dokázat? Tak máš šanci."

"A co když spadnu? CO KDYŽ SI UBLÍŽIM?"

"Tak vstaneš a jdeš dál. Hlavně se nevzdát, jasný?" Řekla Cam sebevědomě s vážným podtónem. Matt jen přikývnul. Mezitím Courtney tahala Toma za vlasy jako za otěže. Tom se i jako kůň vzpíral. Doslova.

Naty se usmívala. Po tom všem se bavila. Dokonce se i tiše zasmála.

"Chceš taky svést?" Zeptal jsem se ji zničehonic s lehce načervenalými tvářemi nevím proč, prostě už tak tváře byly. Naty se na mě konečně podívala.

"Možná později, ale děkuju." Usmála se a začala sledovat jakýsi 'závod' jezdců a jejich koní. Bylo to k popukání. Užívali si to, i my.

Dneska očividně spát nebudeme.

[Šťastný nový rok hoši! :D]
~Elisa

✅ „Another Start" | Eddsworld AUWhere stories live. Discover now