42.) Let's go!

206 26 28
                                    

Pohled třetího:

Všichni utíkali před tím monstrem. Chování tohoto monstra se zhoršovalo a to velmi. Když se dostali do bezpečí, Tara nakonec všechno řekla.

Byl to její experiment. Říká tomu "dárek pro Cameron". Když Cam jednou tvrdě spala, Tara se ji vloupala do pokoje a pomocí nůžek ustřihla Cameron pramen jejich rudých vlasů. Všichni byli zmateni, proč to udělala. Cameron byla z tohoto všeho v šoku, nemohla uvěřit tomu, co se tu děje. Její kamarádka vytvořila monstrum z jejího DNA. Vypadala velmi bledě, opírala se o Matta a držela se jeho paže, jako kdyby mohla každou chvíli omdlít a upadnout na zem. Jakoby se Tary bála, a to Tara vidět nechtěla.

Když pomalu a opatrně šli ulicí, zahlédli výlohu s televizemi. Živé vysílali. Všichni přitiskli nosy ke sklu.

"Právě živě vysíláme z Londýnského náměstí, kde se odehrává útok od monstra. Vypadá to, že se stále zvětšuje a nezvládá svou kontrolu. Přijíždí i speciální vojenská jednotka, aby převzali kontrolu nad situaci. Momentálně jsou tu i policisté, záchranáři i hasiči na ochranu obyvatel. Původ tohoto tvora není znám a je velmi nebezpečný, bůh ví, kolik škod způsobil. Victoria Chengová, kanál 7, živé vysílání. Zůstaňte s námi a- PANE BOŽE!!" Přerušilo se vysílání a už se objevovalo známá obrazovka "Technické potíže." Všichni se v duchu modlili, aby se někomu nic nestalo.

Tomovi něco problesklo hlavou. A též i Tess. Oba dostali nápad. Každý byl sice jiný, ale mohly by vyjít.

O pár minut později.

Společně vymysleli a dali dohromady oba nápady v jeden plán. Stálo to oboum hodně vysvětlování, ale stojí to za to. Bude to za to stát. Nesmí jen ztrácet tempo.

Matt hleděl na svou starší sestru starostlivě. Přistoupil k ní a odhrnul ji vlasy pryč od jejího levého oka. Od toho nezvyklého, zlatého oka a velkého škrábance přes celou její tvář.

"Tess..." Zašeptal.

"Budu v pohodě. Mám svou Knihu andělů...." Mírně se usmála, ale nepřesvědčilo ho to.

"Neviděl jsem nikdy tátu, máma je nemocná..... Mám přijít i o tebe?" Hrnuly se mu do očí slzy. Sice oba pocházeli z bohatého rodu, ale peníze nebyly na prvním místě. Nikdy.

To pouto. Láska. To bylo na prvním místě. A Matt vždy v ní věřil, i když to vypadalo dětinsky, nevadí mu to do dnes.

"I kdyby se mi něco stalo, pořád tu budu. Jakože se Tess Hargreavesová jmenuju." Dotkla se jeho hrudníku tam, kde je srdce. Oba se na sebe usmáli a objali. Při tom je sledovala i Cameron. Vzpomínala, jak podobné situace měla s rodinou. Chybělo ji objetí. Chtěla to. Vzdychla a odkráčela zpět k týmu, který se už chystal jít.

Courtney měla pocit, že toto všechno, teprve začalo a že toho přijde víc. I blížící se osud, kterého cítila všude kolem sebe, bez ohledu na situaci. Naty ji věnovala zmatený pohled, který však ona ale ignorovala. Naty byla zmatená tím, jak se Cour nejistě tváří.

"Tak jo, připraveni?" Ozval se Edd odhodlaně. Všichni přikývli. "Tak pojďme!"

Tord:

"U posvátné cigarety, to je teda obřík...." Řekl Paul tak zaskočeně, upadla mu přitom dokonce i cigareta. To monstrum vážně nebyl vtip. Vedle mě si stoupnul otec a něco si přitom mumlal. Nakonec se temně pousmál.

"Miluji Londýn. Město plného štěstí." Zašeptal a nasedl zpět do auta, což mě velmi zmátlo. Ihned na to odjel, než jsem stihl něco říct. Povzdychl jsem si, nasadil si kapucu od své trochu poničené mikiny a vzal do rukou brokovnici.

"Paule, Patryku, víte co dělat." Podíval jsem se na oba dva. Vzali do rukou své pušky a přikývli.

Práce nás po dlouhé době volá. "Tak pojďme vojáci! Srazíme ho k zemi."

[OMLOUVÁM SE ZA KRATŠÍ ČÁST :"(((]
~Elisa

✅ „Another Start" | Eddsworld AUWhere stories live. Discover now