51- Güzel Günler (Part-2)

3.4K 151 8
                                    

YAZAR NOTU: Merhabalar... Geciktim farkındayım ama gerçekten yoğunum. Ödevler, finaller derken yazmaya fırsat bulamıyorum. Önümüzdeki iki hafta bölüm gelmez sanıyorum, elimden geleni yapacağım yetiştirmek için ama geleceğini sanmıyorum. Anlayışımıza sığınıyorum :( Bu kısım pek istediğim gibi olmadı yetiştirmek için uğraşırken, kusura bakmayın.

Multimedya: Kızların düğünde ki kıyafetleri ve Seda'nın gelinlik ayakkabısı.

Bölüm ithafı; AyseBlge

İyi okumalar... :*

"Hazar...'

Dedim şaşkın sesimle. Gözlerimi önümde ki manzaradan aldıktan sonra Hazar'a baktım, sırıtıyor. Sırıtmasına sinirli bir bakış attıktan sonra üstüme baktım; koyu bit kot üstüne toprak tonlarında ince bir kazak var. Saçım başım toplu ama hiçte bir düğüne katılmalık kıyafet değil! Hem kimin düğünü bu? Neden ben gözleri kapalı geldim bu düğüne? Neler oluyor ya?

-Bunları Hazar'a sormazsan cevap bulamazsın.

Çok bilmiş iç ses!

"Hazar... Neler oluyor? Kimin düğünü bu? Beni niye böyle gizemli gizemli getirdin?"

Ben soran gözlerle ona bakarken o muhteşem bir gülümseme ile önümde diz çöktü ve ellerimi tuttu. Bu... Bu anladığım şey mi? Allah'ım! Kalbime inecek.

"Seda... Aşkım, sevgilim... Sen benim bi'tanemsin. Bunu biliyorsun değil mi?"

Dediğinde dolan gözlerim yüzünden sadece başımı sallayabildim. Yeniden gülümsedi.

"Ben seni öyle seviyorum ki... Beni sevdiğini bilmem yetmiyor artık. İstediğimde arayıp sesini duyabiliyordum ama ben bunu istemiyorum. Ben her an birlikte olalım istiyorum Seda'm.Birlikte uyuyalım istiyorum. Aynı evi paylaşalım istiyorum. Kokunla uyuyup kokunla uyanmak istiyorum. Ben.... Seninle evlenmek istiyorum. Ve eğer birazdan soracağım soruya cevap verirsen..."

Arkasını dönüp bomboş olan düğün alanını gösterdi ama ben sadece onun gözlerini istiyorum. Çok geçmeden gözleri yine gözlerimi buldu.

"...burada bir kaç saate bizim düğünümüz olacak."

Bu kadar sözden sonra sıra o cümleye geldiğinde gözlerini endişeyle yummasına kıkırdadım. Kıkırtım ona cesaret vermiş olacak ki gözlerini açıp gülümsedi.

CAN SUYU'M (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin