9-Yeni İnsanlar/Farklı Hayatlar

5.3K 246 10
                                    

Şuan çocuk gibiyiz ama prensesle çocuk olmanın bile ayrı bir güzelliği,mutluluğu var.Prensesle herşeyin ayrı bir tadı var.Çünkü içinde prenses var.

*

"Teşekkür ederim Kıvanç.Her şey için."

"Önemli değil prenses.Seninle Arena'ya gitmek çok güzeldi.İçinde senin olduğun her şey gibi..."

Dedim ama der demez pişman oldum.Çünkü prenses anında kızardı.Son günlerde moda oldu bu bizde.Ben cenemi tutamayıp imalı imalı konuşuyorum prenseste kızarıyor ve yanımdan kaçıyor.

"Ş..Şey..Sonra gö..görüşürüz."

Dedi titreyen sesiyle sonra konuşmama fırsat vermeden indi aşağı.Bende arkasından derin bir nefes aldım ve kendime kızmaya başladım.Ne demeye saçma sapan konuşup utandırıyorum ki kızı!Ne olurdu yani öyle şeyler söylemesem?Ama tutamıyorum kendimi.Sürekli içimden kaynayıp geliyor ve ben anında dışarı vuruyorum.Bu önceden de vardı ama bu kadar çok ve net değildi.Prensesi tanıdıkça içimde ki bu adlandıramadığım duygu büyüyor,çoşkun denizler gibi kabarıyor ve en olmadık zamanda dışarı çıkıyor.Kendimi tutmak gibi bir adet kalmadı bende.Prensesin yanında sakinliğimin kalmadığı gibi...Prenses evine girince tekrar derin bir nefes alıp arabayı çalıştırdım.Ruhende fizikende yeterince yorgunum.Biran önce eve gidip uyumak istiyorum.

*

Eve geldiğimde salonun ışığının yandığını farkettim.Birilerini uyku tutmamış yada beni beklemiş.Hiç kimseye görünesim yok bu yüzden Kumsal'ı kucağıma alıp arka kapıdan girdim.Tam merdivenleri çıkıyordum ki sevgili abimle karşılaştık.

"Ooo küçük prens evin yolunu bulmuş sonunda."

"Evet abiciğim buldum sonunda.Ve seninde ima ettiğin gibi baya gec oldu.Müsadenle uyumak istiyorum."

Deyip bir basamak daha çıkmıştım ki abim benden önce davranıp önüme geçti.Yine pis sırıtışı var yüzünde.

"Abi ne soracaksan çabuk sor valla çok yorgunum.Biran evvel uyumak istiyorum."

"Bu sefer kavga etmemişsin.Hayırdır tek miydin maçta?"

"Hayır abiciğim.Zaten tek olmam imkansız.Kumsal ile gittik malum."

Deyip 'Bunu sen istedin.' gülümsemesi attım abime.Neyi ima ettiğini biliyorum ama soracaksa doğrudan sorsun.Uğraşamam onunla!Abim gözlerini devirdi her zaman ki gibi.

"Neyi imà ettiğimi biliyorsun Kıvanç.Tuğba var mıydı yanında?"

"Evet vardı.Artık odama çıkabilir miyim?"

"Vayy bakıyorumda artık prensesin olmadan adım atmıyorsun.Bizlede tanışdırsan da görsek yengemizi."

Deyip iyice sırıttı abim.Bende derin bir nefes aldım.Gece gece tüm neşemi sömürdü!

"Abi sen sırf saçmalamak için mi bu saate kadar bekledin yoksa beni mi deniyorsun?"

"Hayır biz yengenle film izliyor...Semra...Film...Off yandım ben."

Deyip hızlı adımlarla salona yöneldi abim.Şimdi sırıtma sırası bende.Yengem film izlerken bekletilmekten nefret eder ve abim benimle alay etmek için yaklaşık 10 dakika bekletti yengemi.Bu ona tripli 10 gun olarak dönecek.Valla hiç üzülmedin.Uğraşmasaydı oda benimle.

Odama girince deniz kızımı yatağıma yatırıp duşa attım kendimi.Ilık duş=rahatlık,mutluluk,huzur ve güzel bir uyku...

*

Erkenden uyandım yine.Dünkü yorgunluk vız geldi bünyeme.Yanımda prenses olunca yorulmak nedir bilmiyorum ki.Biraz kımıldanınca Kumsal'ın kafasını boynuma gömdüğünü farkettim.Minicik ellerinide olabildiğince belime dolamış.Kedi gibi miniciğim.Nerde bir sıcaklık bulsa oraya sokuluyor uyurken.İşime geliyor aslında onun sıcağıyla uyumak.Seviyorum bana sokuluşunu.Kendimi birazcık çekip alnına öpücük kondurdum.Bir iki mırıldandı ama uyanmadı.Maçlar yoruyor onu.Uyanamıyor bu yüzden.Bu sefer yanaklarından öptüm.Yine uyanmadı, aksine bana sırtını döndü.Peki kendi kaşındı.Üfledim yüzüne doğru.Sinek sandı eliyle kovmaya çalıştı.Tekrar üfledim bu sefer sinirle açtı gözlerini.

CAN SUYU'M (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin