60 - Ilk Aşk (Part-1)

2.6K 149 2
                                    

"Yürü! Gidiyoruz!"

Tabii ki direndi.

"Hayır ya! Ne münasebet! Sen gidiyorsun!"

Son sözleri ile beynime  kan gitme olayı durdu galiba çünkü düşünemiyorum! Düşünebilsem bunu yapmazdım!

Yasemin'i hala tuttuğum kolundan kendine çekip diğer elini beline doladım ve ona çırpınma zamanı bile bırakmadan dudaklarına yapıştım! Kesinlikle düşünmemiştim bunu! Kesinlikle!

Dudaklarından aldığım bal tadıyla kendimden geçme durumuna geldim resmen. Bu nasıl bir tat böyle! Bağımlılık yapar...

Aldığım tat beni işgal  ederken Yasemin kendine geldi sanırım  çünkü kendini geri çekmeye çalıştı. İzin vermediğim zaman ise debelenmeye başladı. Nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde kendini geri çekti ve anında tokadı yapıştırdı! N'oluyor lan!

"Sen... Sen ne hakla beni öpersin ha? Kimsin sen!"

"Önce dinle!"

Derken dişlerim birbirine çarpıyordu sinirden. Kimsin sen ne demek!

"Neyi dinleyeyim ha?  Neyi? Sevdiğim adama sakladığım ilk öpücüğü elimden nasıl aldığını mı?"

Konuşurken gözlerinden akan yaşın aksine sesi gram titremedi. Ve benim  aklım ne onun hesap sormasına takıldı ne de ilk öpücüğü.. Benim aklım tek bir yere takıldı; sevdiği adam...

"Birini mi seviyorsun?"

Sorduğum soru ile hala ağlarken başını iki yana salladıktan sonra koşarak uzaklaştı yanımdan. Ben ise donup kalmıştım; onun sevdiği mi var? Varsa kim o piç? Kim!

*2 gün sonra*

Tam iki gün geçti ben Yasemin'i öpeli ve ben hiç bir şekilde Yasemin'e ulaşamadım! Kendini tamamen bana kapadı. Üstelik ben "Neyse ne!" deyip bu olayın üstünü kapayıp arkamda bırakamıyorum. Başta o kızı neden öptüm ona bile cevap veremiyorum ki! Sadece o an o çocuğa gülmesini kaldıramadım, tek bulduğum cevap bu! Ve lanet olası olay aklımdan çıkmıyor. Ben ilk yattığım kadını bile bu kadar kafama takmadım! Bu haller neyin nesi şimdi?

Oflayıp geriye yaslandığım da gözüm tabletiyle uğraşırken kahve içen Kıvanç abiye takıldı. Ona sorsam ya bu durumu? Evet ona sorayım. Belki bana yardım eder!

---Kıvanç---

"Kıvanç abi sana bir şey sormak istiyorum!"

Diyen Alex'e döndüm soran gözlerle. İyice ilerletti Türkçe artık çok daha düzgün konuşuyor.

"Sor tabi ki?"

Deyince derin bir nefes aldı.

"Bir kızı izinsiz öper ve sana tokat atmasına sebep olursan bir de üstüne ilk öpücüğünü sevdiği adama sakladığını söylerse ne yapardın?"

Bu soruyla yıllar öncesine gittim prensesi ilk kez öptüğüm geceye gülümsedim hatırladıklarımla. Nasıl da yapıştırmıştı tokatı cadı.

"Valla ben bunu yaptığım kıza nikahı bastım Alexciğim!"

Deyince kocaman olmuş gözlerle baktı bana.

"Ne yani bu ülkede öptüğün kızla evlenmek zorunda mısın?"

Dedi hayretle tabi bu benim kahkaha atmama sebep oldu.

"Hayır oğlum öyle değil. Yani Tuğba ablanın ilk öpücüğünü bende izinsiz almıştım ve bana sevdiği adama sakladığını söylemişti öpücüğü ama gördüğün gibi sevdiği adam da çocuklarının babası da benim ki blöf yapıyormuş sonradan öğrendim."

CAN SUYU'M (Tamamlandı)Where stories live. Discover now