33. Hormonen die op hol slaan

3K 79 18
                                    

Woensdagochtend- Viënna pov.

Aiden trekt me mee een klein kamertje in. Het lijkt wel een soort opslag, aangezien er meerdere dozen en planken staan. Het licht is gedimd, maar ik kan Aiden nog duidelijk zien.

Zijn ogen staan donker als hij op me afloopt. Plagend zet ik een stap achteruit bij elke die hij vooruit zet, maar al snel raakt mijn rug de muur. Aiden grijnst licht en zet zijn handen naast me tegen de muur. Hij drukt zijn lichaam tegen de mijne. Zijn gezicht is amper centimeters bij de mijne vandaan.

'Je kan me niet zomaar opwinden en er dan niets mee doen,' zegt hij met een hese stem. Zijn blik flitst van mijn ene oog naar mijn andere.

Ik zie dat zijn broek aan de voorkant strakker zit dan net. Ik grinnik en houd mijn hoofd plagend schuin. 'Oh nee?'

Hij schudt zijn hoofd en een gefrustreerde grom verlaat zijn lippen. Hij overbrugt de laatste afstand tussen ons en drukt dan zijn lippen op de mijne. De zoen is hongerig, maar vol emoties en gevoelens.

Ik sluit genietend mijn ogen en ga mee in de zoen. Onze tongen spelen een vurig spel. Het lijkt wel alsof mijn buik explodeert door alle vlinders die erin rondvliegen en het voelt geweldig. Ik laat mijn handen achter zijn nek glijden en trek hem dichter naar me toe.

Zijn handen glijden via mijn middel naar mijn kont en hij knijpt er zacht is. Ik spring op en sla mijn benen op zijn heupen heen. Onze lippen verlaten elkaar geen moment.

Mijn handen woelen door zijn haren heen en ik trek er zacht aan. Een zachte kreun verlaat Aidens mond. Hij trekt terug uit de zoen en kijkt me diep in mijn ogen aan. Zijn borstkas gaat gejaagd op en neer en zijn ademhaling is onregelmatig. Ik moet toegeven dat de zoen ook mij iets heeft gedaan.

Hij laat me naar beneden zakken, zodat ik weer met beide benen op de grond sta. Ik grijns zacht en draai ons in één beweging op. Aiden laat zich gewillig tegen de muur drukken en kijkt me met donkere ogen aan.

'Je maakt me gek,' gromt hij als ik dichter naar hem toe leun.

Ik beweeg mijn gezicht richting zijn nek en druk kusjes op zijn kaak. Hij zucht genietend en laat zijn hoofd tegen de muur aanleunen. Blijkbaar heeft hij niet altijd de controle over me, zoals hij eerder beweerde.

Net op het moment dat ik mijn lippen op de zijne druk, trek ik grijnzend terug. Ik zet een stap bij hen vandaan. Hij kijkt me niet-begrijpend aan en fronst.

'Wa-'

'Dit is het bewijs dat ik je zeker wel kan opwinden zonder er iets mee te doen,' onderbreek ik hem. Hij gromt geïrriteerd, maar nog voordat hij iets kan doen, ren ik lachend de ruimte uit. Ik weet dat hij me hier later voor gaat terugpakken. Ik ga hier zoveel spijt van krijgen, maar de blik in zijn ogen is het meer dan waard. 

Aiden pov.

Ze rent de kleine kamer uit en ongelovig staar ik haar na. Ze had zojuist de volledige controle over me, en het voelde zo ongelofelijk goed. Fuck, waarom moet ze zichzelf nou perse bewijzen? Het liefste had ik haar hier gehouden en hele andere dingen met haar gedaan.

Ik haal geïrriteerd een hand door mijn haar. Ik leun weg van de muur en zucht, waarna ook ik de ruimte uit loop.

De kantine zal zo onderhand wel leeg zijn, dus ik loop direct door naar mijn kamer. Als ik binnenkom zie ik dat jongens me lachend aankijken.

'Ze heeft je goed te pakken, niet waar?' lacht Seb. Ik zend hem een dodelijke blik en laat mezelf op mijn bed vallen. Meteen dwalen mijn gedachten af naar Viënna. Naar haar ogen, haar lach, haar lippen. Ik kan het beeld van haar tegenover me maar niet uit mijn hoofd verbannen.

'Ze kan soms zo fucking irritant zijn,' verzucht ik. Ik duw mezelf omhoog in het matras en leun op mijn ellebogen.

'En we weten allemaal dat je haar daarom wilt,' lacht Nathan.

Ik rol mijn ogen, maar ontken het niet. Op dit moment wil ik Viënna liever dan wat dan ook. Ik voel mijn lippen tintelen als ik denk aan de ruige zoen van net. Ik moet nooit denken aan de meiden waar ik lichamelijk contact mee heb, maar bij haar is het anders. Ze windt me op, zelfs door alleen maar naar me te kijken.

'Hebben jullie nou al serieus iets?' vraagt Justus nieuwsgierig. Ik trek mijn wenkbrauw fronsend op. 

'Heb jij nou al wat met Sabya?' kaats ik terug.

Hij schudt zijn hoofd. 'Ik ga haar tijdens het gala vragen,' deelt hij mee. Zodra hij antwoord geeft, kijkt hij me vragend aan. Nu hij antwoord heeft gegeven, verwacht hij ook van mij dat ik antwoord geef.

Ik laat me weer zuchtend in het matras vallen. 'We houden het casual'.

De jongens kijken me ongelovig aan.

'En hoelang denk je dat vol te houden? We weten allemaal dat je aan niets anders denkt dan aan haar. Ze is anders dan die andere meiden waar je mee geflikflooit hebt,' zegt Seb lachend.

Ik frons diep. 'Geflikflooit?'

Hij rolt zijn ogen. 'Je weet wat ik bedoel'.

Ik zucht en richt mijn blik op het plafond. Ik ben niet van plan om hem nog te antwoorden. Mijn gedachten dwalen af naar Viënna. Vanmiddag zal ze met haar vriendinnen een jurk uitzoeken voor het gala. Ik zou een moord begaan om haar nu al in die jurk te zien. Of zonder jurk, natuurlijk.

'Wanneer ga je eindelijk toegeven dat je gevoelens voor die meid hebt?' vraagt Nathan.

Ik kom overeind en zend hem een geïrriteerde blik. Ik sta op van mijn bed en duw een pakje sigaretten in de zak van mijn broek.

'Jij als geen ander zou moeten weten dat ik geen gevoelens voor haar heb. We houden het casual, zoals ik al duizend keer heb gezegd. Dus hou op met jullie fucking gezeik en mind your own business,' snauw ik hem toe.

Ik loop de kamer uit en laat de deur met een klap dichtvallen. Ik moet stoppen met zo aan haar denken, het maakt me zwak en sentimenteel. Op dit moment heb ik gewoon een sigaret nodig, daarom ben ik er met mijn hoofd niet bij.

Als ik buiten sta neem ik een hijs en blaas de rook geïrriteerd weer uit. Viënna beïnvloed me teveel. Ik weet dat we hadden afgesproken om niet meer te roken, maar op dit moment kan het me geen ene fuck schelen.

-

Oeps, Aiden is geïrriteerd, hehe. Dit boek zal trouwens 43 hoofdstukken hebben, dus dat zijn er nog zo'n tien!

Liefs,
nachtgedaante

Laat maar zien ✓Where stories live. Discover now