25. Je moet altijd blijven ontkennen

3.1K 91 41
                                    

Zaterdagavond- Viënna pov.

Na het eten wilde Aiden perse zelf afrekenen en toen hij bij de kassa stond, zag ik overduidelijk dat hij met de blonde serveerster van net stond te flirten. Hij schoof zelfs een papiertje over de balie, die zij giechelend aannam. Hij betaalde de gevraagde prijs, zei nog iets tegen haar en liep toen onze kant weer op.

De hele busreis heb ik niets tegen iemand gezegd. Ik zat alleen en heb uit het raam gestaard. Ik voel niets voor Aiden en hij mag doen en laten wat hij wil, maar het voelt vervelend. Hij speelt gewoon met me, alsof ik geen gevoelens heb. De ene keer doet hij lief tegen me, en de andere keer flirt hij weer met andere meiden. Ik ben geen jaloers type, maar ik laat me ook niet door een jongen gebruiken.

Dus nu zit ik op de rand van mijn bed, twijfelend of ik zelf naar zijn kamer moet lopen. Het is zaterdagavond en dus moet ik nog één nacht bij de jongens op de kamer slapen.

'Ga je nog naar de andere kamer toe?' vraagt Brianna nieuwsgierig. Ze ligt al in bed en maakt een vlecht in haar haren.

Ik haal mijn schouders op. 'Ik zal wel moeten. Ik denk niet dat Aiden het heel erg kan waarderen als ik nu weiger'.

Ze knikken begrijpend.

'Ga je je nieuwe setje aantrekken?' vraagt Zuna grijnzend. 'Daarmee maak je hem helemaal gek'.

Ik lach en bijt even twijfelend op mijn onderlip. Als ik het niet aantrek, laat ik zien dat ik het niet aandurf om zulke dingen aan te trekken. Maar als ik het wel aantrek, doe ik wat Aiden wil. Ik zucht en kreun vermoeid.

'Ik weet het niet'.

'Gewoon doen,' verzekert Zuna me. 'Aiden is wel degene die ze voor je gekocht heeft. En anders zorgt hij er wel voor dat hij ze een andere keer te zien krijgt. We kennen hem zo onderhand wel'.

Ik knik instemmend. Ik moet hem laten zien dat ik sterk en onafhankelijk ben, en mijn keuze niet van hem laat afhangen. Ik sta op en pak het kanten setje uit de tas, die Aiden als eerste in mijn handen drukte. Ik kleed me om en voel me alles behalve op mijn gemak, maar ik schuif het gevoel aan de kant. Ik trek de gewaagde nachtjapon ook aan en draai me om naar de meiden.

'Geweldig!' kirt Brianna lachend. 'Ik weet nu al wat voor een nacht dit bij jullie gaat worden'.

Ik rol grinnikend mijn ogen. 'De andere jongens zijn er ook nog, dus er gaat niets gebeuren vanacht,' verzeker ik haar.

Ze schudt haar hoofd en begint breed te grijnzen. 'Ik heb gehoord dat de andere jongens vrijwillig ergens anders gaan slapen,' legt ze met twinkelende ogen uit.

Mijn ogen worden groot en ik kijk haar ongelovig aan. 'Meen je dat?'

Ze knikt en er is geen spatje humor op haar gezicht te bekennen. Ik slik en hef mijn ogen ten hemel. Dit gaat een lange, lange nacht worden.

'Trouwens, ik dacht dat jullie Aiden niet mochten? Jullie hadden me aan het begin zelfs voor hem gewaarschuwd,' vraag ik fronsend. De meiden zuchten.

'Klopt,' begint Sabya. 'Maar we merken dat het toch geen zin heeft om je tegen te houden. En daarbij lijkt jullie anders met elkaar om te gaan dan we gewend zijn in zijn relaties. Hij doet anders,' legt ze uit.

Laat maar zien ✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu