22. Bezitterige Aiden is best wel schattig

3K 89 35
                                    

Vrijdagnacht- Viënna pov.

Midden in de nacht open ik langzaam mijn open. Ik zucht vermoeid en wil me omdraaien, maar een stevige arm klemt om mijn middel heen. Ik volg de arm met mijn blik en beland bij een slapende Aiden. Zijn zwarte haren zitten warrig en zijn ogen zijn gesloten. Zijn mond hangt een klein stukje open. Hij heeft een ontspannen uitstraling en ik glimlach. Het liefste had ik weer mijn ogen gesloten en vredig verder gaan slapen, maar ik moet echt heel nodig naar het toilet.

Zo stil mogelijk wring ik me uit zijn greep en stap uit bed. Op mijn tenen sluip ik door de kamer, bang om één van de jongens wakker te maken. Ik open de deur en stap de kamer uit, waarna ik de deur zacht weer in het slot laat vallen.

De lichten op de gang zijn gedempt en het is doodstil. Het zal wel een uur of drie 's nachts zijn. Ik blaas opgelucht mijn adem uit en loop richting de toiletten.

Als ik de hoek om loop, knal ik bijna tegen een lang gestalte op. Ik kijk omhoog en kijk recht in de verbaasde ogen van Luciën. Als hij doorheeft dat ik het ben, kijkt hij me grijnzend aan. Ik wil niet eens weten waarom die jongen midden in de nacht door de gangen loopt.

'Als we daar onze kleine hoer niet hebben. Je hebt vanacht zeker bij die klootzak geslapen, is het niet?' gokt hij.

Ik kijk hem furieus aan. 'Gaat je niets aan,' sis ik hem toe. Ik wil langs hem heen lopen, maar als ik naar rechts stap, doet hij hetzelfde en verspert zo de weg. Ik zucht geïrriteerd. 'Laat me erlangs'.

Hij schudt zijn hoofd en zijn grijns wordt breder. 'Ik moet toegeven, je hebt wel pit. Geen wonder dat Aiden zo'n uitdaging in je ziet'.

Ik zet mijn handen verveeld in mijn zij. 'Ben je nu klaar met die bullshit van je? Ik moet nogal nodig naar het toilet'.

'We kunnen nu ook hele andere dingen gaan doen,' suggereert hij grijnzend. Hij doet een stap naar voren, maar ik beweeg me snel om hem heen.

'Doei, Luciën,' snauw ik hem gefrustreerd toe. Ik hoor hem zacht lachen, een neppe en gemene lach.

'Vergis je niet, Viënna. Aiden is geen haar beter dan mij of dan wie dan ook. Zodra hij de kans heeft, laat hij je vallen zoals hij bij elk ander meisje heeft gedaan. Je bent niet speciaal voor hem, enkel een nieuwe uitdaging'.

* * *

Na mijn ontmoeting met Luciën duurde het lang voor ik weer in slaap was gekomen. Mijn hoofd bleef maar door denken over de dingen die hij had gezegd. Sprak hij de waarheid? Gaat Aiden me enkel gebruiken en me daarna weer volledig negeren?

Uiteindelijk ben ik toch in slaap gevallen, want de eerst volgende keer dat ik mijn ogen open, schijnt de zon fel door de gordijnen heen. Ik rol met zuchtend op mijn rug en wrijf in mijn ogen.

'Goedemorgen,' hoor ik Aiden met een schorre ochtendstem zeggen. Het klinkt sexy en het bezorgt me kippenvel over mijn armen. Met een glimlach kijk ik hem aan.

'Hey'.

'Heb je lekker geslapen?' vraagt hij met vermoeide ogen. Hij strekt zijn armen uit en laat deze dan rond mijn middel vallen. Hij trekt me tegen zich aan en drukt een kus op mijn kaak.

'Ja hoor,' zeg ik, ook al heb ik de halve nacht zitten piekeren over wat Luciën tegen me gezegd had. Maar daar ga ik het niet met Aiden over hebben.

'Mooi zo,' zegt hij goedkeurend. Hij drukt zijn gezicht in mijn nek en zucht zacht. 'Het is vandaag zaterdag dus het is vrij ontbijt. Heb je plannen voor vandaag?'

Ik schud mijn hoofd. 'Niet dat ik weet. Ik zal het even aan de meiden vragen'. Ze zitten toch in de kamer hiernaast, dus ik kan het net zo goed nu meteen vragen. Hoe graag ik ook bij Aiden wil blijven liggen. Zijn armen om mijn lichaam voelen vertrouwd en veilig.

Ik sta op uit bed en zie dat de andere jongens nog slapen. Ik grinnik door het aangezicht: de foutste jongens van het internaat liggen ontspannen en onschuldig te slapen. Seb snurkt zelfs zacht.

Ik pak de deurklink vast en wil de deur open doen, maar Aiden houdt me tegen door zijn hand op mijn schouder te leggen. Verbaasd draai ik me naar hen om en kijk hem aan.

'Ga niet zo de gang op. Fatsoeneer eerst je kleding,' mompelt hij met hese stem. Verbaasd kijk ik naar mijn pyjama. Mijn broekje is een beetje omhoog gekropen en mijn shirt hangt laag om mijn schouders, maar verder is er niets mis met mijn kleding.

'Hoezo dat?' vraag ik fronsend.

'Niet iedereen hoeft je zo te zien. Je bent veel te sexy zo'. Hij pakt het shirt vast en legt het netjes rond mijn schouders, zodat het meer huid bedekt. Zijn handen glijden naar het broekje en hij trekt het meer naar beneden. 'Nu mag je gaan'.

Ik kijk hem grinnikend in zijn ogen aan en wil er het liefst wat van zeggen, maar houd toch mijn mond. Ik open de deur en stap de kamer uit. Ik voel de blik van Aiden in mijn rug als ik de gang doorloop naar mijn eigen kamer.

Als ik binnenkom zie ik dat de meiden alletwee al wakker zijn. Zuna maakt een vlecht in haar stijle haren en Brianna ligt languit op haar bed en kijkt alsof ze niet meer weet wat ze met het leven aanmoet.

'Hey,' groet ik ze en ik sluit de deur weer achter me. Ze kijken verrast op en beginnen breed te glimlachen.

'En, hoe was het daar? Heb je het een beetje overleeft?' vraagt Zuna grijnzend. Haar donkere ogen kijken me nieuwsgierig aan.

Ik lach en plof neer op de rand van mijn bed. Ik knik hevig. 'Het was prima. Zoals je ziet leef ik nog en heb ik al mijn ledematen nog,' grap ik.

Zuna lacht en schudt grinnikend haar hoofd.

'Waar heb je geslapen?' vraagt Brianna nieuwsgierig.

'In Aidens bed'.

De meiden happen verbaasd naar adem en kijken me ongelovig aan.

'We hebben verder niets gedaan, hoor!' zeg ik er nog snel achteraan.

'Ik denk dat dat de eerste keer is dat Aiden samen met iemand in bed heeft gelegen, maar geen seks heeft gehad,' lacht Zuna.

Brianna mompelt instemmend en ik haal lachend mijn schouders op.

'Hij vroeg of we plannen hebben voor vandaag,' zeg ik.

Brianna tuit haar lippen en kijkt ons één voor één aan. Ze heeft zich ondertussen omgekleed in een zomers broekje met blauw shirt.

'Ik zat eraan te denken om naar de stad te gaan,' zegt ze. 'We hebben de hele dag vrij, dus daar moeten we ook maar gebruik van maken'.

Ik glimlach en begin ineens te grijnzen. Een geniaal de vormt zich in mijn hoofd.

'Voor de weddenschap moet Aiden het hele weekend doen wat ik zeg. Misschien moeten hij en jongens met ons meegaan en alles voor ons dragen'.

De meiden beginnen van oor tot oor te grijnzen.

'Prima idee, maar ik wil wel eerst ontbijten,' zegt Brianna. Ik knik en sta op.

'Ik zal het aan hem doorgeven'.

* * *

Kent iemand nog leuke (professionele) boeken die ik op mijn e-reader kan lezen? Het liefst een beetje nette boeken, aangezien mijn vader ze erop moet zetten en ja, het is gewoon awkward als hij allemaal besekste boeken erop moet zetten, haha. Iemand tips of suggesties?

Liefs,
nachtgedaante

Laat maar zien ✓Where stories live. Discover now