Ufaklık 2 bölüm:32

27.7K 1.3K 436
                                    

Şarkı👆

Arda'dan

Yüzümdeki sırıtışla karakoldan cıktım. Batın'ı ve o şerefsiz babasını hapise tıkmak için herşeyi yapmıştık ve sonuç hedefimize ulaşmıştık. Yağmur yağıyordu. Hızlı adımlarla arabaya binip arabayı çalıştırdım. Ayra'nın yanına gitmem lazımdı ama nerede hiçbir fikrim yok. Umarım Batın ona zarar vermemiştir. Telefonumu çıkarıp Ayra'yı aradım.

Telefon çalmıştı ama açılmamıştı. Sıkıntı bir nefes alıp tekrar aradım. Tam çağrı sonlanmak üzereyken telefon açıldı. "Ayra? "Diyerek arabayı durdurdum. "Ayra değilim. "Tanımadığım bir kız sesle konuşunca zaten tedirgindim daha çok endişelendim. "Sen kimsin? "Diye sordum hemen. Sonra devam ederek "Ve bu telefonun sende ne işi var? "Diyerek sorularımı sıraladım. "Ben Tuğçe, arkadaşınız intihar etmeye çalıştı ben tıp okuyorum ilk müdahaleyi ettim. Şimdi hastaneye gidiriyoruz. "Arabayı hızlı bir şekilde çalıştırdığım gibi asfaltı ağlatarak arabayı kullanmaya başladım. Söyledikleri zihnimde tekrarlanıyordu. Arkadaşınız intihar etti...

Hangi hastane olduğunu öğrendiğim gibi Uraz'ı aradım. O da ilk çağrı da açmamıştı. Tekrar aradığım da açtı. "Seni elimden kimse alamayacak lan. Seni öldürmeyini s... "Art arda bana söverken o an onu duymuyordum bile. "Kes sesini!"diye bağırdım. Doğru duydunuz ben Uraz Deren'e kes sesini dedim. Bu benim son cümlem olabilirdi. "Ayra intihar etmiş. Hastaneye gidiyorum. "Dedim onun bağırmasına izin vermeden. "S***r" diye bir küfür söyleyip telefonu yüzüme kapattı.

Yaklaşık beş dakika içinde hastanedeydim. Ayra'nın hangi odada olduğunu öğrendiğim gibi asansörü beklemeden koşarak merdivenleri çıktım. Odanın önüne geldiğimde bir tane kız kapının önünde korku dolu gözlerle odanın kapısına bakıyordu. Ve elleri kanlıydı. Hızlı adımlarla yanına gittim. "Tuğçe sen misin? "Diye sordum. Tedirgin bir şekilde kafasını salladı. "Ne oldu?  Durumu nasıl?  "Diye sordum korkuyla. Kız yutkunup "Ben elimden geleni yaptım. "Dedi. Kız çok korkmuş gözüküyordu. Daha fazla üstüne gitmeyip sandalyeye oturup ayağımı sallamaya başladım stresten. "İçeride de doktor mu var? "Diye sordum. Kafasını evet anlamında sallamakla yetindi.

İki dakika geçmeden koridorda Uraz Deren'nin sesi yankılandı. Önüme geldiği gibi beni yakamdan tutup duvara yapıştırdı. "Ne oldu lan?  Ayra'm iyi mi? "Gözlerinin içi kırmızıya dönmüştü. Bir insan Uraz Deren'nin öfkesiyle baş edemezdi. "Bilmiyorum "dedim. Yakamı daha fazla sıkıp "Ne demek bilmiyorum. Öldüreceğim lan seni. Senin yüzünden oldu herşey. Senin salak intikamın için benin sevdiğim kız intihar etti. Seni elimden kimse alamayacak... "Bana saydırıp bir yandan da vuruyordu. Ben mi ne yapıyordum?  Kahretsin! Hiçbir şey yapmıyordum. Sonuna kadar hak etmiştim.

Beni iterek sert bir şekilde koridorun ortasına düşmemi sagladı. Bu sırada güvenlik gelmişti. "Sorun yok. "Dedim. Uraz'a dönüp "Beyfendi burası hastane ses yapmaya devam ederseniz sizi hastaneden dışarı çıkarmak zorunda kalacağız. "Uraz sinirden kırmızıya dönen gözlerle ona dönüp "S***r git. Yoksa ben seni morga sokmak zorunda kalacağım. "Dedi adamı taklit ederek. Güvenlik geri çekilip gitti. Uraz kıza dönüp "Sen kimsin! "Dedi hiçte nazik olmayan bir sesle. "Ben onu buraya getirdim. "Dedi korkuyla Uraz'a bakıp "Baştan olan biteni hemen bana anlat! Hemen. "Her zamanki gibi ses tonu emirler yağdırıyordu.

"Ben araba kullanıyordum. Bir anda önüme atladı. Ona çarpmadan durdum. Dışarı çıktığımda berbat bir haldeydi. Çok ıslanmıştı. Bana onu eve bırakmamı söyledi. Tarif ettiği eve bıraktım. Çok kötü gözüküyordu. Ben onu eve bıraktıktan sonra onun peşine apartmana girdim. Apartmanın kapısı ve dairenin kapısını açık bırakmıştı. İçeri girdiğimde odalara bakmaya başladım. Banyodaydı. Camı kırmış ve bileğini kesmişti. Ben tıp öğrencisiyim. İlk yardım etmeye çalıştım. Kan akmasın diye bileğini tutdum. "Dedi kanlı eline bakarak. Sonra devam edip "Ambulansı aradım. Sonra arkadaşınız aradı ona durumu söyledim. "Diyerek olan biteni anlattı. Uraz kızın bileğini kavrayıp kanlar içindeki eline baktı. Kız korkudan bayılacaktı. Uraz kısa bir bakış atıp kızın elini hiç de nazik olmayan bir şekilde bıraktı. Ona yakışır bir şekilde.

UFAKLIK (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin