Ufaklık 2 bölüm:2

35.3K 1.5K 495
                                    

Şarkıyı açın☝

Ayra'dan (İkinci gün)

Gözümü yavaşça açmaya başladığımda vücudum uyuşmuştu. Hâlâ lanet olsası sandalyede bağlı bir şekildeydim. Gözümü tamamen açtığımda karşımda elma yiyen Ali'yi gördüm. Dudağım kıvrıldığında gülümsedim. Ölmemişti. Karşımdaydı. Onun ölmediğine çok mutlu olmuştum. Onun yasını uzun bir süre tutmuştuk.

"Neden gülüyorsun?" diye sordu. "Yaşıyorsun" dedim. Büyük bir kahkaha atıp gülmeye başladı. Sonra bir anda somurttu. "Sandığın kişi öldü ufaklık ben Ladin" dedi. Karşımdaki Ali'ydi. Buna eminim. "Ali sensin" dedim. Ayağa kalkıp elmayı aramızdaki masaya bırakıp "Sana Ladin'im dedim "diye vurguladı.

Kafamı olumsuz anlamda sallayıp "Ordan bakınca sana aşık gibi görünüyor muyum?" dedi. Bana öfkeyle bakıyordu. Tam dibime gelip yüzünü yüzüme yaklaştırdı. "Şu gözlerde kendini görebiliyor musun?" diye sakince sordu. Göremiyordum. Nefret görüyordum.

Eliyle iki yanağımdan sıkıca sıkıp "Ben Ali değilim" dedi ateş açan gözleriyle, canım acıyordu. Beni bırakıp geri gitti.

"Ben Ladin, Ali'nin ikiziyim ve canım senin en büyük belanım. Senden ve Uraz şerefsizinden almam gereken intikamım var."ne kadar inanmak istemesemde çok gerçekçiydi. Ali gibi bakmıyordu. Bu Ali değildi.

"İntikam derken?"diye sordum. Etrafımda dönmeye başladı. Onu izleyemiyordum. Başımı döndürüyordu. "Siz benim ikizimi öldürdünüz. Bende seni ölmekten beter edeceğim. "Dedi. Gözlerim şaşkınla aralandı. "O kendini öldürdü biz bir şey yapmadık "daha düne kadar buna bende inanmıyordum. Ama gerçek buydu. Ali kendini öldürmüştü.

Sandalyeme sert bir tekme atmasıyla birlikte yere düşmem bir oldu. Saçlarım yüzümü örterken başım zonkluyordu."Onu öldürdünüz" diye haykırdı ve gitti. Serumlar da benimle birlikte düşmüştü. Korkuyordum. Uraz'a ihtiyacım vardı. Uraz'ın beni bu cehennemden kurtarması gerekiyordu.

Kolların bağlıydı saçlarım yüzümü kapatıyordu. Saçlarımı yüzümden almak istiyordum. Ama yapamıyordum. Başım acıyordu sallayamıyordum. "Beni buradan hemen kaldır" diye bağırdım ama gitmişti beni duymazdı. Lanet olsun benim burada ne işim var? Nerdesin Uraz? Bul beni lütfen.

...

Hareketsizce aynı yerde yatıyordum. Zaman nasıl ilerliyordu bilmiyorum ama uzun bir süredir burada olduğum kesindi. Canım acıyordu. "Özledin mi beni?" diye bir ses duyduğumda onun geldiğini anladım. "Beni hemen kaldır şu lanet olası yerden " diye bağırdım. Sinirlerim bozulmuştu. Kocaman bir kahkaha atıp "Bana emir verebileceğini de nereden çıkardın?" dedi dalga geçerek "Beni hemen kaldır."diye bağırdım. Ayaklarını görebiliyordum.

"Bana emir verme son kez diyorum" dedi. Gözlerim öfkeyle parlıyordu. Şu an hiç çekinmeden onu öldürebilecek şekildeydim. "Kaldır beni hemen" diye inadına bağırdım. Eğilip saçlarımı eline dolamasıyla birlikte çekmesi bir oldu. Zaten başım ağırıyordu bu yaptığı daha çok canımı acıttı. "Lütfen de" diye haykırdı. İnadına sessiz kaldım. Ona boyun eğmeyecektim. Dudağımı ısırıyordum. "Sana boyun eğmeyeceğim." dedim. Sırıtıp daha çok çekti. Dudaklarını alnınama bastırıp "Bana boyun eğeceksin" dedi.

"Dokunma bana " diye haykırdım. Kahkaha atıp "Engelle o zaman" dedi ve dudaklarını boynuma bastırdı. Çırpınıyordum bana dokunmasını istemiyordum. Gözlerim öfkeyle parladı.

"O öptüğün yerden astı kendini odaya girdiğimde bedeni havada sallanıyordu." dudaklarını geri çekip "Sus!"diyerek sinirle tısladı. "Boynundaki ize dokundum o öldükten sonra" böyle bir şey olmamıştı. Şu an kalbim acıyordu. Ali'yle ne kadar olay yaşasakta ölümüne çok üzüldüğüm biriydi. Ama Ladin canımı acıtıyordı. Ondan intikam alma yolum Ali'ydi. Özür dilerim Ali.

UFAKLIK (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin