Ufaklık Tanıtım

226K 4.5K 1.9K
                                    

Tanıtım videosu☝☝

"Bu hikâyenin başrolü biz olalım mı ufaklık?"

...

Yanağımdan düşen yaşla gülümseyip Uraz'a umutla baktım. "Ağladım. "Dedim. Annemin benden alıp götürdüğü bir şeyi yıllar sonra başkasında bulmuştum. Uraz bana muhteşem bir gülümsemeyle bakıp dudaklarını gözyaşımın üstüne götürüp dudaklarını oraya bastırdı. "Artık bütün gözyaşların benim. "dedi sahiplenici bir ses tonuyla. Şaşkın bir şekilde gözlerimi büyütüm. Beni gözyaşımdan öpmüştü. Yüzümdeki sırıtışım büyüdü.

"Bir tane daha"dedi. İlk gelen gözyaşından sonraki çok basitti. Bir tane daha gözyaşım geldi. Tam dudağımın kenarından aşağıya giyordu ki Uraz dudaklarını oraya bastırdı. Dudaklarımın hemen yan tarafından öpüyordu. Heyecanlanmıştım. Kalbim yerinde durmuyordu. Uraz beni aynı yerden uzunca öptü. Dudaklarımdan biraz tat aldı. Gözyaşlarımdan da tat aldı. Ve benim kalbim ilkez onun için bu denli hızlı attı.

"Artık onları öpme Uraz "deyince kaşlarını çatıp bana baktı. "Ne oldu kıskandın mı Ufaklık?"gözlerim dolu dolu gülümseyip "Hayır onların sana aşık olmasını istemiyorum. "dedim.
...

Benim hayal dünyama hoşgeldiniz. Hepinize yetecek kadar oda var bu evde yapmanız gereken bir adım atmak, hadi ilerle Uraz ve Ayra seni bekliyor.

Bir sonraki bölüme geçin...

Not:Kitabı tekrar okuyan okuyucularım lütfen spoi vermeyin:) Kitap güncellendiği için satır arası yorumlar gözükmüyor. İyi okumalar...

İlk okumaya başladığınız tarihi yazın:)

UFAKLIK (TAMAMLANDI)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang