Ufaklık bölüm:25

53.1K 2.2K 546
                                    

"Seninle o çöplüğe gelmeyeceğim, bırak kolumu!" Sanki delirmiş gibiydi. Beni duymuyordu. Sadece peşinden sürüklüyordu. "Uraz kendine gel rahat bırak beni, kolumu acıtıyorsun."diye haykırdım. Durup bana döndü. "Bakalım hangimizin canı daha fazla acıyor yürü Ayra "dedi ve beni pesinden sürüklemeye devam etti. Yeraltının girişine geldiğimde iki kolumu aynı anda tutu ve beni kendine çekti. Uraz'ın göğsüne yapışmak zorunda kaldım. Saçımdaki tokayı açtığı gibi saçlarım önüme döküldü. Kapüşonumu kapatıp "Uslu dur "diye bana emretti. Zaten Uraz'sız içeriye giremezdim. "Senin çöplüğüne girmek istemiyorum bırak beni!"dedim son umutla ama o beni daha çok kendine çekip "Sessiz ol Ufaklık" dedi.

Sonunda Uraz'ın evine geldiğimde Uraz'dan uzaklaştım. "Beni bu lanet olası yere neden getirdin zorun ne senin Uraz Deren? "diye bağırdım. Kapıyı sertçe kapatıp üstündeki montu çıkardı. Mutfağa gitti. Ne yapmaya çalıyordu? Bir bardak içki doldurup bir yudumda içti.

Yanıma gelip kolumu sıkıca tutdu. "Bana neden inanmıyorsun? Sana seni seviyorum diyorum neden bana inanmıyorsun? "Diye bağırdı. Öfkeyle gözlerim açıldı. Uraz iyi değildi bana zarar verecekti. "Bırak beni"dedim. Kolumu daha sıkıca kavrayıp "Sevilmeyecek kadar berbat biri miyim lan ben? Senin o sevgilinden eksiğim ne? Söylesene!"dedi ve elindeki içki dolu bardağı duvara fırlattı. Bardak paramparçaydı. "Sarhoş musun? Korkuyorum." Dedim gözlerine korkuyla bakarak.

"Neden beni görmüyorsun Ayra? " Dedi ve omuzlarımdan tutarak beni duvara yasladı. "Kendine gel"diye fısıldadım. "Ben zaten kendimdeyim. Seni istiyorum neden benim olmak istemiyorsun? Seni ilk kavga ederken gördüm. Ve ben o günden beri senden hoşlanıyorum. Neden ısrarla bana karsı geliyorsun? Beni öptüğünde ne hissettigimi biliyor musun? " Gözlerine tedirgin bir şekilde baktım. "Bilmiyorsun Allah kahretsin"dedi ve ellerini duvara sertçe vurdu.

"Ben senin sigaraya alerjinin olduğunu öğrendiğim günden beri sigara içmiyorum lan. Seni öpmek istiyorum? "Dedi kafamı olumsuz anlamda sakladım. "Bırak cennete dokunayım. Güneşi görmeme izin ver Ayra, sıkıldım karanlıktan. "Hayır anlamında kafamı salladım. Elleriyle başımı avuçlarına aldı ve zorla dudaklarını dudaklarıma bastırdı. Beni öpüyordu. Ellerimle onu kendimden uzaklaştırmaya çalışsamda gücüm yetmiyordu. Beni sanki haps etmişti. Ne kadar dirensemde boşunaydı. Sonunda gözümden düşen yaş dudaklarına değince kafasını kaldırıp bana baktı. "Benim onlar"dedi. Bir tane daha düştü. Dudaklarını oraya bastırdı. Ayaklarımın bağının çözüldüğünü hissettiğimde kendimi bırakıp dizlerimin üstüne düştüm. Benimle birlikte yere çömelip "Neden Ayra, neden beni görmüyorsun? " Lanet olsun seni görmemek mümkün mü? Her zerrem seni istiyorken senden kaçmak mümkün mü?

"Bana zarar veriyorsun. "dedim ağlamaklı sesimle. Kafamı her zamanki yere gömüp "Kendime daha çok zarar veriyorum. "Dedi. Derin nefesler aldım. Beni düşürdüğü konum çok kötüydü. İki elimle onu itip ayağa kalktım. "Senin yanında kalmak istemiyorum gitmek istiyorum."dedim ve kapıyı açtım tam çıkarken kapıyı kapatıp beni içeri çekti. Kapıyla kendi arasında beni sıkıştırdı. "Gidemezsin."elimle onu itmeye kalkışsamda buna izin vermedi. "Defol git başımdan sen kimsin ki beni zorla buraya hapsedersin kimsin sen bana hesap sorarsın defol!"diye ağzım çıktığı kadar bağırdım. "Sakin ol"diye fısıldadı "Sen beni nasıl öpersin? " Dedim ve tokatı yanağına yapıştırdım. Elim acımıştı ama yüzü hareket dahi etmedi.

"Sen beni zorla hiçbir yerde tutamazsın kimsin sen söylesene kimsin? Beni nasıl görüyorsun söylesene annem gibi hayatının en büyük hatası olarak mı babam gibi başından salmak için fırsat kolladığın biri olarak mı yoksa beni takıldığın sürtükler gibi mi görüyorsun? Söylene Allahın cezası sen beni nasıl görüyorsun? Beni öpmek mi istiyorsun beni mi istiyorsun? Ne alacaksan al ve rahat bırak beni o sürtükler gibi mi olmamı istiyorsun? Tamam istediğin buysa..."dedim. Deli gibi bağırıyordum. Ne söylediğimin farkında bile değildim. "Tamam güzelim üzgünüm, sakin ol."dedi hem onu itip hemde bağırmaya devam ediyordum. "Öldür beni kendinden kurtar. Dayanamıyorum artık. "

UFAKLIK (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now