XXII

5.7K 426 405
                                    




  **Bol bol satır arası yorum ve oy istiyorum Mochi'lerim**
💜💜Lütfen beni üzmeyin💜💜


Hatırlatma;

Jin Hyung kalkıp mutfağa doğru geçtiği sırada Jimin ve Tae Hyung da oturduğu yerden kalkarak yardım etmek için peşinden gitmişlerdi. Bu sırada Aurora tekrar Hoseok Hyung'un yanına oturmuş Himchan'da Aurora'nın karşı çaprazına oturmuştu.

''Arabayla mı geldin?'' Aurora Himchan'a doğru soru yönelttiğinde masanın üzerinde duran su bardağımı alıp içmeye başlamıştım. Boya yaparken dikkatim dağılıyor, düzgünce dinleyemiyordum.

''Evet arabayla geldim. Şirkete yarın buradan geçerim hem geçerken Choe'yide bırakırım.'' İçtiğim su boğazımda kaldığı sırada şiddetlice öksürmeye başlamıştım.

Ne yani bu dallama burada mı kalacak yani?

Yoongi Hyung sırtıma doğru vurmaya başlayınca birkaç kez daha öksürmüş kendime gelmeye çalışıyordum. Hayır burada yalnız kalmalarına asla izin veremezdim. Mutlaka bir şeyler yapmalıydım. Düşün Jungkook düşün.

Bu gece bir bahane bularak mutlaka burada kalmalıydım.
Ama nasıl?

Jungkook'un Ağzından;

Kendi kendime burada nasıl kalacağımı hesaplamaya başladığımdan itibaren resmen dünyayla bağlantımı kesmiş gibi davranıyordum. Kendi aklımdan kurduğum planlar bir bir kendini imha ederken elimde tekrar bir hiçlikle kalmak canımı sıkıyordu.

''Oppa evcilik oynayalım mı?'' kolumdan Choe'nin çekiştirmesiyle birlikte birden tekrar gerçekliğe dönmüş kaçırdığım olayları kavramaya çalışıyordum.

''Hm? Tamam olur güzelim hadi kalkıp evcilik oyuncaklarının olduğu yere geçelim.'' Choe kollarını boynuma sardığında bende tek kolumu sırtına sardım ve oturduğumuz yerden kalkıp yerde dağınık halde duran evcilik oyuncaklarına doğru yönelmiştim. Bu sırada Choe birden yüzünü anlayamadığım bir şekilde buruşturmuştu.

''Ne oldu güzelim? Oynamak mı istemiyorsun?'' Kucağımda Choe'ye birlikte ayakta dikilirken Choe yüzünü yüzüme doğru sabitleyip zoraki bir biçimde gülümsedi.

''Hayır Oppa oynamak istiyorum sadece biraz sırtım acıdı yerden kalkarken.'' Hemen diğer elimi bacaklarının altına doğru sabitleyip sırtından destek verdiğim elimi biraz daha gevşettim. Düşürmemek için fark etmeden çok sıkmış olmalıydım.

''Özür dilerim güzelim. Canını yaktığımın farkında değildim.'' Choe boynuma sardığı kollarını yukarı doğru kaldırmış ellerini yanaklarıma sabitlemişti.

''Önemli değil Oppa.'' Gülümseyerek tek elini çekmiş ve sol yanağıma öpücük kondurmuştu. Choe resmen küçük bir melekti.

Memnuniyetle evcilik oyuncaklarının yanına oturduğumuz sırada içerden Jin Hyung bağırmış yemeğin hazır olduğunu söylemişti. Hemen sol tarafımda oturan Choe, yememek için mızmızlanmaya başladığı sırada içeri yemeğe yardım etmek için giden Aurora gelmiş ve Choe'nin mızmızlandığını fark etmişti.

''Neden mızmızlanıyorsun Minik Kelebeğim?'' Aurora bize doğru yaklaşıp yanımda oturan Choe'yi kucağına almış boylarını eşitleyerek göz teması kurmuştu.

''Çünkü Jungkook Oppayla evcilik oynayacaktık.'' Aurora kafasını bana doğru çevirip göz teması kurmamıza neden olunca bende yerden kalkıp onlar gibi ayakta dikilmeye başlamıştım.

Destinesia | JeonJungkookWhere stories live. Discover now